Mele Partiler XP Oranları Lunaskar boş

Maximiliantr

Üye
Bir çok slotuların boş olması Mele partilerin çok geride kalması.

Lunaskarda Mageler harpie, BP priler Soothsayer slotunda bunlar haricinde oracle slotları bile boş. Oracle gibi slotların xp oranı artmalı. dakikada 6 mob kesiyor birde mobların doğması bekleniyor. Bu yöneticiler oyunu 5 yıldı yaptılar diye insanların xp kasarken oyun slotlarında 5 yıl mı geçirmesini bekliyorlar. Yıl 2022 MMORPG oyununu oynayan kitle bulmak zor var olan kitleyi de küstürdüğünüz taktirde oyuna giriş yapacak oyuncu bulamazsınız. Ha şunuda unutmayalım oyunda çok sayıda Koxp kullanan priest var, bakın Macro demiyorum koxp diyorum ve bu adamlar slotları gezerken "OTO PRİEST SABAHCI" diye chatte yazacak kadar kormuyorlar. Diyeceğim o ki mele ptlerin kasılabileceği daha fazla xp kazacağı slotlar revize edilmeli. ben 44 level iken arkadaşım sıfır mage açtı ve şuan kendisi 65 ben ise 57level, xp orantısı çok saçma kim ne derse desin bu konuda yöneticiler ne düşünüyor bilmiyorum ama Tekrar söylüyorum insanların en önemli şeyi zamanıdır ve parası dünyaya bir defa geliyoruz ve yüzlerce saatimizi oyuna harcıyoruz karşılığı ise kocaman hiç. Hesabıma ilk ay premium aldım ve 2450 RC yükledim bugün DF SC , HP SC ve Mega MP satın aldım 1900 RC kaldı acaba ben bu oyuna neden para yatırdım diye sorguluyorum bazen. İlk haftalar atı alan üsküdarı geçti drop oranları yüksek iken dropları düşürüp piyasayı domine ettiler, şuan Mino düşürümek için anabacı birbirine sövülen slot bile boş.
1 Premium Xp Oranı 60 levele kadar %50'de kalmalı
2 Lunaskar'da mobların xp oranı artmalı Sooothsayer gibi
3 Drop ve coin oranı bir tık yükselmeli
4 Slotlarda boş boş koxp kullanan oto priestler ban yemeli. ( Raporlamamıza rağmen ban yemiyor)
5 50 ile 65 level arası istenilen xp en az yüzde 20 düşürülmeli.
Oyunun ana amacı zaten herkes 65 level olup itemini dizip Fight atması değil mi.
şimdilik ben bunları düşünüyorum eklemek isteyen eklesin.

Maximiliantr

Üye
4 char kastım hepsi nerdeyse 65 sende bi sıkıntı var knk koxp a gelince ileri düzey makro onlar oto pri diyenlerde kozzymakro yani kısacası pc e baktıkları sürece şikayet etsende aktif olup kendinlerini banlatmazlar.
Hocam senin Oyuna harcayacak çok vaktin var demek ki, ayrıca bana şunu izah eder misin karakterin canı yüzde 20 düşünce heal atan dakkası gelince Buf atan pot yüzde 50 düşünce pot basan macro nasıl oluyor. Ayrıca hiç biri char başında değil. seninde 4 tane charını nasıl 65 yaptığını çok merak ediyorum.

Delucia

Üye
bnm zamanım cok bni geç makroya gelince daha çok oyun renklerine odaklanan yada nasıl anlatayım piksellere odaklanan bir makro her oyunda var üst düzey makro bunlar 50 100 tl bu oyunda öbür oyunlarda 10 50 dolar valorant da bile var 60 dolar lost arkda 40 dolar yani kurtuluş yok ama çok efektif değiller çabuk bozuluyorlar falan filan can basma işide renklerdeki piksel değişmelerini göz önüne alarak makro hareket ediyor. yani kısacası yapacak birşey yok yönetim zaten z makro ve kod ile yeteri kadar engelliyor.

Maximiliantr

Üye
bnm zamanım cok bni geç makroya gelince daha çok oyun renklerine odaklanan yada nasıl anlatayım piksellere odaklanan bir makro her oyunda var üst düzey makro bunlar 50 100 tl bu oyunda öbür oyunlarda 10 50 dolar valorant da bile var 60 dolar lost arkda 40 dolar yani kurtuluş yok ama çok efektif değiller çabuk bozuluyorlar falan filan can basma işide renklerdeki piksel değişmelerini göz önüne alarak makro hareket ediyor. yani kısacası yapacak birşey yok yönetim zaten z makro ve kod ile yeteri kadar engelliyor.
Nasıl 4 Charı 65 yaptığın belli oldu :)
senin bu postu okuyan insan macronun legal bir şey olduğunu zanneder. Ayrıca hileye macro diyen bir hilecisin.

Delucia

Üye
benim ekibim var kaç yıldır new world olsun lost ark olsun bilmediğin bir oyun söyleyim allods online olsun beraber oynarız istersek bütün slotları 65 yaparız makro olmadan merak etme. ek olarak legal olan birşey demedim sana at gözlüğünü cıkar bu iş bir türlü yapılıyor engellemek neredeyse imkansız gereken adımlar atıldı zaten demek istedim neyse sen gözlüğü tak rüyalara devam

fstab

Üye
Hocam senin Oyuna harcayacak çok vaktin var demek ki, ayrıca bana şunu izah eder misin karakterin canı yüzde 20 düşünce heal atan dakkası gelince Buf atan pot yüzde 50 düşünce pot basan macro nasıl oluyor. Ayrıca hiç biri char başında değil. seninde 4 tane charını nasıl 65 yaptığını çok merak ediyorum.
arkadaş zaten açıklamış oyundaki renkleri okuyarak çalısıyorlar atıyorum senin can barın dolu olduğunda kırmızı düştüğünde gri oluyor orayı okutarak griyse pot bas diyor program üzerinden ve makro pot basıyor aynı sekilde party barı üzerindende bu işlemi yapıyorlar o sayede oto heal vs oluyor bu 2 aydır var engellenmedi ve bu gidişe engellenmesi için baska ek adımda yok adamlar z blok yediğinde bile mobun ismini okutup ona oto tıklatıyor hey yavrum hey :D
ama bu koxp değil dediğimiz gibi gelişmiş macro yazılımı, oyunun ana ekranı sürekli açık olması gerekiyor aktif olarak

Son düzenleme:

Maximiliantr

Üye
benim ekibim var kaç yıldır new world olsun lost ark olsun bilmediğin bir oyun söyleyim allods online olsun beraber oynarız istersek bütün slotları 65 yaparız makro olmadan merak etme. ek olarak legal olan birşey demedim sana at gözlüğünü cıkar bu iş bir türlü yapılıyor engellemek neredeyse imkansız gereken adımlar atıldı zaten demek istedim neyse sen gözlüğü tak rüyalara devam
:) :)

ARTYOM

Üye
mele her zaman olduğu gibi eziliyor mele sootslayer da gariban gariban exp kasarken mageler 4-5 slot harpy lerde kat kat daha hızlı level ve item kasıyorlar farm yapar gibi level kasıyorlar level kasar gibi farm yapıyorlar siz mageleri 70 level sınırı gelince görün :) benim gözümde oyun artık mage online world olarak görüyorum

Maximiliantr

Üye
mele her zaman olduğu gibi eziliyor mele sootslayer da gariban gariban exp kasarken mageler 4-5 slot harpy lerde kat kat daha hızlı level ve item kasıyorlar farm yapar gibi level kasıyorlar level kasar gibi farm yapıyorlar siz mageleri 70 level sınırı gelince görün :) benim gözümde oyun artık mage online world olarak görüyorum
evet katılıyorum.

IFIRTINAI

Üye
Selamlar,

Oyun mağazasında 3 farlı exp sc mevcut, her level için farklı fiyatta sc ler. Dediklerinizi yaparak herkes kolayca exp kassın da çok değerli yerli milli şirketimiz batsın mı demek istiyorsunuz ?

RaywinTR

Üye
Parmakları koptu gariban warriorlerin soothsayerde

suistimal61

Üye
Konu açıyoruz,konumuzu ticaret yapılacak farmerların konusu ile aynı olduğu tespit edilip kaldırılıyor.Güzel insanlar anlatıyoruz,hayatımız sadece oyun değil,bizler geçim savaşı veren,sabah 8 aksam 18.00 a kadar çalışan özel sektör insanlarıyız,bizlerin akşam 7 den 12 ye kadar gelip kafamızı dağıtmaya çalıştığımız şu oyunda nacizane bir şeyler istiyor olmamız suç mu ? Sizlerden talebim,nadir oranda trade edilemez moblardan exp tüplerinin çıkması,yada ne bileyim günlük guest adı altında exp veren görevlerin getirilmesi,normal görevlerden 1 tık daha fazla exp veren ama günlük yapılabilecek. Hele hele exp tüplerinin moblardan çıkması zor bir sey değil,bizler inanın yorulduk her aksam 4-5 saat exp kasıp yüzde 10 artmasından,ben bu gidişle 61 2 ay sonra olurum. Her gün oyuna girmiyorum sosyal hayatımda mevcut,aileme ve arkadaşlarıma da zaman ayırmaya çalışıyorum,bana buraya gelip saatlerce oyun oynayanlar eleştri yorumu atmasın boşuna,onlar lwl olarak da zaten yaptıgı item olarakta bizden öndeler,lwl olarak bizim onları yetişmemiz onlara bir zarar vermez aksine pk'yı daha çok arttırır.

SessizCogunlugunSesi

Üye
Solo bir oyuncu ,bir parti ile aynı mobu kesip yarısı kadar exp alıyor .Hiç bir oyunda bu kadar saçmasını görmedim.Solo oyuncuda parti ile kesilen kadar exp alabilmeli,parti ile kesen 2-3 kat hada hızlı olur faydası bu kadar olmalı.

Maximiliantr

Üye
Solo bir oyuncu ,bir parti ile aynı mobu kesip yarısı kadar exp alıyor .Hiç bir oyunda bu kadar saçmasını görmedim.Solo oyuncuda parti ile kesilen kadar exp alabilmeli,parti ile kesen 2-3 kat hada hızlı olur faydası bu kadar olmalı.
işte sorun burada 2005 yılından kalma sistemi kullanmak zorunda değilsin.

1313designer

Üye
Level artık sorun olmaktan çıkmalı 1 ayda günde 3-4 saat kasarak son level olunmalı bunun yanı sıra farklı dungeonlar haftalık olmalı 4 party birlikte girilip beraber kesilecek drop raid lideri alıp kurra sistemiyle klaslara verilecek oyun daha akıcı olur ve kopya olmakdan cıkar

Dreamwalker

Üye
Boş söylemlerinizi de alıp malum oyuna geçebilirsiniz. Makroya istenirse göz açtırılmaz. Yönetim sözde izin vermiyor gibi görünüyor ama umurlarında değil.

BelaOkuyan

Üye
arkadaş zaten açıklamış oyundaki renkleri okuyarak çalısıyorlar atıyorum senin can barın dolu olduğunda kırmızı düştüğünde gri oluyor orayı okutarak griyse pot bas diyor program üzerinden ve makro pot basıyor aynı sekilde party barı üzerindende bu işlemi yapıyorlar o sayede oto heal vs oluyor bu 2 aydır var engellenmedi ve bu gidişe engellenmesi için baska ek adımda yok adamlar z blok yediğinde bile mobun ismini okutup ona oto tıklatıyor hey yavrum hey :D
ama bu koxp değil dediğimiz gibi gelişmiş macro yazılımı, oyunun ana ekranı sürekli açık olması gerekiyor aktif olarak
c# da kendimde yazıyordum ama bunda çalışmıyor :D benim gibi giriş seviyesinde olanları kesiyor güvenlik proğramı

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt