Mail adresi değişikliği

kuzexde

Üye
Arkadaşlar oyuna ilk kayıt olurken iş için kullandığım mail adresiyle üye oldum, değiştirmek istiyorum ama değiştirilmiyor mail adresi yardım edebilecek yetkili birisi var mı?

Aziz

Üye
Arkadaşlar oyuna ilk kayıt olurken iş için kullandığım mail adresiyle üye oldum, değiştirmek istiyorum ama değiştirilmiyor mail adresi yardım edebilecek yetkili birisi var mı?
Hesap satışının önüne geçilmesi için mail değişim kapalı sanırım. Değiştirilmesine de karşıyım. Gerçekten sorun varsa ticket at. Belki telefon numarası sabit kalarak mail değişikliğine izin verebilirler. Ancak sanmıyorum.

kuzexde

Üye
karakteri satma gibi bi düşüncem yok zaten de iş için kullanılan mail office de açık oluyor profesyonel lik ten uzaklaşıyor oyun mailleri geldiğinde ondan kaynaklı değişmesini istiyorum destek talebinde bulunucam ama açılmıyor ondan buraya yazmak zorunda kaldım

Mutchee

Üye
karakteri satma gibi bi düşüncem yok zaten de iş için kullanılan mail office de açık oluyor profesyonel lik ten uzaklaşıyor oyun mailleri geldiğinde ondan kaynaklı değişmesini istiyorum destek talebinde bulunucam ama açılmıyor ondan buraya yazmak zorunda kaldım
Ne desen haklısın. Bildiğim kadarıyla forumdan mail almamak için bir seçenek var, ayrıca mail hesabından da engelleyebilirsin gelen mailleri diye düşünüyorum. Senin tarafında da aslında oldukça çözüm var.

kuzexde

Üye
mail almama seçeneği bulamıyorum öyle birşey olsa uğraşmama değmeyecek

Mutchee

Üye
1650745066958.png

kuzexde

Üye
çok teşekkürler deneyecem forumdakiler için diye biliyorum bunu ama normal rise online world sitesinde bulamamıştım

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt