YUZDEELLI
Üye

Değerli kaptan reisleri ve mürettabatlarını zorlu kış şartların da karedeniz semaların da teknelerinizi ağ kayıklarınızı bonitolar üzerine sürmenizi rica ediyorum. radarlarınızı açık tutun. bonito fiyatların da güncellemeye gidilsin yükselecek ve artış olacaktır.ve diğer balıklar'da da bunun etkisini gösterin.Aşçılarımız balık sefası yapmamız için bizleri sofralarına davet etti.TÜm Karedenizli oyunculara selam olsun iyi oyunlar
uşaklar biz de çok balık tuttuk.
ufak bir tiyo daha onionlar'da 30 k üstüne çıkma olasılığı çok yüksektir. ucuza kaptırmayın."elinizde tutmanız şartıyla yoksa bu da taş gibi yerlere düşer" siz değerli dostlarım'da mutlaka duyarlı kalacaktır. Har vurup harman savurmak bizim insanımıza yakışmaz aç gözlülük yok.
EN İYİ SERVER MANTIS UNUTMAYIN.
YOLDAŞ OKUYUNCA DİNLE : KS ATMAYI DURDUR ELİNDE Kİ ÜRÜNLERİ SATMA DEĞERLİ DOSTUM.
ufak bir tiyo daha onionlar'da 30 k üstüne çıkma olasılığı çok yüksektir. ucuza kaptırmayın."elinizde tutmanız şartıyla yoksa bu da taş gibi yerlere düşer" siz değerli dostlarım'da mutlaka duyarlı kalacaktır. Har vurup harman savurmak bizim insanımıza yakışmaz aç gözlülük yok.
EN İYİ SERVER MANTIS UNUTMAYIN.
YOLDAŞ OKUYUNCA DİNLE : KS ATMAYI DURDUR ELİNDE Kİ ÜRÜNLERİ SATMA DEĞERLİ DOSTUM.
Son düzenleme: