Merhaba

Stonkeep

Yeni Üye
Merhaba 10 sene yakin ko oynadim birakali 10 sene oluyor bu oyunu denemek istiyorum aşşağidaki sorularimi yanitlarsaniz sevinirim teşekkürler.

1 Solo Sıfırdan Mage kasilir mi ? Not:Elim sadece mage yatkin hep mage oynadim zamaninda
2.Hangi serverda başlamaliyim?
3.Solo oynarsam hangi premium almaliyim?
4.Hesap satin alsam ban yermiyim?
5.İtem satin almadan oynaya bilirmiyim ?

ekliyecekleriniz varsa sizde yardimci olursaniz sevinirim ona göre oyuna başlicağim .

furty25

Üye
hazır karakter al başkan kasması çok zor hemde hmn hmn ayn paraya geliyor al bi 85 karakter rht et toplama meslek olmayan karakter alırsan baya ucuza alırsın ban felan da yemezsin.
item almadan oynarsın ama az bişey itemin olana kadar etkinliklerde biraz küfür edebilir ler
premium farm yapacaksan farm alacan meslek kasacaksan craft pre alacan
server degişir başkan kalabalık canlı yer istersen galia arvad mantis de hmn hmn aynı gibi :D bu aralar genelde arvad da başlıyorlar

robben34

Üye
Solo mage oynarsın tp mage olursun farmda atarsın toplarsın slotu döne döne kesersin ama farm premium şart ama şuan premium konusu benim açımdan varla yok arası droplar çok iyi değil gibi yada benim şansım yok anlamadım hesap şuan kasman ımkansız nft çar alırsan 2 3 bin tlye gelebilir muhtemelen mantis iyidir şuan galia çok kalabalık ne meslek kasabilirsin nede farm atabilirsin çok gırtlak çarlar var mantis daha rayında gidiyor item konusuna gelecek olursak eğer farm için diyorsan solo şekilde ucuz itemlerlede farm atarsın çok masrafın olmaz tp mage olacağın için çok itemde aramazlar günlük dv görevlerinide yapar pt bulursun czde en masrafsız şekilde oynayabilceğin karakter şuan mage ama mantise gelirsen bence protean ol ben lunaskarım ırk dengesizliğinden kaynaklı ne görev yapılıyor nede farm atılıyor

N3v3N

Üye
1) solo olarak sıfırdan kasamazsin. Partye muhtacsin. Nft char almanı tavsiye ederim. Çok daha hesaplı olur.

2) Galia oyunun en kalabalık ve aktif serveri.

3) Nft char alirsan sorun olmaz. Hesap almanı tavsiye etmem.

4) Belli başlı itemin yoksa infernoya giremiyorsun. İtemsiz olarak toplayicilik yapabilirsin.

Pitou

Üye
Merhaba 10 sene yakin ko oynadim birakali 10 sene oluyor bu oyunu denemek istiyorum aşşağidaki sorularimi yanitlarsaniz sevinirim teşekkürler.

1 Solo Sıfırdan Mage kasilir mi ? Not:Elim sadece mage yatkin hep mage oynadim zamaninda
2.Hangi serverda başlamaliyim?
3.Solo oynarsam hangi premium almaliyim?
4.Hesap satin alsam ban yermiyim?
5.İtem satin almadan oynaya bilirmiyim ?

ekliyecekleriniz varsa sizde yardimci olursaniz sevinirim ona göre oyuna başlicağim .
Bu oyunda exp kasan insan yok herkes row ile farm attığı için slotlarda kasmana imkan yok kimse seni almaz. Karakter satın almanı öneririm.
En iyi server Galia , Diğer serverlarda adam yok denecek kadar az çok sıkılırsın.
Premiumu amacına göre al. Her amaca hizmet eden premium var ona göre kendine uygun olanı seç.
Hesap satın almada ban yemezsin.
İtem almadan pk atman çok zor. En düşük paper 8 set 7 warlock's shieldin +0 warlock set yap yalandan oynarsın. Ama bu itemlerlede çok rahat öleceksin tek yiyecen bilgin olsun :D

Pitou

Üye
Kardeş sen çok boş konuşuyorsun mantis gel bakalım boş mu değil mi gör slotlar da dolu dv de dolu ..evet gece 1 den sonra pk dömüyor ama bi zahmette dönmesin insanlar çalışıyor bu oyunu oynayan tayfa 15 yaşın da değil.. gece pk sı isteniyorsa bu oyunun globale yayılması gerekir bizde gece iken amerikada oynayan adam için gündüzdür ve dv yabancı player ile dolarsa 7/24 pk döner
Mantis te boş çar çok az genel de pk daki ekipler hep itemli döner ekmekci tayfa pk da az galia da cubun dolu o yüzden gröevler seri bitsin diyorsan galia da oyna ama geleceği olsun diyorsan mantis tercih et çünkü galia da oynayanların çoğu yayıncı yarın bigün gittiklerinde mantis kadar kalırlar ..
Bu arkadaş yalan konusuyor ben Mantisin başından beri orda oynuyorum. Dolu dediği hep multi karakterler adam yok serverda. Galiaya bir geçtim hayatım değişti çok zevk aldım binlerce farklı oyuncu var. Mantis ölü server asla bu kişiye inanmayın boş ölü server.

JuanJuans

Üye
Kardeş sen iyi değilsin ciddi anlamda problemlerin var ben hala oynuyorum mantis te elit okçum var ..Mantise boş diyorsan Rionlinin yayınlarını izle boşmu dolumu gör hatta başlayacak arkadaş numarasını atsın ona her yeri gezdireyim canlı canlı..Sen mantis te tutunamamışsın belli galia daki cubunlar gibisin ondan sarmamış seni mantis .. eziklerin gelmesine gerek yok zaten server ımıza
Gerçekten problemleri var. 2 haftada bir clandan atarlar bunu clan clan gezer. Herkese dert yanar durur durmadan. Mantise devamlı laf eder. Orda da tutunamayıp attılar. Oynayabileceği ekip kalmadı. Ciddiye alıp cevap verme. Cevaplarını görüyorsun çocuğun. Hayatı oyun zaten. Çok takıntılıdır. Tamam deyip geç

Pitou

Üye
Gerçekten problemleri var. 2 haftada bir clandan atarlar bunu clan clan gezer. Herkese dert yanar durur durmadan. Mantise devamlı laf eder. Orda da tutunamayıp attılar. Oynayabileceği ekip kalmadı. Ciddiye alıp cevap verme. Cevaplarını görüyorsun çocuğun. Hayatı oyun zaten. Çok takıntılıdır. Tamam deyip geç
Multiler o kadar yaygın ki Forumda bile yüzlerce var . Şuan bana yazan bu arkadaşın orjinal nicki bu değil. Fake bir hesap açmış sallıyor. Kim olduğu belli bile değil. Boş çoluk cocukla uğraşıyorum işte. İsimlerini bilsem kulaklarını çekecemde isimlerini gizliyor arkadaşlar.

Stonkeep

Yeni Üye
Teşekkürler yorumlariniz için dediğiniz serverlara baktim multi olan server da var boş olan server da var ben gene steam oyunalarina devam 15/20 bin tl yatirmak akil işi değil bu oyuna .

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt