İstek Makro Kullanmadan Makrodan BAN YEMEK !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Shan

Üye
Merhaba oynamış olduğum karaktere 24.04.2022 tarihinde MAKROCU diye ban atıldı diye bir msj geldi .Ben MAKRO falan kullanıyorum bunun sebebini ögrenebilir miyim?
**********************************************************************************************************************************************************************************

Destek #9980224 Nisan 2022 05:26:48 tarihinde gönderildi.
Merhaba,

Tüm karakterler 3 test aşamasından geçirilmektedir.Hata olacağını düşünmüyorum.

Kendinize çok iyi bakın.Hoşçakalın!

***********************************************************************************************************************************************************************************

Merhaba . Ben MAKRO'nun ne olduğunu bile https://forum.riseonlineworld.com/ sitesine girerek öğrendim. WARRİOR 53 lvl e kadar emeğimle oyunu bizzat oynarak geldim . 3 test aşamasının ne olduğu hakkında hiçbir bilgim yok . Ben deli miyim 53 lvl karakterimle hile yaprak oynayayım? Bu konunun takipcisi olacağım ve acil olarak çözülmesini istiyorum . Ben emek verdim anlıyor musunuz ? Hile Yapmadım ...

Shan

Üye
Bu oyunu hilesiz emeğiyle uzun süre online olarak oynayan oyuncu arkadaşların dikkatine ....

27snr

Üye
MAKRO KULLANMAN SÖZKONUSU YOKSA EMİNSEN BUKADAR MAKRO KULLANAN OYUNCULARLA AYNI GRUPTA YER ALMIŞSSAN BİLİNÇLİ ŞEKİLDE ONDANDA BAN YEMİŞ OLABİLRİSİN BU SENİN SUÇLU OLMADIĞINIDA GÖSTERMEZ MAKRO KULLANAN GRUPLARDA YER ALMAYIN

Shan

Üye
3 TEST AŞAMASI Benim hilesiz oyun oynadığımı tespit edemiyorsa bu oyunda büyük sorun var demektir . Hilesiz emeğiyle oyun oynayan her oyuncunun partilerde ban yeme riski vardir . Ve hilesiz oynadıklarını ispat edemeyecekleri anlamına gelir.

Shan

Üye
Arkadaşım ben bilmiyorum MAKRO'nun ne olduğunu . Hileyle işim olmaz hile işlerinden anlamam ki . Hangi Partide makro var ben ayırt edemem ki . Bilmiyorum çünkü.

Shan

Üye
Ben deli miyim 53 lvl karakterimle hileleri partiye girip neden ban yeme riskini alayım !!! Aklınız alıyor mu bunu?

27snr

Üye
HANGİ GRUPTA MAKRO VAR İYİ DÜŞÜN SAATLERCE AYNI YERDE SABİT VE KONUŞMAYAN SÜREKLİ AYNI HAREKETLERİ YAPAN GRUBA GİRDİNMİ İYİ DÜŞÜN SENİN HABERİN OLMASA BİLE MAKROYU BİLMEYEN YOK MAKRO DEMEK BUDUR BİLMİYOSAN BU TÜR OYUNLARDA MAKRO VARMI YOKMU BİLMEM LAZIM GRUP BELLİ EDER SEN BUNU GÖREMİYOSAN BİLMİYORUM SONUCU NE OLUR İNŞALLAH AÇARLAR SENLİK BİR DURUM YOKSA

Shan

Üye
1-OYUNUN KURALLARINDA OYUNA BAŞLAMADAN ÖNCE HERKESİN MAKRO VB. HİLELERİ BİLME ZORUNLULUĞU MU VAR !!!

2-BEN HİLE NEDİR BİLMİYORUM HAYATIMDA OYUNLARDA HİÇ HİLE KULLANMADIM . BEN GİRDİĞİM PARTİLERDE SKİLL ATIP EXP ALMAYA ODAKLANIYORUM . KİM YERİNDE SABİTMİŞ , O NE YAPIYORMUS BU NEYMİŞ BUNLARA BAKMIYORUM . ÇÜNKÜ HİLE KULLANMADIĞIM İÇİN BUGÜNE KADAR HİLE NASIL OLUR ANLAMAM .

3-HİLE KULLANMADIĞIM HALDE KARAKTERİM HİLEDEN BANLANDI EMEĞİM ÇALINDI . BEN HİLE NEDİR AYIRT EDEBİLECEK NİTELİKTE BİR OYUNCU DEĞİLİM . BU BENİM SUÇUM OLAMAZ . BUNDAN DOLAYI BENİM KARAKTERİM BANLANAMAZ .

4-OYUNDA HİLE KULLANIMI ENGELLEMEKTEN OYUN YAPIMCILARI 1.CİL SORUMLUDUR . HİÇBİRSEYDEN HABERİ OLMAYAN HİLE NEDİR BİLMEYEN EMEĞİYLE OYNAYAN OYUNCULARI BANLAMAK NEDİR?

Kenshin

Üye
Merhaba @Shan

Ticket cevabındaki gibi hesap kapatma yapılmadan önce karakter tamamen incelenir ve işlem buna göre uygulanır.

Forum üzerinden bu konuyla ilgili destek alamazsınız, Discord üzerinden BEARFACT veya Digital ile iletişime geçebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt