Manti̇s İnferno Gi̇rememe

alihanss

Yeni Üye
Öncelikle herkese selamun aleyküm hayırlı günler diliyorum.Son zamanlarda cok fazla canımı sıkan bir olay var.Mantise geri döndüm protean olarak.1 buçuk aydan fazla bir süre oldu şaka yapmıyorum 4 kere inferno girebildim.Irk dengesizliğinden kaynaklı inferno giremıyoruz.GS 4500 olan rogue arakdaşlarım dahi giremiyorlar.Onlarca defa destek üzerinden bilet attım konuyla alakalı bir aksiyon alınacağı söyleniyor fakat hiç giremıyoruz ve bu cok kötü bir durum bizler için.Sizlerden ricam artık bu soruna bir çözüm bulunsun.Irk dengesizliğinden kaynaklı çekmediğinde en azından fazla gelen ıkrın örnek veriyorum 100 kişi dişarıda kaldı o 100 kişi arasında random bir party oluşuturulup oda acılsın en azından etkınlıkten herkes yararlansın.

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
İnferno ile ilgili bir düzenleme gelmeyecek çünkü yazılım taraflı bir sorun bulunmuyor. Sorun ırklar arasındaki oyuncu fazlalığından kaynaklıdır.

Odaya alınmamanızın 5 sebebi mevcut

1-Etkinliğe katılan kendi ırk ve sınıfınızdaki karakterlerin gs puanlarının sizden yüksek olması (Bu durum en çok tercih edilen sınıflarda mevcuttur. Örneğin Lunaskar ırkında priest sınıfında en son katılan oyuncu 4300 GS'yken protean sınıfında bu puan 2800 olabilir)
2-Etkinliğe katılan karşı ırk oyuncu sayısının yetersiz olması
3-Bizim ırkımız zaten az ama yine de giremedik sorusunun cevabı ; Odalar 8vs8 olduğunda açıldığı için örneğin az olan ırktaki son 6 oyuncu etkinliğe katılamaz. Siz bu son 6 daa kalıyorsunuz.
4-2500 GS puanı altında olmanız
5-Event giriş cezanızın olması

NOT: Etkinliğe karışık ırk katılımı PvP haritalarındaki ırk dengesini bozduğu için kapatılmıştır.

alihanss

Yeni Üye
İnferno ile ilgili bir düzenleme gelmeyecek çünkü yazılım taraflı bir sorun bulunmuyor. Sorun ırklar arasındaki oyuncu fazlalığından kaynaklıdır.

Odaya alınmamanızın 5 sebebi mevcut

1-Etkinliğe katılan kendi ırk ve sınıfınızdaki karakterlerin gs puanlarının sizden yüksek olması (Bu durum en çok tercih edilen sınıflarda mevcuttur. Örneğin Lunaskar ırkında priest sınıfında en son katılan oyuncu 4300 GS'yken protean sınıfında bu puan 2800 olabilir)
2-Etkinliğe katılan karşı ırk oyuncu sayısının yetersiz olması
3-Bizim ırkımız zaten az ama yine de giremedik sorusunun cevabı ; Odalar 8vs8 olduğunda açıldığı için örneğin az olan ırktaki son 6 oyuncu etkinliğe katılamaz. Siz bu son 6 daa kalıyorsunuz.
4-2500 GS puanı altında olmanız
5-Event giriş cezanızın olması

NOT: Etkinliğe karışık ırk katılımı PvP haritalarındaki ırk dengesini bozduğu için kapatılmıştır.
serverdeki inferno girememe sebebi tamamen ırk dengesizliği lunaskar ırkı 100 kişi eksik olduğu için protean giremıyor.Mademki bir düzenleme gelmeyecek bari ırkın dengelenmesi için bir seçenek sunup aksiyon almanızı rica ediyorum.Örneğin eskiden ırk dengelemek amacıyla coin karşılıgında ırk değiştirme vardı.Sadece proteana özel lunaskara geçmek için belli bir miktar coin karşılığında insanların lunaskara geçmesini sağlayın ırk dengelensin.Sırf ırk dengesiz diye insanlar sırf ırk değiştirmekiçin neden dünyanın parasını versin?

cebe

Üye
serverdeki inferno girememe sebebi tamamen ırk dengesizliği lunaskar ırkı 100 kişi eksik olduğu için protean giremıyor.Mademki bir düzenleme gelmeyecek bari ırkın dengelenmesi için bir seçenek sunup aksiyon almanızı rica ediyorum.Örneğin eskiden ırk dengelemek amacıyla coin karşılıgında ırk değiştirme vardı.Sadece proteana özel lunaskara geçmek için belli bir miktar coin karşılığında insanların lunaskara geçmesini sağlayın ırk dengelensin.Sırf ırk dengesiz diye insanlar sırf ırk değiştirmekiçin neden dünyanın parasını versin?
sadece ırk değiştirmekle kalsa iyi. Ben 4 kere ırk değiştirdim. Her seferinde nedense skillerim de kapalı oluyordu

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt