Öneri Mageye Düzenleme Gelmeli

TheBestMaggieQ

Üye
Magenin imperial seti giydiğimiz zaman set bonusu olarak tanesinin 350 HP (örneğin) vermesi gerekli çünkü aksi taktirde kimse ona 158 int veripte giymez gider paper mage dediğimiz mage olur imperial setin bir artısı olmasi taraftarıyım. Yoksa aksi taktirdi hiç bir şekilde giyilmeyeceğini düşünüyorum. Neden diceksiniz def fazla veriyor evet 250 def fazla veriyor ama HP den kısıyorsunuz ben tp mageyim mesela HP 100 den sonra her HP verdiğimde 1 def kazanıcam o seti giymenin yine bir anlamı kalmicak hem HP vericem hem defans kazanıcam diyeceğim o ki imperial sete set bonusu olarak tanesine 350 HP 10 resist point gibi şeyler getirilmesi gerekir ki tercih edelim

sherlockholmes

Üye
Kesinlikle katılıyorum. Imperial i giymenin hiçbir mantığı yok. Açıkçası "Mage" oynayan playerlar def için hasardan yüksek oranda vazgeçmez.
Örnek vermek gerekirse şuanda
Paper setli Mage Asastan 3 Yiyor Fakat Novası 1-1.2k vuruyor
Imperial setli Mage Asastan 4 Yiyor Fakat Novası 500-600 vuruyor

Bir Mage Player'ı olarak Imperial Set için hayatta değmeyeceğini düşünüyorum bu hasar düşüşünün.
Ya Paper üstü zırhlara Ekstra MP Bonuslar veren set bonusları ekleyin ya da
INT isteyen zırhlarda INT yerine MP, HP yerine INT istesin.

Yoksa Mageler 3günde Paper setini dizer zırh için hayatta uğraşmaz. Oyunun PvE sinde hiçbir anlamı kalmaz Mage Zırhlarının.

Kurt59

Üye
Kesinlikle katiliyorum hp ve def ozellikleri az olmus cok kirilgan olmus bi iyilestirme olmali zirhlarda ekstra bonus bide Alan sikilleri buyutulmeli

Ouss

Üye
Mage ve Priestler kıyafetlerini tıpkı Rogue ve Warrior gibi HP vererek giymeli, int bonusdan gelen mana bonus hiç bir işe yaramıyor, 0 int iken mage de 2.5k mana var 1.5k-2k zaten butun skıllerını boşaltmasında yardımcı oluyor ekstra mana bir işe yaramıyor ve oyun officale geçtiğinde , kimse imperial seti grind(farm)lamaz, gider npc den paper seti alıp önüne bakar hem hasarı da düşmez.
Ya int tamamen kaldırılmalı ya da int verdikce HP veya MP özelliği artması gerekiyor 2 intte 1 MP & HP vermeli. Ya da farklı çözümler üretilmeli.

not:
paper mage 606 def 4656 hp
int imperial mage 870 def 3950 hp

bu arada int (imperial) mage de hasarınız da 300-400 civarı düşüyor. Bu olayı dandik Knight kafasıyla değil güncel mmorpg mantığıyla yaklaşmanızı tavsiye ediyorum. PvP serverlardan gelicek mage ekipleri de hesaba katın, bir çok mage ekip usko'yu mage çöp diye pvp serverları tercih ediyor buna en büyük şahit klasgame dir.

anil

Üye
Set itemlerinin geleceğini düşünüyorum. Bu haliyle itemler çok tekdüze zaten. Farklı farklı setler olmalı bence ve hem pet, hem paper magelerin kendince avantajları olmalı.

gecekor5366

Üye
Evet sonunda aynı dili konuştuğum mage playerları buldum . ROW ekibi mage karakterini resmen çöp yapmış desek bence yanlış olmaz. peper setle 255 stat vermeme rağmen 1 k damege çok komik geliyor buna razı gelmeyen bir benmiyim merak ediyorum. mage oynuyorum bu şekilde olursa oynamanın mantığı yok umarım bir düzeltme gelir. Warior ve Asas karakterler en düşük skille bile benden daha çok damege vuruyor .umarım ilgilenen kişiler forumlşara bakıp yazılan veya açılan konuları takip ediyorlardır kolay gelsin..

cango53

Üye
Hocam full mp set full mp paper full mp stat kalan hp 1.2k 1.6k arası vuruyorum ama hp 2.5k civarı oluyor ve 2 yiyorum en iyi ihtimal 3 şuanda şöyle düşünmek lazım oyunda classlar hemen hemen full itemli ve resistleri gayet fazla itemsiz bir oyunda bir paper mage gene 1 1.5 k hasar çıkartır sc siz olarak insanları düşününce mageler hemen hemen tek atıcaktır. sağlamolmayan bir mage parti bile ortalama 600 700 damage ile ortalığı silip süpürür ama late game de mageler solo olarak bir iş yapamıyor haklısınız. Bence örneğin 1 mp (magic power) stat ı 10 damage veriyorsa 1 int (intelligence ( ZEKA )) statı 5 damage ekleyerek sorun ortadan kalkabilir diye düşünüyorum ama buda bir düzensizlik yaratır.

BelaOkuyan

Üye
asıl olayın çözümü şudur:
mp bonus sistemini kaldırıp int in atak vermesi sağlanmalı, defansı yüksek set içinde hp bonus verilmeli. int ve hp bonus mage için seçenek olmalı.

başka oyunlarda hem hp hem int hemde mp vermek gibi bir durum göremezsiniz.

TheBestMaggieQ

Üye
Mage ve Priestler kıyafetlerini tıpkı Rogue ve Warrior gibi HP vererek giymeli, int bonusdan gelen mana bonus hiç bir işe yaramıyor, 0 int iken mage de 2.5k mana var 1.5k-2k zaten butun skıllerını boşaltmasında yardımcı oluyor ekstra mana bir işe yaramıyor ve oyun officale geçtiğinde , kimse imperial seti grind(farm)lamaz, gider npc den paper seti alıp önüne bakar hem hasarı da düşmez.
Ya int tamamen kaldırılmalı ya da int verdikce HP veya MP özelliği artması gerekiyor 2 intte 1 MP & HP vermeli. Ya da farklı çözümler üretilmeli.

not:
paper mage 606 def 4656 hp
int imperial mage 870 def 3950 hp

bu arada int (imperial) mage de hasarınız da 300-400 civarı düşüyor. Bu olayı dandik Knight kafasıyla değil güncel mmorpg mantığıyla yaklaşmanızı tavsiye ediyorum. PvP serverlardan gelicek mage ekipleri de hesaba katın, bir çok mage ekip usko'yu mage çöp diye pvp serverları tercih ediyor buna en büyük şahit klasgame dir.
Reis seni buralarda görmek gözlerimi yaşattırdı

_GooDDmG_

Üye
Oyunda tp magenin en az priest kadar sağlam olması gerekli, daha uzun ws ler atılabilir, pk daha zevkli olur. Normal magenin giiyemeyeceği hp bonus isteyen defansı yüksek mage seti olması gerekli. Emsal oyunda olmasa bile tp magenin geç ölmesi pkyı uzatır ve daha aksiyonlu zevkli pk lara yaşanır görüşündeyim.

TheUprising

Üye

Ekli dosyalar

• (52).jpg
    (52).jpg
    9.2 KB · Görüntüleme: 41

Wizard

Üye
mageler gerçekten zayıf kalmış düzenlenmesi lazım tek atıyor gelen geçen ve görsel olarakta cok tatmın edici değil zırh asa görünüşleri daha güzel olabilir

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt