İstek Merchanta bir yenilik

ReginaMeis

Üye
Merhabalar. İlk 4 slottan item alındığı zaman boş kalıyor o slotlar. Kimisi bundan keyif alıyor olabilir ama ben rahatsız oluyorum boş kalmasından. Bir kutucuk olsa pazarı kurmadan önce tikleyebileceğimiz, ilk 4 slottan item alındığında, itemler otomatik yan slotlardan boşlukları doldursa. Bu sayede pazarı gezen oyuncular ilk 4 slotu her zaman dolu görebilir. Çok aciliyeti olmayan ama oyuncuların hoşuna gidebileceğini düşündüğüm güzel bir QoL düzenlemesi diye düşünüyorum.

gkhancelk

Üye
mantıklı, onun dısında bencede 4 slot gözükmesi yetersiz malum oyunda ekstra sc basınca çoklu görünüm alıyordu pazar bundada direk o şekilde olabilir.

ReginaMeis

Üye
mantıklı, onun dısında bencede 4 slot gözükmesi yetersiz malum oyunda ekstra sc basınca çoklu görünüm alıyordu pazar bundada direk o şekilde olabilir.
Gereksiz boş gözükmesi. Tekrar boz kur. Yer yoksa pazarını kuramama problemi cabası. Böyle bir düzenleme gelmesi çok iyi olacaktır.

EHTIYAR

Üye
Bana göre pazar olayı tümden kalkmalı ve sadece AH kalmalı oyunda.

Bununla birlikte, illa pazar kalacak deniliyorsa, konuyu açan arkadaşın önerisine de devamında cevaplayan arkadaşların önerilerine de katılıyorum. Hatta daha ileri bir seviye olarak, pazarcıya tıklamadan itemlerin fiyatını da görebilmeliyiz bence. Fiyatı görebilmek için illa oyuncuya tıklama şartının, zaman kaybından başka oyuna ne gibi bir katkısı olabilir ki? Tıklanan oyuncunun ratingi mi artıyor, nedir? :)

JohnPlane

Üye
Bana göre pazar olayı tümden kalkmalı ve sadece AH kalmalı oyunda.

Bununla birlikte, illa pazar kalacak deniliyorsa, konuyu açan arkadaşın önerisine de devamında cevaplayan arkadaşların önerilerine de katılıyorum. Hatta daha ileri bir seviye olarak, pazarcıya tıklamadan itemlerin fiyatını da görebilmeliyiz bence. Fiyatı görebilmek için illa oyuncuya tıklama şartının, zaman kaybından başka oyuna ne gibi bir katkısı olabilir ki? Tıklanan oyuncunun ratingi mi artıyor, nedir? :)
evet buda çok güzel bir tespit gerçekten

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt