Merchant Açarken Yaşanan Full Sorunu

Kurampie

Üye

Evet arkadaşlar bu problem artık beni çıldırtıyor gerçek anlamda YETER! İsyanımı birazda komik bir şekilde göstermek istedim ve böyle bir edit ile tepkimi gösteriyorum. 8 Yıldır oyun geliştiricisiyim ve bu olayın ne kadar basit çözülebileceğini biliyorum. Yetkililer evet daha büyük problemler var önceliğiniz bunlar ama bu probleminde sadece 1 saatlik çalışma ve 2 saatlik test süreci ile çözülebileceğini inanıyorum.

Anthelior

Üye
Katılıyorum. Madem böyle bir özellik var en başta uyarı göstermeli, pazarı kuruyorsun tek tek fiyat giriyorsun sonra full... Anlamsız bir UX çalışması yapılmış (yapılmış mı?)

Was

Üye
dorion 1 de limit olması zaten saçmalık

Kurampie

Üye
Şu videoyu hazırlarken saat 19:00-20:00 arasıydı ve ara ara pazar açmayı denemiştim. Konuyu açtıktan sonra 5-10dkda bir açmayı denedim saat 01:45 ve ben hala pazar açamadım. Pazarda ki itemleri ayarlıyorum açmadan önce bekliyorum etrafa bakıyorum biri kapatsın da açayım diye. Biri kapattığı an açıyorum ve yok yine full yine full. Tabii ki diyeceksiniz babacım aç Dorion 4'de 3'de açmasına açarım fakat ben bunu istemiyorum Dorion 1'de açmak istiyorum daha fazla aktiflik olduğunu düşünüyorum ayrıca inada bindirdim ve gerçekten sinirden kuduruyorum artık :D

Relapse

Üye
Ben bunu çok anlamadım. 1 yerine 2 ye yahut 3 e kursan ne fark eder ki? Tamam ticaret sirkülasyonu şuan 1 de fazla, fakat bu durum devam ettikçe, diğer kanallara da aktarım olduğu bilincinde olacak insanlar sadece 1 e bakmakla kalmayacak ki? Hatta belki öyle bir zaman gelecek ki 6. Kanalda olan pazarlar daha ucuz olacak, insanlar ucuz eşya için oraya geçecekler - bir nevi bit pazarı gibi swh*

EmreM

Üye
Mümkün değil saat gecenin 3 ü hala açılmıyor d1 - d2 falan... Konu burada diğer kanallarda pazar açıp açmamak değil aslında. Daha çok madem pazar full, kurmaya izin vermeyeceksin. Baştan uyar de ki full kardeş uğraşma boşuna... O adam da 16 tane iteme fiyat yazıp pazar kurmaya çalışmasın hiç. Onca iteme fiyat yazıp full uyarısı alınca insan gerçekten uyuz oluyo. Madem böyle bir şey düşündünüz ki (ki bana kalırsa tam olarak doğru düşünülememiş) mantığı doğru kurgulamak gerek...

Kurampie

Üye
Ben bunu çok anlamadım. 1 yerine 2 ye yahut 3 e kursan ne fark eder ki? Tamam ticaret sirkülasyonu şuan 1 de fazla, fakat bu durum devam ettikçe, diğer kanallara da aktarım olduğu bilincinde olacak insanlar sadece 1 e bakmakla kalmayacak ki? Hatta belki öyle bir zaman gelecek ki 6. Kanalda olan pazarlar daha ucuz olacak, insanlar ucuz eşya için oraya geçecekler - bir nevi bit pazarı gibi swh*
Sorun zaten 1 2 3 de açmak değil
Mümkün değil saat gecenin 3 ü hala açılmıyor d1 - d2 falan... Konu burada diğer kanallarda pazar açıp açmamak değil aslında. Daha çok madem pazar full, kurmaya izin vermeyeceksin. Baştan uyar de ki full kardeş uğraşma boşuna... O adam da 16 tane iteme fiyat yazıp pazar kurmaya çalışmasın hiç. Onca iteme fiyat yazıp full uyarısı alınca insan gerçekten uyuz oluyo. Madem böyle bir şey düşündünüz ki (ki bana kalırsa tam olarak doğru düşünülememiş) mantığı doğru kurgulamak gerek...
EmreM adlı arkadaşın dediği gibi 16 tane item giriyorsun kabul et diyorsun full diyor sonra bir daha uğraşıyorsun. Baştan bu full uyarısını verse hiç bir problem yok asıl sorun bu

DendroctonuS

Üye
Bununla ilgili bende konu açmıştım dorion 1 veya 2 de bir limit göstergesi olmalı bence

GizliPriest

Üye
İğrenç birşey 3 gündür işe gitmeden önce pazar kurmaya çalışıyorum basaramiyorum sonunda oyunu kapatıp gidiyorum .. iğrenç.

AKINC

Üye
oyunu neredeyse bırakmama vesile olacak o hata .. 16 tane itemi auction house tan tek tek girmem zaten 10 dakika alıyor. sonra confirm diyorsun çat her şey çöp sil baştan

GizliPriest

Üye
Cildirmalik igrenç bir durum artık dorion da değil krallık da pazar kuruyorum yoksa monitörü kırmak üzereyim :)

Bum

Üye
5 mayısta attığım ticketta iki öneride bulunmuştum. Ya son kurmaya çalıştığımız pazarı hatırlayacak bir sistem veya pazarları sıraya sokacak bir sistem olsa kısa vadede işe yarayacağını söylemiştim. Gelen cevapta ise erken erişim yüzünden böyle olduğu, sürecin az hasarla atlatılacağı belirtilmiş. +50 gün geçmesine rağmen maalesef atlatılamadı bu olay ve her geçen gün daha fazla can sıkıcı olmaya devam ediyor. Pazara sıra koymak kodlanması açısından yorucu olabilir ama son kurmaya çalıştığımız pazarı hatırlaması yormayacak bir işlem. Direkt çözüm istemek gerekirse AH'a listeleyelim itemleri alacak kişi seçsin alsın oradan ne pazar gezsin ne server yorulsun ne de bilgisayarlar yorulsun.

cemde46

Üye
evet arkadaş çok haklı okadari tem giriyorum pzr fll hatası alıyorsun d2 geçiyorum oda fll diyor bazen sinir oluyorum
bügün pre bitti belki çok önemli değil 200 tl ama alsam almasammı diye düşünyorum preyi günde 4 5 saat farmlıyorum ben bişe alamıyorum (15 20 saat frmlayıp bişey alamıyanları düşünemiyorum çıldırırım herhal)potu potçudan alsam çok ayrı meblağ satanlardan alsam anca gider geliri karşılıyor yani oyun yavaş yavaş bazı playerlerın gözünde düşüyor üzülüyorum böyle olmaması gerekiyordu
Dipnot:özür dilerim konuya salça olduğum için..... Biraz İçim doldu da kusurabakmayın

Son düzenleme:

Querrero

Üye
Şuan saat 02:20 pazar kurup yatacaktım. 1-2-3 full. 1 de zone full diye girilmiyor bile. Mecbur Dorion 4 e geçtim toplasan 10-20 tane pazar var pazarı gezen 1-2 kişi. Ben şimdi itemlerin satılmayacağını bile bile neden pazar kurup sabaha kadar bilgisayarı yorayım ki? 2 haftadır oyuna girmiyordum bugün premiumu tazeleyip devam edeyim dedim. Aynı tas aynı hamam.

Digna Nyx

Üye
Ben de aynı dertten muzdaribim. Ticaret seçeneğini seçtiğimizde direkt full desin bari, o kadar ürünü fiyatını yaz sonra kurmayı dene ve full olsun. Tekrar tekrar uğraş, gerçekten vakit yok olup gidiyor.

AKINC

Üye
oyunda bir şeylerin asla düzelmediğini görmek, oyuna başlarkenki çalışan bir yönetim algısından beni çıkartıp asla hataları düzeltemeyen, artık ticketlara bile oto cevap botu geliştirmiş bir yönetim görüyorum. artık ticket atmak dahi istemiyorum cünkü çözüm olmuyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt