Craftin kapalı olması mesleklerin zorlastirilmasi bazı oyuncuları stok yapması bazılarını bakakalmasi derken her kafadan bir ses çıkıyor. O kafalar arasında yerimi almak için konuyu açıyorum. Mevcut parametler,
Herkesin hakkı olduğu bu konuda bence en adil cozum önerisi aşağıdadır.
Sevgili oyun yönetimi oyunun pazarlamasını yaparken sürekli oynayan oyuncular ile sosyal oyuncular arasında uçurum olmasına izin vermeyecegiz demiştiniz. Bu oyundan en büyük beklentim karakterler arası makasın açılmamasıdir. Bu benim değil sizin bize verdiğiniz sözdür. Okuduysaniz teşekkür ederim. Fikir verdiysem rica ederim. Çözüm olsuysam hediye beklerim
- stok yapan oyuncular mevcut. Bu suç gibi algılanmasin adam oyunun ona sunduğu zorlukta emek vermis pazardan almış sonuç olarak bı yatirim yapmış bunu görmezden gelemeyiz.
- olaya yeni girismeye çalışan arkadaşlar mevcut onlarda eskiden kolaydı şimdi zor kasikiyor ham madde diyor onlarda haklı.
- Oyunda craft sistemi artık çıkmalı diyende çok sayıda insan var. Sosyal oyuncular için güzel bir eglence sonuçta.
Herkesin hakkı olduğu bu konuda bence en adil cozum önerisi aşağıdadır.
- toplayicilik meslekleri seviyelerinin kolaylaştırılması ve seviye artışı ile toplanan hammadde sayısı artması gerekli. Misal 4 seviye madenci 4 taş kazaniyorsa tek kaynaktan 40 seviye madenci 10 kazansın.
- craft sistemi kademeli açılmali.
- oto atak gibi sabit bahçe oduncu maden Dağı gibi alanlar oluşturun. Oto maden odun birakarak insanlar toplayicilik seviyesini arttirabilsin.
- silah takı ve armor yapımı için ticarete kapalı görev nesneleri isteyin. Bu nesneler solo oyuncuları uzmeyecek cinsten olmalı. Misal solo zindanı 10 kere bitir rare İtem için 50 kere epic için 100 kere uniq için.
Sevgili oyun yönetimi oyunun pazarlamasını yaparken sürekli oynayan oyuncular ile sosyal oyuncular arasında uçurum olmasına izin vermeyecegiz demiştiniz. Bu oyundan en büyük beklentim karakterler arası makasın açılmamasıdir. Bu benim değil sizin bize verdiğiniz sözdür. Okuduysaniz teşekkür ederim. Fikir verdiysem rica ederim. Çözüm olsuysam hediye beklerim