ÇÖZÜLDÜ Manuel Pazarda Kaybolan Itemler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

neddaniel

Üye
Bu 3.ye oldu artık. Bunun bir çözümü yok mu? Pole Scythe +5 ve Epic Rune pazara koymuştum. Bilgisayarı açık bırakıp biraz kestireyim dedim. Güncelleme gelmiş. Update yapıp oyuna tekrar girdiğimde itemler üzerimdeydi. Bankaya bırakayım dediğimde "Your inventory item count is not correct" dedi ve bu 2 itemim kayboldu. Bankada görünmüyor, üzerimde görünmüyor. Itemlerim 3.ye yok oldu. Alpha server diye çok fazla dert etmiyorum ancak şimdilik yeterli silahlara ulaşabilmemiz amacıyla zaman harcayıp dropladığımız itemlere artı basıyoruz ve sonra da böyle olunca satamıyoruz ve item temin edemiyoruz. Nasıl çözeceğiz bu işi?

Ekli dosyalar

• item.png
    item.png
    4.6 MB · Görüntüleme: 41

Vision

Senior Moderatör
Merhaba,

Bu konu hakkında sizleri hem discord hem oyun içerisinden daha önce uyarmıştık. "Offline Pazar üzerindeki mevcut bir problemden dolayı, önemli olduğunu düşündüğünüz eşyalarınızı pazara koymamanız önemle rica olunur. Problem çözüldüğünde tekrar bilgi verilecektir."

neddaniel

Üye
Merhaba,

Bu konu hakkında sizleri hem discord hem oyun içerisinden daha önce uyarmıştık. "Offline Pazar üzerindeki mevcut bir problemden dolayı, önemli olduğunu düşündüğünüz eşyalarınızı pazara koymamanız önemle rica olunur. Problem çözüldüğünde tekrar bilgi verilecektir."
Şöyle yapalım, düzeltme olsun. Offline değil Self Merchant kurmuştum ama şuan itemler geri geldi. Inventory'mi düzenleme yaparken itemlerin yerini oynattım ve altında kalmış gibi yer değiştirince tekrar göründü bahsettiğim itemler. Altta görseli ilettim. Sanırım üst üste binme hatası gibi bir şey söz konusu.

Ekli dosyalar

• itemler.png
    itemler.png
    4.6 MB · Görüntüleme: 37

Vision

Senior Moderatör
Şöyle yapalım, düzeltme olsun. Offline değil Self Merchant kurmuştum ama şuan itemler geri geldi. Inventory'mi düzenleme yaparken itemlerin yerini oynattım ve altında kalmış gibi yer değiştirince tekrar göründü bahsettiğim itemler. Altta görseli ilettim. Sanırım üst üste binme hatası gibi bir şey söz konusu.
Sorun ile ilgili destek bileti oluşturursanız yazılım ekibimize hızlı bir şekilde rapor edilecektir. Ayrıca eşyanızı kaybetmemiş olmanıza sevindim, iyi oyunlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt