Öneri Mavi İtemlerin Warrior ve Priest Classına Yetersiz Kalması Hk.

napolly10

Üye
Herkese iyi forumlar arkadaşlar. Bu konum ne kadar dikkate alınır bilmiyorum, yinede yazmak istiyorum.

Oyunda ki hergün yükselen fiyat artışlarından dolayı bende çoğu oyuncu gibi mavi itemlere yöneldim warrior oyuncusuyum.
Biraz pazarı gezdikten sonra sanırım atağı en yüksek mavi item Halberd.
Atağı 90 +1inin her + basışında üstüne kaç ekleniyor bilmiyorum ama 130 gibi bişey olur dedim,
Ama olmadı.

Oyunda warriorun giyebiliceği sadece 2 silah var ya war sctye takarsın yada mino takarsın ki bu itemleri almak her oyuncu için ulaşılabilir birşey değil.
Zaten priestlere daha çok üzülüyorum, 65 olan arkadaşlarım var hala görev silahı kullanıyolar.

Golden Bow olsun, Butcher Cleaver olsun, Necromancer staff olsun, Sage's Rod olsun +6 ve +7sini kullanmak tercih ediliyor.
Golden Snake alamayan ya da Hatred's Blade alamayan 7 Butchers Cleaverı ara geçişte idare etmek için kullanabiliyor.
Okcu oynayanlar Wixen alamadığı için Golden Bow'u ara geçiş itemi olarak kullanabiliyor.
Mage Epik Staff isimlerini bilmiyorum, lakin çoğu magede Necromancer staff ya da Sage's Rod tercih edebiliyor çünkü kullanılabilir damage çıkartabilen itemler.

Priestler için de en yüksek atağı olan mavi item Excalibur sanırım onun atağıda göev silahından düşük +7 sinin.
Warriorlar içinde en yüksek ataklı mavi item Halberd.

Şimdi bir itemi +1den alıp +7ye yürütmek masraflı iş en az 25m para gidiyor, Excalibur ve Halberd için söylüyorum 7 basılsa bile en fazla 30m veriyolar oda sadece görüntüsünden dolayı. Çünkü 2 itemde görev iteminden daha az damage çıkartıyor ve gerçekten üzülüyorum o 2 iteme çöo oluyolar.

Benim sadece nacizane fikrim oyun yöneticlerine, eğer bu itemlerde bir tık iyileştirilme yapılırsa yeni başlayan oyuncular için hatta bütün oyuncular için çok güzel bir heyacan olur.
Piyasaya 2 İtem daha girer, piyasanın canlanmasına neden olur.

+1 Hand Minotaur Axe şuan 35 40m civarı sanırım. War Schyte 90m 1gb arası.
Bp priest itemleri daha da pahalı.

En azından yeni başlayan çoğu oyuncu Excalibur ve Halberd itemini ara geçiş itemi olarak kullanabilir, pazara koyup satabilir, oyuna belki de bu sayede ısınabilir, bağlabilir.
Bu benim nacizane fikrim, oyun yöneticilerene.
En azından görev iteminden kötü olmamalı yönündeyim ara da uçurum farklar tabi olamaz, ama görev silahından azda vurmamalı.
Çünkü 7 item basmak gerçekten kolay değil.

Herkese iyi forumlar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt