S_A_N_R_E_X
Üye

Oyuna tekrar başlamak istiyorum char almak yerine kasmak istiyorum char açsam pt bulabilir miyim exp kasmak nasıl olur maliyet açısından yardımcı olacak var mı?
Selamlar @lVonSANCAK EXP, 1+1 Etkinliklerinin bitmesine 19 gün var ancak baya bir ilerlemek için son şans gibi görme, yeterince vaktin var.
Alt seviyeleri oyuncular çabuk geçebiliyor 1-2 görevde takılmak dışında, maliyet açısından maalesef bir şey öneremem tamamen senin oynayış tarzına göre değişir biliyorsun.
Başladım bu arada, 64 seviye oldum hagard'da belirli slotlar var exp e bırakıyorum görevleri 1+1 in biteceği güne bırakmayı düşünüyorum. Tek problem uzaktan bağlanamamak. Şuan char town a düşmüş müdahale edip yeni pt ye sokamıyorum malesefValla bende bira önyargılıydım solo oyuncuyum ve PC başında durmak içinde çok vaktim yok “nasıl kasarım exp pt varmıdır “ diye düşünüyordum bende ama galia için konuşuyorum exp pt sıkıntısı yok en azından graveguard pt var 70e kadar 1+1 ile çok rahat kasılıyor. Benim çok zamanım olmadığı için görev yapmadan geçiyorum görevleri yapsan 2 güne 70 olursun muhtemelen
Tebrikler, epey bir yol katetmişsin gibi görünüyor. Fakat bu süreçte sana bahsetmem gereken ufak bir durum var; Görevlerin, seviye aralıkları bulunmaktadır. H tuşuna basıp, Quest Journal bölümünden, görevlerin seviye aralıklarını görüntüleyebilirsin. Örneğin 65-75 seviye yazan bi görev, maksimum 75. levelde teslim edileceği anlamını taşır. 76. seviye olduğunda görevi teslim edemezsin.Başladım bu arada, 64 seviye oldum hagard'da belirli slotlar var exp e bırakıyorum görevleri 1+1 in biteceği güne bırakmayı düşünüyorum. Tek problem uzaktan bağlanamamak. Şuan char town a düşmüş müdahale edip yeni pt ye sokamıyorum malesefOlduğu kadar bakalım maliyet konusu içinde item ve kc için biraz yatırım yaptım tabiki.
Bunu söylemeniz çok iyi oldu o zaman 70 seviyede görevleri yapmam lazımTebrikler, epey bir yol katetmişsin gibi görünüyor. Fakat bu süreçte sana bahsetmem gereken ufak bir durum var; Görevlerin, seviye aralıkları bulunmaktadır. H tuşuna basıp, Quest Journal bölümünden, görevlerin seviye aralıklarını görüntüleyebilirsin. Örneğin 65-75 seviye yazan bi görev, maksimum 75. levelde teslim edileceği anlamını taşır. 76. seviye olduğunda görevi teslim edemezsin.
Keyifli oyunlar dileriz![]()
mantis proteanda graveguard harici kolay kolay exp parti kurulmuyor. 1+1 varken kasabildiğini kas sonrasında günlük görevler, dvdeki görevler haggarddaki görevlerle 85 olursun. doriondaki zindan görevlerini de unutma elite monsters adında 2 görev var 74 levelde açılıyor olması lazım 10 gün sürüyor ve 1.8 milyar exp veriyor 84 ten 85 e atarken yardımcı olur sana. bir de uzaktan bağlandığında #add yazamıyorsun ama globalden partiye adam arayanların slotlarına gidip etrafında gezince parti atıyolar anlayıp o şekilde yapabilirsin. tabi en önemlisi aslında exp kasmak harcadığı vakit ve nakit açısından baktığında hiç mantıklı değil. 85 level karakter almak daha mantıklı. ama çıkmışsın bi yola artık umarım sıkılmadan tamamlarsınŞuan hala ayakta kalıp level kasmaya çalışıyorum, Protean hagard'da 3 5 slot harici pt bulmak imkansıza yakın. Char dc olunca tekrar uzaktan bağlanıp pt ye girmek imkansıza yakın. Görev yaparken pt bulmak imkansıza yakın. Ama pes etmiyorum. Mantis Protean 72 Levelim her slotta ayakta kalacak itemlerim mevcut TW ile bağlandığım için #add yazamıyorum. Pm yoluyla beni çağıracak exp kasan arkadaşlara sesleniyorum beni çağırın. PM: S_A_N_R_E_X, Mafyalarda pt ye alabilir benim için item önemli değil exp kasayım yeter![]()
Ya ben dedim hem zaman öldüreyim hem de exp kasmayı severim ama party yokmantis proteanda graveguard harici kolay kolay exp parti kurulmuyor. 1+1 varken kasabildiğini kas sonrasında günlük görevler, dvdeki görevler haggarddaki görevlerle 85 olursun. doriondaki zindan görevlerini de unutma elite monsters adında 2 görev var 74 levelde açılıyor olması lazım 10 gün sürüyor ve 1.8 milyar exp veriyor 84 ten 85 e atarken yardımcı olur sana. bir de uzaktan bağlandığında #add yazamıyorsun ama globalden partiye adam arayanların slotlarına gidip etrafında gezince parti atıyolar anlayıp o şekilde yapabilirsin. tabi en önemlisi aslında exp kasmak harcadığı vakit ve nakit açısından baktığında hiç mantıklı değil. 85 level karakter almak daha mantıklı. ama çıkmışsın bi yola artık umarım sıkılmadan tamamlarsın![]()
Kral biraz geç cevap veriyorum ama ben pes ettim, slot mafyaları heryeri tutmuş. Graveguard harici exp pt bulmak zor onlarda çok dayanmıyor hep yan char kastıkları için pt ye priest alıyorum adama güvenip uyuyoruz 1 saat sonra çıkıyor pt den pt yalan oluyor falan. 70 görevlerini yapmaya adam aradım bulamadım vsvss.. Sonra pes edip 85 full skill karakter aldım onunla oynuyordum. Onada item yaptım falan ama etkinlik saatleri vs uymadı. İtem koymak zor kill görevlerini yapıyordum. Şuan çok zaman ayıramıyorum UE5 bekliyorum inşallah bir çok şey düzelir. Keyif alamadım anlıyacağın.Bende senden 1 gün önce başlamıştım 76levelim henüz exp %70felan 1+1 bitmeden 78de kalacağım sanırım en azından 80 olabilseydim iyiydi. Sen kaç level oldun?