Makro kullanıcılarının kalbi kırılmış.

sagul

Üye
Z blocked yerine MACRO oyuncuları banlamak bu kadar zor olmamalı. Oyunun doğasına aykırı bu özellik. Umarım okçu karakterini bitirmeden geri iptal ederler.

Deasis

Üye
evet, kırıldı.
sizin gibi no-life işsiz güçsüz sosyal hayatsız insanlar değiliz.
Gündüz işte, akşam çocuklarla gece de 3-5 saat makro ya bırakıyorduk ama o da olmayacak artık.
Haci abi no-life işsizlikle alakası yok. Oyunda işi gücü olmayan kesimin pek fazla olduğunu sanmıyorum yaş ortalaması gayet yüksek bir oyun. Kaldı ki biz klan olarak gündüz çalışıp akşam 20:00'dan sonra online oluyoruz. Makro kullanan kimse yok. Okçularımız 55-58 Lv arası, magelerimiz 61-62 Lv oldular. Yapmak istedikten sonra yapabiliyorsun. Sizin XXX alışmış rahata o yüzden emek vermek zor geliyor kusura bakma da. Hem ayranım dökülmesin hem gözüm kaşınmasın durumu bu.

Moderatör tarafında düzenlendi:

yaprok0658

Üye
macro evlı ve calsıısna ınsalar ıcın vardı cıkar genıe tarzı bırsey mıllet alsın exsını kassın yoksa evde oturan ıokı uc ısı olyana kalır bu oyun

hezarfenbeg

Üye
Bro git bir toprağa bas, gerçek hayat edin. Saçma sapan bir mmo güncellemesine böyle fanatik tepkiler vermen hayatta başka hiçbir alanda başarılı olmadığını gösteriyor

grow

Üye
bence mause ile tıklamayı da kaldıralım en iyisi tümden çözüm

Mileenaaa

Üye
Bu oyuna PVP server mantığıyla bakan o kadar çok insan var ki. Çoğumuz dinlene dinlene exp kasmamız gerektiğini unutmuşuz. hala 52 levelim. İşlerim dolayısıyla hergün 2-3 saat girip exp kasıp çıkıyorum. Gayet de keyif veriyor.

ozy

Üye
Şu z olayının iptal edilmesini destekleyen net mageler bunun dışındaki oyuncuların destekeleyeceğini sanmıyorum. İşin garibi oyun yönetimi hangi kafa ile bu Z 'yi yasakladı onu anlamış değilim.

Swissb

Üye
Haci abi no-life işsizlikle alakası yok. Oyunda işi gücü olmayan kesimin pek fazla olduğunu sanmıyorum yaş ortalaması gayet yüksek bir oyun. Kaldı ki biz klan olarak gündüz çalışıp akşam 20:00'dan sonra online oluyoruz. Makro kullanan kimse yok. Okçularımız 55-58 Lv arası, magelerimiz 61-62 Lv oldular. Yapmak istedikten sonra yapabiliyorsun. Sizin büzük alışmış rahata o yüzden emek vermek zor geliyor kusura bakma da. Hem ayranım dökülmesin hem gözüm kaşınmasın durumu bu.

Asıl oyun PK , savaş ve Dungeonlarda yaşanacak.
Bu level kasma olayı benim çok vaktimi alıyor ve tepkimi belirtiyorum.
Konu ayran-göz olayı değil yani, laflarına dikkat et.

iyi oyunlar.

Deasis

Üye
Şu z olayının iptal edilmesini destekleyen net mageler bunun dışındaki oyuncuların destekeleyeceğini sanmıyorum. İşin garibi oyun yönetimi hangi kafa ile bu Z 'yi yasakladı onu anlamış değilim.
Kardeşim alakası yok Z'yi sadece okçu mu kullanıyor ya oyun mu anlatalım size bu saatten sonra.

grow

Üye
mause kullanmayıda yasaklayalım beylerr tıklamak yasak olsun bence qeqeqwe

Delucia

Üye
arkadaşlar bu iş bitti artık gelirsin akşam evine kasarsın charını elinle yada makro ile ama o klavyeye değecek elin makroda kullansan anladınmı. bu iş bukadar.

Lasrok

Üye
Merhaba,

Oyunu otomatikleştirmek amacıyla 3. parti yazılım veya donanım özelliği kullanmak, oyun kurallarına göre aykırıdır. Oyuncular arasındaki adaleti sağlamak amacıyla GM ekibi, bu kuralı ihlal eden oyuncuları kontrol etmektedir. Güncellemede yapılan bu çalışma makro kullanımının önüne geçmek için yapılmıştır.

ozy

Üye
Merhaba,

Oyunu otomatikleştirmek amacıyla 3. parti yazılım veya donanım özelliği kullanmak, oyun kurallarına göre aykırıdır. Oyuncular arasındaki adaleti sağlamak amacıyla GM ekibi, bu kuralı ihlal eden oyuncuları kontrol etmektedir. Güncellemede yapılan bu çalışma makro kullanımının önüne geçmek için yapılmıştır.
Başarılarınızın devamını diliyoruz. Biz clan olarak bu hareketlerden sonra muhtemelen tekrar PvP serverlarına geri dönüş sağlayacağız. Satın aldığımız ve vakit geçirdiğimiz her şeye yazık ettiniz. Biz melee warrior partyiz descent+ z skill olarak oynuyoruz. PK anında böyle problemlerle karşılacak isek neden bu oyunu oynayalım. Tercihimizdiniz ama tekte değilsiniz alternatifleriniz mevcut umarım aynı gün içerisinde bu hatadan vazgeçersiniz.

İyi forumlar.

Delucia

Üye
hoşçakal delikanlım arkandan milyonlar ağlayacak :Dfdlgjdfl

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt