merhabalar yeni başlıycam premium ile ama aklımda bazı sorular var

new123n

Üye
Oyunda exp kasmak çok mu zor artık mmorpglerde exp kasmak yoruyor insanı eski tip mi böyle durmadan slotu döncen exp kasıcan felan bu artık çok sıkıcı.Birde oyunda durmadan slotlar arası ks gibi birşey var mı slotlar az mı günde 5 saat oynuycam 2 saatini ks vb şeylere gidicek hiç başlamamak daha iyi.

karashean

Üye
Exp kasmak en azından 1-2 ay sürecek gibi görünüyor.Şuan kimsenin net bir bilgisi yok tabi ki.Exp kasmaktan, kasarken sohbet muhabbetten zevk alan bir kitle bekliyor şu an oyunu.Biraz nostalji yani :) Tek server olacak ama kanallara bölünecek cok KS olur mu net birşey söylemek zor yine .Göreceğiz.

Slarent

Üye
Yeni açılacağı için haliyle tüm slotlarda bir karmaşa olması normal. Rekabet hat safhada :) Ekibin varsa bu durum seni çok yormaz.
RPG'nin mantığı zaten exp,farm,ticaret ve savaştan oluşuyor. Son levele ulaşman farmı, farm itemi , item pk'yı işte.. Şimdiden kolaylıklar

new123n

Üye
evet öyle ama exp kasarken item drop alıyorsak gelişme oluyorsa ancak o zaman mantıklı onun haricinde durmadan exp için slot dönmek çok yorucu açıkcası exp sc kanat felande alma imkanım var ama yani durmadan sadece exp için oynamak 1-2 ay çok kötü umarım hem exp hem drop tarzındadır

Decrt

Üye
Her mmorpg açılışında olduğu gibi ks ler olacaktır. Ancak biraz sabırlı olursan 30-40 lv de solo dungeon lar açılıyor. Orada günde 1 kere bile olsa 1 saat rahat takılırsın

new123n

Üye
Her mmorpg açılışında olduğu gibi ks ler olacaktır. Ancak biraz sabırlı olursan 30-40 lv de solo dungeon lar açılıyor. Orada günde 1 kere bile olsa 1 saat rahat takılırsın
anladım peki bu dungeonlar her char başı 1 tane mi yan char açsam 40 lvl kassam 4 tane günlük zindanda takılsamda exp artışı sağlar mıyım.açıcası ben çok knight oynamadım ondan her charı deneyecem

Slarent

Üye
Hayır, lost ark mantığıyla yaklaşmanı önermem burası oranın tam tersi sistematige sahip. Orada sadece dungeon, raid girersin farmın biter, burada açık dünya istedigin zaman farmlarsın.
Ancak tabiki yüksek levellere ulaştıktan sonra edinecegin itemler senin daha çok işine yarayacak. PK muhabbetide 3v3 şeklinde değil, bir mapa ışınlanırsın yüzlerce kişi orada hali hazırda savaşıyordur. Ekibin varsa rahat edersin.
Yeniysen ve ekibin yoksa okçu ile ilerlemede rahat edersin

new123n

Üye
Hayır, lost ark mantığıyla yaklaşmanı önermem burası oranın tam tersi sistematige sahip. Orada sadece dungeon, raid girersin farmın biter, burada açık dünya istedigin zaman farmlarsın.
Ancak tabiki yüksek levellere ulaştıktan sonra edinecegin itemler senin daha çok işine yarayacak. PK muhabbetide 3v3 şeklinde değil, bir mapa ışınlanırsın yüzlerce kişi orada hali hazırda savaşıyordur. Ekibin varsa rahat edersin.
Yeniysen ve ekibin yoksa okçu ile ilerlemede rahat edersin
Anladım şimdi .Bdo mantığı var umarım solo da insanları kastığı yerler olur yada çok server olur kanal tarzında.

Slarent

Üye
Oyun başlarında levelling olacağı için hemen hemen her exp slotunda ekip görürsün, klanın yoksa boş yer varsa girmeyi talep edersin alırlar zaten. Farm son levellerde olacağı için slot bulursun haricen PK Mapında Farm yapılabiliyor ve normal maplarda kastığından çok daha fazlasını kazanabiliyorsun. Oralarda slot bulmak hiç zor olmaz cünkü rakip ırkın asasları bol bol farm slotlarına baskına gelir senin için temizler :D Bu sebeple okçu önerdim, asassin class oldugun için hem görümez görme hemde hızlı koşu artın olacağı için baskına gelenlerden kaçman zor olmaz. Böylelikle solo oyuncuya göre daha hızlı gelişir, sen baskına gitmeye başlarsın :D

new123n

Üye
Oyun başlarında levelling olacağı için hemen hemen her exp slotunda ekip görürsün, klanın yoksa boş yer varsa girmeyi talep edersin alırlar zaten. Farm son levellerde olacağı için slot bulursun haricen PK Mapında Farm yapılabiliyor ve normal maplarda kastığından çok daha fazlasını kazanabiliyorsun. Oralarda slot bulmak hiç zor olmaz cünkü rakip ırkın asasları bol bol farm slotlarına baskına gelir senin için temizler :D Bu sebeple okçu önerdim, asassin class oldugun için hem görümez görme hemde hızlı koşu artın olacağı için baskına gelenlerden kaçman zor olmaz. Böylelikle solo oyuncuya göre daha hızlı gelişir, sen baskına gitmeye başlarsın :D
anladım . Yok ya o kadar tryhard yapamam ben pve seviyom zaten normal slotlarda da heralde gelişilir değil mi .Lifeskill felan

Slarent

Üye
anladım . Yok ya o kadar tryhard yapamam ben pve seviyom zaten normal slotlarda da heralde gelişilir değil mi .Lifeskill felan
Lifeskill detayını tam bilmiyorum ancak ilerleyen zamanlarda detaylı likeskill eklenir diye düşünüyorum. Normal slotlarda da kasarsın tabiki ama geceleri ortalık rahatlamışken arada death valley'e de kaç :D

new123n

Üye
Lifeskill detayını tam bilmiyorum ancak ilerleyen zamanlarda detaylı likeskill eklenir diye düşünüyorum. Normal slotlarda da kasarsın tabiki ama geceleri ortalık rahatlamışken arada death valley'e de kaç :D
binek alayım mı sence gerek var mı pet premium aldım exp sc ve binek gerek var mı exp görevlerle 50-60 olunuyor mu

Legadema

Üye
Görevleri atlama, eziklikten kurtulana ve oyunu öğrenene kadar görevler sana item, para ve level sağlıyacak. daha sonra oyunu öğrenir adam çarpmaya çalışırsın :D

Decrt

Üye
Görevleri atlama, eziklikten kurtulana ve oyunu öğrenene kadar görevler sana item, para ve level sağlıyacak. daha sonra oyunu öğrenir adam çarpmaya çalışırsın :D
Bence de görevler önemli. Hele benim gibi npc üzerinde soru işareti görmeyi sevmiyorsan. :)

SevimliPanda

Üye
Exp kasmak kimine göre biraz sıkıntılı olsada çoğunluğu bu durumdan memnun ki zaten çoğu MMORPG oyunlarında güzel arkadaşlıklar exp kasarken gelir :)
Soru cevap videolarında exp kasmak ortalama 4-5 saat oyuncu için 2 ay gibi bir sürede max level'e ulaşılacağı söylendi bu süre aktiflik ile dahada düşürülebilir.
Haritalarda alphasında olduğu gibi 10 camp girişi yapılırsa exp slotlarında bir darlanma olacağını düşünmüyorum ama oyun yeni olduğu için ilk haftalarda 10 campta bile bazen ks olabilir.
Görev sistemini sakın atlamayın en seri exp ve sizi uzun süre idare edicek olan itemler görevlerden geliyor ( weapon / armor ).
Death Valley kısmında exp kasmak en kârlısı daha fazla drop ve daha yüksek exp oranları mevcuk ancak darlanmalar yaşanacağı çok aşikar.
Solo oyuncular için oyunun ilk zamanları sıkıntılı geçebilir çünkü her slot ekiplerle dolu olacak gibi bi yüzden oyun içinden birileriyle tanışıp yada form'dan ekiplere dahil olmaları onlar için daha hızlı ilerleme sağlar.

DarkPowder

Üye
tabiki Her mmorpg açılışında olduğu gibi ks ler olacaktır. Ancak biraz sabırlı olursan 30-40 lv de solo dungeon lar açılıyor. Orada günde 1 kere bile olsa 1 saat rahat takılırsın :)

jaunbae

Üye
Başlamanı öneririm, görevlerle xp kasabilirsin. Denemekten zarar gelmez, başarılar şimdiden :)

X A

Üye
Dediğin gibi slot kavgaları falan mutlaka olacaktır ama zevkli yanlarıda onlar aslında şahsen ben en çok zevki ticaret yaparken ve slotlarda exp kasarken alıyorum tabi kişiden kişiye değişir :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt