Öneri makro yasağı ne alaka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

1313designer

Üye
Benim klavyemin bir özelliğini kullanmamdan rahatsız olunuyor ama aynı mobu milyarlarca kez kesmekten rahatsız olunmuyor öylemi? Üstelik kullandığım yazılım microsoft tarafındanda lisanslı klavyede dünyaca ünlü bir marka. Ha diyeceksin ki 3. parti yazılım oyunda yasak ekran kartının driverıda 3. parti kullandığın windowsda 3. parti hatta kullaklığının yazılımıda 3. parti uygulamadır bende klavyemin driverını indirdim diye bu kadar yaygaraya gerek yok oyun mekaniğini bozmuyor sonuçta duvarlardan geçmiyorum uzak oyuncuyo 3 lü 5 li sallamıyorum oyun dinamikleri neyse o şekilde. gel gelelim eşitlik olayına adam günde 2-3 saat uykuyla bütün aynı mobu kesiyor ben işe gidiyorum ailemle vakit geçiriyorum 2-3 saat keyif alayım diye oyun oynuyorum sizce günde 2-3 saatle bu oyundan keyif alacak düzeye gelinebilirmi ya boşanacaksın ya istifa ediceksin bu oyundan zevk almak için. Günde bukadar az oyun oynayan adamı ne clana ne partye alıyolar zaten. Macro candır yuva kurtarır. Makro istemiyosan combat sistemini ona göre özgün bişey yapıcaktın misal age of conan gibi öyle kopya oyun yapmıcaktın.

Vision

Senior Moderatör
Merhaba,

Oyunun herhangi bir yönünü otomatikleştirmek adına üçüncü parti programları kullanmak ceza sebebidir. Makro konusunda tartışılacak herhangi bir şey yok.

İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt