makrodan ceza aldım kaç gün nasıl ogrenicem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burtto

Üye
Sa dun makrodan ceza aldım mooblari z ye alamiyorum tek tek elle seçmem gerekiyo fakat bu ceza kaç gün surucek nerden bakabilicez bilen varmi bidaha kullanmicam ama bence makro PvP dışında serbest olmalı çünkü bunu bi şekilde kullanan çok insan olacak kimk ceza alacak kimi alamayacak gozden kacacak binlerce oyuncunun icinde ve adaletsizlik olacak önüne zor gecilir 150 TL bi makro herkes ulaşabilir sonuçta serbest olsun exp kasarken

Lasrok

Üye
Makro oyun içinde tamamen yasak olmalı ve böyle devam etmeli cezaları çok daha ağır olmalı. Cezan hakkında bilgiyi nereden alabilirsin bilmiyorum ancak mail atmışlardır sanıyorum. Yasak bir şey kullanıp, kimisi ban yiyecek kimisi yemeyecek o yüzden adaletsizlik olur demen ayrı bir garip zaten. Mobları neden z ye alamıyorsun ayrıca ? ( Z tuşun bozuksa makro tuşuna z atayabilirsin bu yasak değil tuş yeri değiştirmektir diye biliyorum yine yetkililerden bilgi almak lazım.)

suchen

Üye
iyi biz elimizle oynayalım sen makroyu kullan bir de üstüne savun, senin gibiler yüzünden afk farm yapan okçularla doluyor heryer beter olun

VENTEMARZA

Üye
İllegale karışıp gelip bir de burada ağlamak.
Acınası...

Kenshin

Üye
Merhaba,

Hesap sorunları ile ilgili forum üzerinden desteğimiz bulunmamakta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt