Mantis Yeni Başlayan Biri Nasıl Exp Kasabilir?

JAVELIN

Üye
Merhabalar, Mantis sunucusunda yeni başlamış bir oyuncuyum. Biraz ters bir zamanda başladığımı düşünüyorum. Çünkü, 1+1 etkinliği ve Santa etkinliği sona erdi. Yeni başlamış olan fazla insan kalmamış, server yoğunluğu 85 level gibi görünüyor. Görev yapacak veya exp party oluşturacak insan bulamıyorum. 71 Level olarak tıkanıp kaldım. Nasıl ilerlememi tavsiye edersiniz. Battle,exp,farm premiuma sahibim. Sahibim olduğum eşyalar;
+7 Earthshaker
+8 Priest str paper set
+1 traveler's takı seti

cebe

Üye
1) Deathvalleydeki günlük exp görevler (kesemeyeceğin yaratık varsa bir tane bile vursan tek başına görev sayıyor)
2) Dorion town önündeki görevci dungeon görevleri (bitirmesi dungeonlara tek tek gireceğin için 10 gün sürecektir)
3) dungeonlardaki yaratıkların hepsini elle kesip bossları farm pre ile kesebilirsin
4) ya da bu zahmetlerle uğraşmayıp insanlar 1+1 de boş charlar kastılar çok ucuz bulursan örnek veriyorum en fazla 2000 lira verebileceğin. Emin ol daha az zahmete girer ve daha ucuza denk getirirsin. (mantisteki char fiyatları galiaya oranla daha düşük)
5) kötü arkadaş olup bir kaç arkadaşını oyuna başlatabilirsin.

IBoRiS

Üye
Yeni başlayan biri için exp kasmak inanılmaz zor tek başına.

myenigkgz

Üye
exp kasmak gerçekten yorucu, zahmetl, zor ve pahalı. 85 level karakter almak daha mantıklı. skill açman da gerekeceği için skilleri açık bir karakter alırsan daha uygun olur senin için. illa kendim kasıcam dersen @cebe, gayet güzel açıklamış.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt