Makro Kullanmamak ama öyle görünmek?

Burakalip

Üye
İçimde ufak bir ürperti var çünkü bir okçu olarak sabit z+skill yapıyorum. Manam bitince pot basıyorum falan.
İllaki makro kullananlar vardır (belki de yok) bilmiyorum. Çünkü dışardan bakılınca hepimiz aynı görünüyoruz. Şimdi millet ticket atıyor falan ama ben mesela kendimi nasıl koruyacağım. Her skill vurmadan önce yürümem mi lazım? Okçuyum ben yürüyerek ok atamam ki?

kaan26

Üye
Mantıken Mob Olmeden Dırekt Baska Mobu Secmeye Calısıyorsa Bir Karaker , Bil ki Makrodur. İnsan oglu Z 1 Yapar Ama mobu Sectıkten sonrada surekli z basma ihtiyacı duymaz . ( Mob olmedıkce )Oto degilse tabi

Arhedain

Üye
El ile kasmak belli bir süre sonra rütine bağlayıp sıkmaya başlıyor. Telefonu elime alıp oyalanıyorum sürekli z + skill yapıyorum o sıra. Ama yine de makrodan farkı olur. Çok seri tepki gösterir veya karakter ile mob arasında ağaç varsa hasar vermeden sürekli saldırır.

Burakalip

Üye
Mantıken Mob Olmeden Dırekt Baska Mobu Secmeye Calısıyorsa Bir Karaker , Bil ki Makrodur. İnsan oglu Z 1 Yapar Ama mobu Sectıkten sonrada surekli z basma ihtiyacı duymaz . ( Mob olmedıkce )Oto degilse tabi
Orası doğru mobu seçince tekrar Z basmaya ihtiyacım olmuyor. Ama işte sabit duruyoruz ya, herkese aynı muamele gibi oluyor.
Dün bir partyde takılırken biri geldi başladı ticket attım falan demeye. Bir yandan cevap veriyorum adama ama görsele bakınca sabit ok atıyorum :)

Bogateg

Üye
Makro ile şikayet edilenlere GM ler gözlemleyerek işlem yapıyor hocam, herhangi bir program kullananlar zaten belli oluyor alfa da baya banlamislardi ,

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt