Olay iyice çığırından çıkma aşamasına geldi. Herkes bir şeylerden şikayetçi. FPS düşme, merchant, DC sorunu haricinde ki bunlarda basit sorunlar. Gelelim diğer sorunlara taxi; taksi yapan, parayla kendini kastırıp sosyal ve Real deki işleriyle ilgilenenler taxi olsun istiyor, akşamdan aşkama oyuna giren solo oyuncu ben para vermem taxi istemiyorum diyor. Slotları alamayıp slotlara az diyen var, slotlara çöküp 5-6 saatte 1 drop alıp dropar az diyen var. Nft kostüm saçma diyen var. Şahsi olarak kostüm yok ama bu nft kostüm olayı, bir coin çıkıp görmeyip coin tavan yapınca oooo biz niye bu fiyattan alamıyoruz demek gibi. Herşeyi bir kenara bırakalım bunlar gelip geçici olaylar bu arada kendi menfaatleri uğruna değişmesini istediği bazı şeyleri toplumun menfatineymiş gibi aksedenlere zaten lafım yok onlar başka dünya. Başka bir oyundan gelip oyunu 2 saat oynayıp senelerce geçmişi olan oyunla kıyaslayıp bu oyun çöp deyip milletin algınısı kötü yönde etkileyip milleti manüpüle ederek oyundan soğutma çabası nedir arkadaş. Şunu unutmayın bu bir MMO RPG pvp server değil zorlukları olacak ki güzel olsun tekrar belirteyim oyunun sistem sıkıntıları için değil insanlar tarafından oluşturalan sıkıntılar için diyorum. Gelir amaçlı oynayan insanlarda var zevk için oynayan da , oyunu kıyaslamak için gelen de var , user kaptırmamak için kötülemeye gelende. Her kafadan ayrı bir istek ve o her isteğe yetişmeye çalışan bir kaç insan topluluğu. Çok zor çok..