mağzadaki saçmalıklar 50 li speed sc

MeaSaZ

Üye
50 li speed sc neden kalktı bilen var mı
birden bire mağzadan istediklerini silip eklemeleri ne kadar basit
ben warrior oynarken rougelerin peşinden mi koşayım bana daşh atın diye

arkadaşım neden kaldırıyorsunuz?

Aziz

Üye
Rogue karakterlerin biraz daha mele partylerde yer bulması ve partylerin tek düzel değil, bir grup hâlinde olması amacıyla kaldırılmıştır.

karanlik07

Üye
50 li speed sc neden kalktı bilen var mı
birden bire mağzadan istediklerini silip eklemeleri ne kadar basit
ben warrior oynarken rougelerin peşinden mi koşayım bana daşh atın diye

arkadaşım neden kaldırıyorsunuz?
Ya ne gereksiz konular açıyorsunuz abi adamlar sizin isteğinize göremi mağazayı yönlendiricek.. 50 Li değil 20 Li yaparlar bunuda sana soracak halleri yok be kardeşim bi salın artık şu yönetimi toksik toksik şeyler

MeaSaZ

Üye
Ya ne gereksiz konular açıyorsunuz abi adamlar sizin isteğinize göremi mağazayı yönlendiricek.. 50 Li değil 20 Li yaparlar bunuda sana soracak halleri yok be kardeşim bi salın artık şu yönetimi toksik toksik şeyler
kardeşim saçma sapan konuşma benim cebimden çıkacak paraya bakarım ben ben sürekli solo takılıyorum belki kime ne durmadan neden 100kc ye 10 adet speed sc alıyım saçma değil mi ?

Slarent

Üye
Dostum Speed Scrool olarak hala mağazada duruyor

MeaSaZ

Üye
Rogue karakterlerin biraz daha mele partylerde yer bulması ve partylerin tek düzel değil, bir grup hâlinde olması amacıyla kaldırılmıştır.
tamam ama kaldırmak çözüm değil kc sini yükseltsinler 250 kc yapsın 300 kc yapsın ama kaldırmasın sürekli kc yükleyip sürekli neden mağzadan sc çekeyim ki ben 50 li def sc ve buf sc yi de kaldırın o zaman oyunda çözülmesi gereken o kadar şey varken 50 li speed sc mi çözüyor her şeyi

karanlik07

Üye
kardeşim saçma sapan konuşma benim cebimden çıkacak paraya bakarım ben ben sürekli solo takılıyorum belki kime ne durmadan neden 100kc ye 10 adet speed sc alıyım saçma değil mi ?
Ya kardeşim ekmek 4 lira neden oldu diyormusun???? Aynısı ekmek 4 lira olmadan önce sana açıklama yapılıyormu yarın ekmek 4 lira diye ??? Hayır bakkala gidiyorsun 4 lira olmuş görüyorsun bakkalada diyormusun sen bana sormadan nasıl 4 TL yaparsın diye .. hakket sorunlusunuz ya

Aziz

Üye
tamam ama kaldırmak çözüm değil kc sini yükseltsinler 250 kc yapsın 300 kc yapsın ama kaldırmasın sürekli kc yükleyip sürekli neden mağzadan sc çekeyim ki ben 50 li def sc ve buf sc yi de kaldırın o zaman oyunda çözülmesi gereken o kadar şey varken 50 li speed sc mi çözüyor her şeyi
Bilmiyorum diğer sorunları. Oynamıyorum. Tahminde bulundum. Kaldırılmamış demiş diğer arkadaşlar.

Slarent

Üye
50 adet olarak mı duruyor 10 adet olarak mı konu başlığpını oku istersen kardeşim
1654526846599.png

50 li olarak duruyor dostum. 1 7:47 de çekildi..

JaxSui

J
Ayrıca böyle şeyleri güncelleme notlarında paylaşırlar. Böyle şeyler de hadi yapalım diye değil güncelleme sırasında olur ve önceden haber de verilmez. En azından profesyonellik bunu gerektirir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt