Makro kullanıcılarının kalbi kırılmış.

Zeddicus

Üye
Bir anda onlarca isyan konusu açıldı. Bu kadar mı alıştınız emek vermeden oynamaya. Birisi de gitmiş ben makroya birakıyordum yan pc den de film izliyordum yazmış kendi konusunda. Ee pes yani dedim. Makro olayına özellikle çok sevindim. Daha iyisi gelene kadar şimdilik işimizi görür. Teşekkürler tekrar.

Delucia

Üye
hile kullanan makro kullanan ve özendiren insanlarsınız bundan dolayı size hakaret etmeden dalga geçebiliriz ve banlanan biz değil siz olmalısınız forum dan şimdi bir daha diyoruz hadi yallah evladım

brkhrsn

Üye
Z tamamen oyundan kalkmadı ki. Macro kullanırken z yaparsan bloke ediyor. En azından ben öyle anladım. Eğer öyleyse zekice bir çözüm olmuş

ozy

Üye
hile kullanan makro kullanan ve özendiren insanlarsınız bundan dolayı size hakaret etmeden dalga geçebiliriz ve banlanan biz değil siz olmalısınız forum dan şimdi bir daha diyoruz hadi yallah evladım
Ben makro kullanıyorum diye bir söylemde bulunmadım. Operada ön moda alıp film açarken zr1 zr2 şekilde takılıyorum. Elimle artık klavyeye zr1 zr2 şeklinde basamıyorum. Madem makroyu engellemek istiyorsunuz başka bir türlü engellenebilir. Bu durum normal oyuncuyu rahatsız etmemeli. Bunun çözümünü bulacak bizler değil oyun yöneticisi. Oyunun mekaniğini bozmak hoş değil.

sagul

Üye
Z tamamen oyundan kalkmadı ki. Macro kullanırken z yaparsan bloke ediyor. En azından ben öyle anladım. Eğer öyleyse zekice bir çözüm olmuş
Macro yaparken değil. Elle görev yaparken bile sürekli uyarı veriyor. Macro oyuncuları banlasınlar bu ne saçmalık.

Delucia

Üye
ikinci seçenek ekrana pin kodu girmek onu hiç yapamazsın film izlerken onun için filmine ara verip arada mouse ile tık yapcaksın bu kadar cz de zaten kimseyi zorlamaz pk da da elimizle tıklıyoruz zaten

grow

Üye
ben destekliyorum iyi olmus z olayı ama 2 hafta önce keşke yapsaydılarda hak geçmeseydi

Delucia

Üye
büyük atılım yapılmıştır oyuna şuan itibari ile tebrik etmekten başka hiç bir seçeneğiniz yok. Bu oyundan bunu gören çoğu oyunda bunu uygulamaya sokacağına eminim hilaladam mıdır nedir helal olsun adama :Dsdfgsfdg

grow

Üye
büyük atılım yapılmıştır oyuna şuan itibari ile tebrik etmekten başka hiç bir seçeneğiniz yok. Bu oyundan bunu gören çoğu oyunda bunu uygulamaya sokacağına eminim hilaladam mıdır nedir helal olsun adama :Dsdfgsfdg
sen neyin kafasını yaşıyon knk qqweqweqw

platoon0x

Üye
evet, kırıldı.
sizin gibi no-life işsiz güçsüz sosyal hayatsız insanlar değiliz.
Gündüz işte, akşam çocuklarla gece de 3-5 saat makro ya bırakıyorduk ama o da olmayacak artık.
şu argüman kadar boş birşey yok ya. arkadaşlar vaktiniz yoksa millet gibi 2 haftada değil 4 haftada, 5 6 haftada 65 level olursunuz, ne olacak? ne bu telaş ve geride kaldım paniği? oyuna fazlaca vakit ayıran insanlarla rekabet edememeyi neden bir sorun olarak algılıyor ve makro kullanmayı bunun haklı bir sonucu olarak lanse ediyorsunuz cidden gülünç. işinizden gelince oturun her gün 1 2 saat kasa kasa 1 2 ayda 65 olun ne olur yani?

ozy

Üye
ikinci seçenek ekrana pin kodu girmek onu hiç yapamazsın film izlerken onun için filmine ara verip arada mouse ile tık yapcaksın bu kadar cz de zaten kimseyi zorlamaz pk da da elimizle tıklıyoruz zaten
Dostum galiba sen Z olayını denemedin. Her 15 saniyede bir moba tıklaman gerekiyor.

Delucia

Üye
abartma oyundayım şuan baya sürüyor gelmesi z block olayı . makro açtıysan bide onu görüyordur oyun dikkat et yeğenim :D ama belki senin için 5 dk da bir yaparlar.

yvangquay

Üye
Dün Oracle slotlarında kanal kanal gezdim macrocu aradım, SS aldım ticket ile şikayet ettim. Rahat 40 50 kişiyi şikayet etmişimdir. Şikayet ettiğimi söylediğimde bana zırlama diyorlardı. Şimdi onlar gelmiş buraya zırlıyor :DDDDD Yok öyle bi party slotu kapatıp gidip uyumak. Sizin yüzünüzden elle oynayan adamlar kasamaz olmuştu. Hadi şimdi siz zırlayın :DDDDDDd

grow

Üye
abartma oyundayım şuan baya sürüyor gelmesi z block olayı . makro açtıysan bide onu görüyordur oyun dikkat et yeğenim :D ama belki senin için 5 dk da bir yaparlar.
peki çok bilmiş efendi oyun başı neden gelmedi bu olay başkalarına haksızlık degılmı kasan kastı ?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt