İstek Makro bildirimi

ozy395

Üye
Oyun içerisindeki ' MAKRO BİLDİR' seçeneği ile kim ilgileniyor ?
Çünkü bu bildirimler doğrulandığında ne ceza aliyorlar bilmiyoruz. Bununla ilgili bi bilgi görmedim.
Ve ne zaman sonuc veriyor bu bildirimler ? ( 1 saat - 1 gün - 1 hafta )

Lasrok

Üye
Belki de işlem yapılıyodur bir geri bildirim verilmiyodur. Videoya çekip ticket atabilirsin daha net olur bence

Dilefruz

Üye
Oyun içerisindeki ' MAKRO BİLDİR' seçeneği ile kim ilgileniyor ?
Çünkü bu bildirimler doğrulandığında ne ceza aliyorlar bilmiyoruz. Bununla ilgili bi bilgi görmedim.
Ve ne zaman sonuc veriyor bu bildirimler ? ( 1 saat - 1 gün - 1 hafta )
Merhaba,
Makro kullandığını düşündüğünüz kulllanıcıyı sağ click ile 5 kişi bildirir ise, oyuncunun karşısına captcha çıkıyor ve ilgili rakamları girmesi isteniyor. istenilen sürede girmezse 1 saatlik target ban yiyor.
Elinizde görsel yada video olarak kanıt varsa oyun içi destek sisteminden bildirin lütfen gereği yapılacak ve cezalandırılacaktır.

ozy395

Üye
Merhaba,
Makro kullandığını düşündüğünüz kulllanıcıyı sağ click ile 5 kişi bildirir ise, oyuncunun karşısına captcha çıkıyor ve ilgili rakamları girmesi isteniyor. istenilen sürede girmezse 1 saatlik target ban yiyor.
Elinizde görsel yada video olarak kanıt varsa oyun içi destek sisteminden bildirin lütfen gereği yapılacak ve cezalandırılacaktır.
Kayıt almak için önerebileceğiniz bir program var mı peki ?
madem iş başa düştü . Gezip görelim Programındaki gibi dolasıp Makro avlayacagız :D

BeyazAfrikali

Üye
Merhaba,
Panelde veya forumda bir ban list olsa sürekli güncellense bu gibi konular açılmaz diye düşünüyorum.

Lasrok

Üye
Kayıt almak için önerebileceğiniz bir program var mı peki ?
madem iş başa düştü . Gezip görelim Programındaki gibi dolasıp Makro avlayacagız :D
Windowsun kendi ekran görüntüsü alması için bi aracı vardı bir bak istersen emin değilim.
Obs kullanıyorum video çekimi için ben.
Nvidia kullanıyosan onun arayüzündenbde video kaydı alınabiliyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt