Mantiste Proteanlar İnfernodan Zengin Oldu

KambochyA

Üye
Diğer sunucularda durum ne bilmiyorum ama zengin olmak isteyen mantiste protean priest açsın. Zengin oldu adamlar bu nasıl bir eşleşme saçmalığı? Infernoda 8 okçuya karşı 4 pri 2 warior 2 asas geliyor ya şaka mı bu sistem? Bununla ilgili bi açıklamanız yok mu yönetim olarak? Oyuncuların isyanını görmüyor musunuz?

JohnPlane

Üye
okçu açmayı bırakın sizde normal joblar oynayın hepiniz okçu oynuyorsunuz pri gelmesini bekliyorsunuz yada warrior

KambochyA

Üye
pri gelsin demedim karşıya 4 pri geliyor dedim umarım bir gün okuduğunu anlayabilirsin dostum

HugeGrandman

Üye
İnferno temple etkinliği 2 warrior 2 priest 2 rogue 2 mage nin karşılıklı eşleştirilmesi gereken ve 1 lobide 16 kişinin bulunması gereken bir event. Rakip taraflardan herhangi bir Job eksikliğinde diğer lobilerin olusturulmaması gerekiyor. Dışarıda kalan joblar mı var gear score yükseltip arenaya katılabilirler bu düzeni sayın roguelar siz istediniz şikayet etmemelisiniz. Umarım yamadan sonra Job bitince 8 8 okçu saçmalığını tamamen kaldırırlar. Ödül sistemi %100 yanlış zaten 1 numaralı lobi ile 9999. Lobi neden aynı ödülü kazanıyor buraya dokunulması gerekiyor öncelikle

NaneliLerry

Üye
Mantiste 2 ay boyunca kaybettim charı sattım artık karşımıza kim geliyorsa sabit win alıyodu dk 33 dedimmiydi bitiyodu adamlar paranın altında kaldı

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt