Meslek Haksızlığı (Patch Sonrası)

ÖMER96

Üye
En son gelen patch ile birlikte 1. 2. ve 3. seviye meslek toplama malzemeleri toplama süreleri epic aletlerim ile neredeyse ikiye katlanmış durumda . Bu durumda patchden önce stok yapan meslek level kasanlar için çok iyi ve büyük bir avantaj oluyor . Bence Eskiden okadar emek verenlere haksızlık olmaması sebebiyle tüm meslek leveli ve malzemeleri ederi kadar hesaplarına gold verilmeli ve tüm herşey sıfırlanmalı yada patchden önceki eski toplama hızlarına geri dönmeli .

Ekli dosyalar

• 111.png
    111.png
    207.9 KB · Görüntüleme: 36

Ogi

Üye
Bana bi tık hayal alemi gibi geldi ama yorumuna saygım var.

spthepaladin

Üye
En son gelen patch ile birlikte 1. 2. ve 3. seviye meslek toplama malzemeleri toplama süreleri epic aletlerim ile neredeyse ikiye katlanmış durumda . Bu durumda patchden önce stok yapan meslek level kasanlar için çok iyi ve büyük bir avantaj oluyor . Bence Eskiden okadar emek verenlere haksızlık olmaması sebebiyle tüm meslek leveli ve malzemeleri ederi kadar hesaplarına gold verilmeli ve tüm herşey sıfırlanmalı yada patchden önceki eski toplama hızlarına geri dönmeli .
haklısın once kasanlar topladi toplicagini farm yapmaya yeni baslayanlara buyuk haksızlık ama oyunun bisi yapicagini en onemlisi yapabilecegini sanmıyorum kasan kastı iş işten gecti maalesef gecmis olsun yeni baslayanlara.

mrares

Üye
Forumda bazı zihniyetler var meslek kasanların sayısı azmış gibi davrananlar var. Yani Craft gelsin diye yırtınırken bi grup insan, şimdi de kalkmış toplama hızını düşürdüler. Ne yapmaya çalıştıklarını bir anlasam yargılamayacağım da neyse amaaan. Böyle giderse bırakırım olur biter çok da bi önemi yok artık bu oyunun :D

Unbeatable

Üye
Daha üretim bile açılmamışken ne bu tantana? belkide artık üretim seviyesi kasmak yarı yarıya düşmüş olacak ne biliyorsunuz.

mrares

Üye
Daha üretim bile açılmamışken ne bu tantana? belkide artık üretim seviyesi kasmak yarı yarıya düşmüş olacak ne biliyorsunuz.
Birader, ben zorlaşmasın demiyorum, şunun 5 katı zorlaşsın şurada tek bir söz söylemem. Benim için zorluk önemsizdir. Benim için önemli olan şey adalettir. Burada adaletsizlik var. Early Access diye bu kadar adaletsiz davranmanın bir anlamı yok. Millet XP kasarken, ben cooking harvesting gibi tüm mesleklerden kastım. Çünkü ben bu tarz şeyleri seviyorum ölümüne xp kasmak benlik bir şey değil. Şimdi oyunda 3 adım var. Craft - XP - PVP. Ben de Craft'ı seçtim ve bu yönde ilerledim. Ama şimdi kalkıp da Craft'ı kapatıyorlar sonra da dengesiz hale getiriyorlar. Ne yapacağım ben? Senin hoşuna gider mi 1 buçuk ay boyunca XP kasamamak ya da pvp atamamak?

ÖMER96

Üye
Arkadaşlar crafing leveli 20 yapanlar var. Bu adamlar birden yapmadı emek verdi .Herşeye tamam emek vermiş hakediyor adam kastığı şeyleri fakat yeni bir patch ile herşeyi zorlaştırırlarsa bu eskiden kasanlar için avantaj bu aşamadan sonraki kasacaklar için dezavantaj . örneğin deposuna stok yapmış olanlar var 50k 60k malzemeleri stok yapmışlar , bu kişi 60k stok için 24 saat çalıştı diyelim bu saatten sonra sen aynı 60k stok için 48 saat çalışacaksın haksızlık budur . BANA GÖRE OLMASI GEREKEN ÖNCEKİ MATERYAL TOPLAMA HIZLARINA GERİ DÖNÜLMELİ . Bu sayede kimseye haksızlık edilmiş olmaz .

Nihâvend

Üye
o adamlar lifeskill yaparken senin yaptığın exp ve farmda geri alınmalı o zaman, aynı kapıya çıkıyor, ne kadar saçma düşünüyorsunuz ya..

ÖMER96

Üye
o adamlar lifeskill yaparken senin yaptığın exp ve farmda geri alınmalı o zaman, aynı kapıya çıkıyor, ne kadar saçma düşünüyorsunuz ya..
çok basit mantık yürüterek cevaplayın lütfen .zaten kendim de adamların emek verdiğini ve emeklerini karşılığını alırlarsa sıfırlanması gerektiğini söyledim ki bence bu imkansız . hala söylüyorum en mantıklı çözüm toplama hızı önceki patch e geri dönmeli . exp level kasma meselesine gelirsek ben şimdiye kadar herhangi bir patch ile exp kasmak %100 daha zorlaştı diye birşey görmedim. eğerki varsa öyle birşey oradada adaletsizlik vardır . yani toplayacak olursak önceki patchdeki toplama hızına geri dönersek ortada sorun kalmıyor .

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt