Makro cezalandırma işlemi

Toxic

Üye
Oyunda gördüğüm insanların %90 ı makro. Protean , Dw , Hagard daha doğrusu tüm haritalarda ve tüm her yerde oyuncuların çoğu makro.
Oyunun büyük bir çoğunluğunun bir anda atak ban yemesi lazım ama yemiyorlar yani sistem bunu algılamıyor.
Ama tuhaf bir olay ki atak ban yemeden önce gm gelip kişinin ekranına aynı anda 5 tane kod gönderip ardından banlıyor veya geçerken bir anda banlıyor. Bu durum tuhaf değil mi ?

RainOfFire

Üye
gecen haftalarda gonderdigim ticketta bir twitch yayincisi makroyla soyle kastik boyle kastik takside su var bu var su kadara makroyla kasiyorum diyerek makroyu oven tesvik eden yayin yapiyor, gerekl iislem uygulanacak seklinde cevap aliyorum kullaniciya 3 gun bisey olmadi, yayinlara aynen devam etti sonrasinda takip etmeyi biaktim. Ya cidden kisilere gore davraniliyor yada bastan savma biseyler donuyor anlamakta gucluk geciyorm

Paris

Üye
3. Parti yazılım veya makro kullandığını düşündüğünüz oyuncuları oyun içerisinden raporlayabilirsiniz. Bu yazılımları kullandığı tespit edilen tüm kullanıcılar davranış kurallarına göre cezalandırılır.

CuneytARKIN

Üye
"Önceki düzende dert yanıyorlardı Rise birşey deniyor siz dert yanıyosunuz. Sizi dinleyip başka bir şey yapacaklar ve ona da başkaları dert yanacak. Oyun her geçen gün değişir, değişimi kabullenip keyif almak lazım. Sizin için iyi olan başkaları için kötü olur. Bu her zaman böyledir."

Boss kutu sistemiyle alakalı konuya yazacaktım buraya yazmışım :(

TheSentai

Üye
65 olmak için 1 milyar mob kestiren sistem, oyuncuyu macro kullanmaya zorunlu kılıyor. Yönetim de bunun farkında olduğu için çok önemsemiyor gibi geliyor bana.

brit

Üye
Valla makro sistemi bir de tuhaf çalışıyor. Örneğin ben oyunda sadece bitki topluyorum. Öyle arkaya şarkı açıp haritada dolanıyorum. Bazen bir şeyler yemek için karakteri lunaskar town bırakıp gidiyorum. Döndüğümde makro cezası aldınız karakteriniz kontrol edilecek bıdı bıdı yazısıyla karşılaşıyorum. Düzgün de çalışmıyor yani bu sistem.

Zbam

Üye
Kod geldiği an barlar kayıyor priestte ama makroyu engelliyor mu bilmiyorum

Moderatör tarafında düzenlendi:

Zbam

Üye
ben partide makro açıp afk bırakanları uyarıyorum 1 kere sonra atıyorum artık direk partiden birde o kadar yüzsüzler ki ilk geri al diye yalvarıyorlar sonra ks parti kurmaya çalışıyorlar

Zbam

Üye
Valla makro sistemi bir de tuhaf çalışıyor. Örneğin ben oyunda sadece bitki topluyorum. Öyle arkaya şarkı açıp haritada dolanıyorum. Bazen bir şeyler yemek için karakteri lunaskar town bırakıp gidiyorum. Döndüğümde makro cezası aldınız karakteriniz kontrol edilecek bıdı bıdı yazısıyla karşılaşıyorum. Düzgün de çalışmıyor yani bu sistem.
o makro uyarısından korkmaya gerek yok makro kullanmadıysan z basmayacaksan devam edebilirsin oynamaya

suistimal61

Üye
Tamam da benim ekran çözünürlüğüm 20binlik pc ler kadar kaliteli değil,renkli yaptıgınız kod uygulaması yüzünden defalarca oyundan cıkmak zorunda kalıyorum,kör oldum sizin yaptığınız güncelleme yüzünden valla.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt