Makasın ağzı iyice açılıyor.

zukcu

Üye
Blood Valley ve Crystal etkinliklerinde maalesef ırk olarak çok geri kalıyoruz. Rakibimiz güçlü, hırslı ve biz son 1 haftada galiba blood valley den kutu dahi alamadık keza crystal etkinliklerinde de ciddi güç farkı oluyor. Peki biz kutu alamadan, etkinliklerden bir materyal alamadan bu aradaki farkı nasıl kapatacağız? Aradaki açıyı nasıl kapatacağız? Bu durumun ister istemez insanlara yine gb al-sat'a yönlendirdiğini düşünüyorum. Yanlış düşünüyor olabilirim ama etkinlikler için belki bir şeyler düşünülebilir.

LatveriA

Üye
Irk/sınıf/klan vb. dengeler zamanla değişir, bu birçok oyunda böyledir. Bugün bir ırk sunucuyu domine ediyorsa yarın bu durum tam tersi olabilir. Nasıl bir değişikliğe gidilebilir ki?

HeaveN

Üye
@zukcu güzel bi konu aslında bizim insanlarımız rahatlık batıyor.!

Eskiden kaybetsende en azından woodchest alıyoduk artık onu bile alamıyoruz 25 puan kazanmadan...
Savaş gelirsek Wariorlar Battal gazi gibi giriyor Bp priest db yok heal yok cc yok adam ölüyo 3 kere üst üste direk çıkış yapıyo yukarda bayraktan..
- Buda eksi takım oluyo 7 kişi düştük ne oldu savaştık öldük 2 kişi daha çıkıyo takım kimse kalmıyo boşa giriyoz çıkıyoz...

Harita çok dar savaşma imkanı sağlamıyo takımlara kimse tek yakalamak zor Geniş bir harita varken Daracık bi harita mahkum olduk.
Sürekli Birşeyleri şikayet ederken ilerisi düşünmüyo insanlar şimdi eziyetini çeksinler.

HeaveN

Üye
Bide şu var Kristal Etkinlik kaybetmenin nedeni takım oyunu yok STR priestler sadece Farm kesmeyi biliyo heal atamıyo adam savaş bilgisi pk bilgisi 000 cure bile atmıyolar takım arkadaşına bu takım nasıl kazansın ? Str priestler bıktık açın artık İNT priest heal cc oynayın.

Str priest farm çok iyiler anladık burda gerçek oyuncu var mob deil bu gerçek nie hala dalıyon puan veriyon tek iyiyon !

presto_86

Üye
Dün ilk kez girdim protean olarak perişan olduk böyle saçmalık olmaz ekran görüntüsü de aldım bu sekilde olmaZ.

Ekli dosyalar

• IMG_20220826_224245.jpg
    IMG_20220826_224245.jpg
    2.5 MB · Görüntüleme: 121

Hedvein

Üye
Bu tarz şeyler her oyunda her zaman olabiliyor dönem dönem. İlerde belki çoğu Lunaskar farm slotu bulamaz ve ırk değişir. Bu denge hep böyle değişir. Şuan zirve yapmış durumda fark ettim ben de.

saintx

Üye
:d Gülüyorum ama yani komik bi yandan lunarskar olarak oynadıgım son bloody'de bildigin proteanlar bir kac mage parti denemesi haric dışarı cıkamadı.

HeaveN

Üye
Lunaskar Güzel bi Motivasyon yakalamış durumda Bloody valley savaşlarında kazanması haklı güzel takım oynuyolar 2 haftadır win alıyoruz hep

zukcu

Üye
Benim düşüncem kaybedilse de bir şey verilmeli en azından al kardeşim o kadar emek harcadın der gibi olur :)

karizmatik137

Üye
1.5 ay önce lunaskar ırkı nefes alamıyordu şuan çok kordine oynuyorlar ben her hangi bir sorun göremiyorum.

jobulani

Üye
1.5 ay önce lunaskar ırkı nefes alamıyordu şuan çok kordine oynuyorlar ben her hangi bir sorun göremiyorum.
Aynen kanka. Son 2 haftadır Protean olarak Blood etkinliği kazanamadık. Bence de bir sorun yok.

Sorun Lunaskar'ın koordine olması değil. Protean'da olan iyi oyuncuların Lunaskar geçip dengeyi bozması.

MaRaKeSH

Üye
ben sana saçmalığı anlatayım hemen proteanda itemsiz çöp çar çok fazla buna counter olarak karuslarda da okçu ve itemsiz çok fazla. uzaktan yapıştır yapıştır dur yaklaşamıyosun bile. o itemsiz arkadaşlarda saolsun battal gazi gibi herkesin önünde kosuyorlar eksik olmasınlar. buna rağmen proteanda çok değerli oyuncular olduğunu ve lunaskar ırkından güçsüz olmadığınıda belirtmek isterim. Sırf kötü geçen cf ve bv etkinlikleriniz yüzünden proteanı gömmeniz hoş bir durum değil. sonuç itibariyle bu denge sürekli değişecek.

karizmatik137

Üye
Aynen kanka. Son 2 haftadır Protean olarak Blood etkinliği kazanamadık. Bence de bir sorun yok.

Sorun Lunaskar'ın koordine olması değil. Protean'da olan iyi oyuncuların Lunaskar geçip dengeyi bozması.
Son 2 haftada lunaskardan proteana geçen 50 tane sağlam user sayabilirim sana aynı şeyden bahsediyoruz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt