Manstis Death Valley - Irklar Arası Popülasyon Dengesizliği

balron

Üye
Selam, 1 haftadır mantis dv deyim. Popülasyon konusunda lunaskar tarafı lehine aşırı bir dengesizlik var.
Sabah giriyorum, öğlen giriyorum, gece 12-1 de giriyorum hep aynı. Prothean tarafında base de toplasan 20 kişi varsa sadece base'in ön-arka çıkışında en az 10 tane lunaskar turluyor biri dışarı çıksın diye. Günlük harpy görevini yapmak bile işkence. Tüm prothean slotlarında lunaskar tarafı farmlıyor o derece dengesizlik var.

Ya popülasyon dengelenene kadar lunaskar da yeni karakter açılmamalı yada ırk bazlı dv'ye girişlerde limit olmalı. Mesela 50 prothean varsa max 70 lunaskar olmalı. Şu an bu oran bence en az 1'e 3 lunaskar lehine. Prothean ne kadar itemli ve tecrübeli olursa olsun bu dengesizliktee hiçbirşey yapamaz.

Ha yok eğer bu konuda birşey yapılmayacaksa hepimiz lunaskara geçelim en azından kafa rahat farmlarız arada çerez niyetine bp kasarız.

balron

Üye
Kimse umursamıyor herhalde bunu, Dc de yabancı kanalda milet ağlıyor bossa yaklaşamıyoruz diye.
Dengesizlik zaten cw etkinliğindeki giriş sayılardından belli lunaskar 1100-1200 civarındayken prot max 850-900 görüyor. Dv de bu sayı çok daha dengesiz.

Bunu kimse düşünememiş mi yani? Bir taraf ezici çoğunluk olup dv'yi domine edince napacağız diye, valla bu vizyonsuzlukla pek uzun ömürlü olmaz bu oyun

yetiyet

Üye
CFW giriyorum, lunaskarlar kafamıza vuruyor. Farm atayım diyorum, Hagard vs leş ötesi leş, afk 8x farm atan adam benim 3 katım para kasıyor. İyi bari death valley gideyim diyorum, bizim slotların tamamında en az 5 tane lunaskar var. E biz parti kurup oturalım o slotlara desek, okadar kişiyi o slotlar doyurmaz. Oyundaki elit farm slotların tamamını da oyuna binlerce lira yatıran ekipler kapmış. İyi bari pk atalım diyoruz, saatlerce kamp değiştire değiştre, yerlerde sürünen fpsler yüzünden adam akıllı pk da atamıyoruz. Üstüne oyunda oturup Lunaskar arıyoruz ya bulamıyoruz, yada 100tane parti şeklinde üstümüze koşuyorlar. Ben anlamadım Lunaskar olunca ayrıcalık falan mı veriyorlar herkes lunaskar oluyor. Oyun da buna bir çözüm sunmuyor pardon sunuyorda sundukları çömüm 5m'ye ırk dğeişim kağıdı :D millet 3-4 gbye skill açıyor

balron

Üye
Lunaskar olma eğilimi ko'daki Karus olma fanlığından kalan bir davranış. Yalnız orda durum bu kadar dengesiz değildi.
Bu dengesizlikten bunalan orta üstü oyuncuların hepsi lunaskar olsun kağıdı alıp, lunaskar iyice güçlensin dv de tüm slotlara bosslara çöksün çözüm bu mu yani?
Ayrıca bu tekrar skill açtırma saçmalığı ve pahalılığı yüzünden skillerini açanların çoğu bu saatten sonra ırk da değiştiremez hele np'li clan falansa imkansız

Çözüm önerisini verdik, ya dv'ye girişlerde 2 tarafın da popülasyonu birbirine yakın olacak ya da popülasyonu yüksek olan ırkda yeni karakter açılmayacak.
Hatta popülasyonu düşük olan taraf lehine bot benzeri haritada dolaşan playerlar olsa o bile şuanki durumdan 100 kat daha iyi

Babayiğit

Üye
Galiada aynı şekilde hatta daha beter inan. Abartı bi dengesizlik var ve bunun sebebi çok net bir şekilde başlayacağı server ve ırkı belirten yayıncılar. İnsanlar neden yayıncılarla aynı ırk olmak isteyip bu kadar tapıyor onuda anlamış değilim.

En basit çözüm levo gibi önde gelen 2-3 yayıncıyı ve ekibini proteana geçirmek ya da geçiş sonrası skillerin kapanma olayına çözüm getirmek.
Gerçi böylesine ezici bir güç varken kim niye proteana geçsin oda ayrı.

Pitou

Üye
Bu sorunları defalarca dile getirdik fakat Row yönetimi kimseyi umursamıyor Gözleri ve kulakları kapatmış durumda herhangi bir aksiyon almıyorlar . Bu oyunda çözüm ne zaman oluyor biliyor musunuz ? İnsanlar oyunu bıraktıktan sonra çözüm gerçekleştiriliyor. Alfadan beri oynuyorum defalarca bu ana şahit oldum. Büyük bir sorun var diyelim bildiriyorsunuz aylarca çözülmüyor. İnsanlar oyunu bırakıyor ondan sonra sorunu çözüyorlar .

Anarchyy

Üye
Skilleri açtık kanka nasıl ırk değişelim?

Irk basınca skilleri kapanıyor bunu kim akıl verdiyse yönetime yapmıs hemen saçma sapan bişi.

2.saçmalıkda dünyada tüm oyunlarda etkinliklere seviye ile girilir burda bp ile alıyor içeriye sırayla.

Yemin ederim knighttan daha beter olmaya başlamıs.

yetiyet

Üye
Skilleri açtık kanka nasıl ırk değişelim?

Irk basınca skilleri kapanıyor bunu kim akıl verdiyse yönetime yapmıs hemen saçma sapan bişi.

2.saçmalıkda dünyada tüm oyunlarda etkinliklere seviye ile girilir burda bp ile alıyor içeriye sırayla.

Yemin ederim knighttan daha beter olmaya başlamıs.
Oyunun yarısı zaten str priest :D proteanda oyuıncu olmadığı için bütün str priestleri içeri alirken karşınana lunaskardan 80k bpli dual 8 hatredli asas veriyor. İnanilmaz kötü bir eşleşme ve zerre aklım almıyor 1 yıldır bu sistemi nasıl düzeltmiyorlar diye hayatımda böyle bir şey görmedim ben. ilk açılan odalar dışında geri kalan odalarda her zaman lunarkada daha item/bp ve klass olarak daha iyi bir eşleşme geliyor. Tamamiyle Lunaskarlar kazansın diye yapılan bir etkinlik

Agaragambi

Üye
65 level okcu lunaskar karakterim var protean a geçiş maliyeti ne şu anda 2400 rc mi bu konuyu hiç bilmiyorum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt