Öneri Makro kodu ile ilgili öneri

thecol2

Üye
Ekrana gelen makro kodu renkler içerisinde soluk görünüyor gerçekten bir çok insan şikayetçi okuyup yazana kadar monitörün içerisine giriyoruz. birde bufları scleri silmek için cok fazla zaman kaybediyoruz sürekli tıklıyoruz algılamıyor ( kiliti açıp kapatıp deneyin demeyin denendi aynı )

Hazerfen

Üye
valla kodu yazamıyorum bile çoğu zaman, ne yazdığı belli değil, makro kullansam gam yemicem, elle kasıoz yine karşımıza çıkıyor.
buf içinde sağa sola çek tıklanıyor. oyunun buglarından biri işte, düzeltemediler okadar yama geldi ama, nyse artık işte, olan bu kadar demekki

Mystchal

Üye
Özellikle mageler için çok büyük sorun. Solo 10lu slot dönüyorum dikkatimi dağıtacak birşey olmaması gerekirken ekranda beliriveriyor. Çok ciddi problem bence bu kod olayı. Bunun başka çözümü olmalı yada tıklayınca 30 sanıye sonra falan tekrar sorsun bir seferlik. Ayarlanmayacak birşey değil bu. Birde karakteri afk bırakıp tekrar döndüğüm zaman ben relog atmak zorunda mıyım ? Mobları seçemiyorum. Bari slot içerisinde olanlara çıksa bu.

thecol2

Üye
bende mage oynuyorum sürekli ekrana geliyor bazende hiç gelmiyor 5 dk bir mutfaga gidip geliyorum makro kodunu girmemişiz diye relog atmam gerekiyor umarım en kısa zamanda buna çözüm bulunur

Mutchee

Üye
Bu kodu istedikleri ilk gün dedim böyle çözüm olmaz diye. QoL ( quality of life ) updateleri genel olarak oyunu daha seri daha akıcı olmasını sağlar. Misal kutu toplamak can sıkıcı mikro bir işlem olduğu için pet satıyorlar, QoL artıyor. Sonra kalkıp kod gir, robot musun diye soruyor oyunun ortasında. Acaba bu robot musun testinden kaç tane makrocu yakalanmış acaba?

4erc

Üye
şu sağdaki bufu veya wolfu sw yi silme olayı cokö kötü. Pkda ice/ayak kırma yiyince cure atınca sprint basıyorum sprint silemiyorum adam yakalıyor yine (asasım)

snowbros

Üye
Ekrana gelen makro kodu renkler içerisinde soluk görünüyor gerçekten bir çok insan şikayetçi okuyup yazana kadar monitörün içerisine giriyoruz. birde bufları scleri silmek için cok fazla zaman kaybediyoruz sürekli tıklıyoruz algılamıyor ( kiliti açıp kapatıp deneyin demeyin denendi aynı )
Buffları silmeyi sağ tıkla yapın direk siliyor

Tugay.

Üye
Göz kusuru olan biri olarak cidden o kadar zorlanıyorum ki anlatamam.Hele birde slot dönerken o kod yüzünden ölmem yok mu?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt