Merhaba FİSHİNG balık Leveli neden düştü???

EMSA

Üye
Merhaba Lütfen konulara çözüm bulmadan konuları kitleyerek insanların hakkını gasp etmeyiniz bu forum hak aramak sorun cozmek ve size ulaşmak icin var ve böyle bir sistem yok.
Sorun cozme odaklı lütfen konuyu konuyu cozmeden konuyu kilitlemeyeniz.
Digitale yazdım konuyu görerek ama malesef dönüş yapılmıyor dün gece %82 idim 21 level idim balıkta şu an %82 yim 21 levelim bu nasıl oldu sürekli balıkta olmama rağmen bunu nedir emek vermekteyiz farkındasınız değil mi ? lütfen çözüm odaklı olup çözüm odaklı mesajlara yazabilirmisiniz konuyu kilitlemeden...

Son düzenleme:

mrares

Üye
Merhaba Lütfen konulara çözüm bulmadan konuları kitleyerek insanların hakkını gasp etmeyiniz bu forum hak aramak sorun cozmek ve size ulaşmak icin var ve böyle bir sistem yok.
Sorun cozme odaklı lütfen konuyu konuyu cozmeden konuyu kilitlemeyeniz.
Ekli dosyayı görüntüle 6967
Digitale yazdım konuyu görerek ama malesef dönüş yapılmıyor dün gece %82 idim 21 level idim balıkta şu an %82 yim 21 levelim bu nasıl oldu sürekli balıkta olmama rağmen bunu nedir emek vermekteyiz farkındasınız değil mi ? lütfen çözüm odaklı olup çözüm odaklı mesajlara yazabilirmisiniz konuyu kilitlemeden...
Sana gene iyi dönüş yapmış bana onu bile yapmadı 12 gündür cevap almadım adamdan bir de üstüne bu olay yaşandı. Bu da yetmezmiş gibi Diktatör arkadaş https://forum.riseonlineworld.com/k...de-xp-kaybi-ve-sinir-krizleri-hakkinda.10168/ bu konuyu da kapattı. Üstüne daha bitmedi az önce @Hazerfen adında birisi yorum yaptı o bile silindi.

EMSA

Üye
yakında bu şekilde userlere davranmaya devam ederlerse oyundan user kaybederler , pusun ucuz olması veya oyunun cok iyi bir oyun olması oynanmasını sağlamaz ilgi olmadıktan sonra.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt