ya dostum sen ne diyorsun ne kadar ağır konuşmusun o bahsettiğin adam bir kral 70 lvl yapmış pardon 69 buraların ağası benim diyor ununu elemiş ipe sermiş pazar kurup item satışlarına başlamış sen ne diyorsun böyle konuşma sonra gelir seninde ağzının payını verir benim başa bir başlıkta verdi ağzımın payını sustum köşeme oturdum aman ha diyim dikkat et.oyun daha açılmadı bile canını sıkıyorsa bu oyun bırak kardesim zorla mı oynaıyorlar sana ihtiyacları mı var bu riskleri alan insanlar zaten oynuyor ve deniyorlar daha betaya cıkmamış oyun derdine bak yok biz müşteriyiz yok mekan sahipleri böyle yapamaz bu süreçte dayanamıyorsan kapı orda açık net cvp bence güzel demişler
yok adamım forum üyeliği öyle değil ana hesapla bağlı yemezler o çamurunu, ha birde okuyan insan ikimizin aynı kişi olmadığını zaten anlar. AdamımmmmBeyaz07 isimli arkadaş küfürlü yorum paylaşıp silip değiştiriyor. Birol2003 ün yan hesabı büyük ihtimal ile. Bilgilerinize
Her itemi kaybolabın itemini vermekle uğraşırlarsa iyemin kaybolma sorununu çözemezlerverilen cevap degil sorun asıl sorun şu arkadaşlar malsef malüm oyundaki oldu bitti kültürünün devamını burda sergilemeleri bir adam birşeyini haksız yere kaybettiyse ne olursa olsun bu emek verip yaptığı birşeyi tepki verir bu tepkiye alfa bu oldu bitti diyemezsiniz hadi dediniz adama id verin incelicez diyip günlerce düzeltmezseniz siz ya insanları kandırıyorsunuzdur yada gerçekten umrunuzda değildir.
Bak kardeşim olay şu yapıcam diyip yapmamaları farkındamısınız bilmiyorum ya birşey yapılcak diyorlar bunu diyen resmi ağızlar ve yapılmıyor bu size hangi oyunu hatırlatıyor?Her itemi kaybolabın itemini vermekle uğraşırlarsa iyemin kaybolma sorununu çözemezler
İtem çantada kalınca 2008 yılında oynamayı bıraktığım ko geldiBak kardeşim olay şu yapıcam diyip yapmamaları farkındamısınız bilmiyorum ya birşey yapılcak diyorlar bunu diyen resmi ağızlar ve yapılmıyor bu size hangi oyunu hatırlatıyor?
Sorunu Çözmek o kadar basitki itemleri pazara koyunca çantadan silinmesini engellicekler bitti pazara koyuncada malüm oyundaki gibi item senin çantanda durcak satılana kadar bitti sorunun çözümü bu
haklı olabilirsin gerçekten bak mesela itemim silindiği gün aşırı sinirliydim clienti bile sildim. ama hepimiz bu oyunun iyi bir yere gelmesini zevk almayı keyifli vakitler geçirmeyi hedefliyoruz onun için emek veriyor forumda konulara katkı sağlamaya çalışıyor oyunda vakit geçirip bugları sorunları düzeltmeye çalışıyoruz biz bunu yaparkende oyun yöneticilerinin dahada hassas bir şekilde yapılabilcek yapılamicak şeyleri açıklamaları gerekli,sahte sözler bizi soğutuyor çünküİtem çantada kalınca 2008 yılında oynamayı bıraktığım ko geldiArkadaş ne bug yaptıydık o dönem, birde yeni yıl dönemiydi çam ağacından düşen itemlerden legendary class item çıkma olasılığı vardı sabahlara kadar 3 hesabı doldurmuştuk
Her yeni yapılan şeyin bir sebebi vardır mystik biz Türk milletiyiz her yolu deneriz. İtemleri çantada bırakmamalarının bir sebebi elbet vardır. Bus düpesini biliyorsan oyuna reset geldiğinde itemin kaybolmasıda bununla alakalı bir düzenlemenin tam oturmamış olması olabilir. Sabredelim arkadaşlar buralara mesaj atarak bir süreci hızlandırıp yavaşlatmıyoruz sadece geriliyoruz hep beraber.
Biz şuan Rokosoft'un hiçbir mertebesinde, müessesesinde, kısmında müşterileri değiliz. Oyunu gönüllü olarak Alfa sürecinde test ediyoruz. Yabancı bir siteden alıntıdır; ''Alfa Testi, eldeki son ürünü kullanıcılara sunmadan önce olası tüm sorunları ve hataları belirlemek için yapılan bir test türüdür.''. Tüm dünya Alfa testini oyunun daha çıkmamış, yeni doğan bir bebek gibi görürken bizim oyuncularımız niye böyle davranıyor? Asıl açılması gereken konu şu; ''Türk oyuncu kitlesi, daha çıkmamış bir oyunda niye bu kadar stres yapıyor?''Hiç bir işletme çalışanı, hiç bir nedenle; hiçbir hakla müşterisine bu yanıtı veremez
Bu konuda yönetimin kararıda etkili oldu. Yönetimin oyunu herkes deneyimleyebilsin kararı bizler için pek uygun deil. Alfa/Beta süreci yeni oyunların %95 de kapalı davet usulu olur. Belli değerlendimeler sonucunda seçilen 200/300 kişi alfaya katılır. Kapalı beta da bu sayı 1000 i geçmez. açık beta da herkes deneyimler. Alfayı herkese açık yapmak sıkıntılı bir durum. Çünkü şu anda oyunuyan birçok arkadaş Alfa Tester in kime dendiğine ve ne iş yaptığından bir haber şekilde. Bir çok oyunda Tester lık yaptım hepsi de alfa key kazanarak. Şu anda herkes e açık şekilde indirilip oynamaya izin verilen "Early Access (erken erişim)" oyunlarının tamamının alfa ve kapalı beta süreli bitmiş "Open Beta" sürümüdür. Özellik ile ana mekanikleri test etme amacı olan Alfa 2.0 ın herkese açık olması bana kalırsa pek te iyi olmadı.''Türk oyuncu kitlesi, daha çıkmamış bir oyunda niye bu kadar stres yapıyor?''