UnMomentera
Yeni Üye

Merhabalar herkese, destek sisteminden bir ticket açtım ve bazı fikirlerim var, uzun süredir oynamıyorum o yüzden mantıklı veya değil, başka fikirleri de almak, başka kişilerin yorumlarını da almak istedim. Tamamen şahsi fikrim bunlar. Açtığım ticket bilgileri aşağıda. Soru şeklinde ilettim, ilk soru haricinde diğerlerinde fikirlerim de yer alıyor. (Cevaplarsanız daha mutlu olurum, o da ayrı tabii, sonuçta 2. ayım bu oyundaki)
Merhaba,
Bu ticket ile birden fazla sorum olacak, çünkü ticket açmak gerçekten de verimsiz olabiliyor, birden fazla açamıyorum.
1. Sorum şu: Grand master 5 ve grand master 6 var ve fakat tarifler oraya kadar ilerlemiyor. En fazla GM4 gördüm oyunda, ilerlenmiyor mu acaba? Rehber sitelerinde de maksimum 40 level var.
2. Sorum şu: Meslekler için görevler gelecek mi? Veya var da ben mi bilmiyorum? Bence meslekler için günlük/haftalık görevler gelmeli ve bunu yapan kişilere belirli miktarlarda malzeme veya para / meslek XP gelmeli. Böylelikle oyun biraz daha rahat ilerlenebilir bir hale gelir. 1 yılda GM4 olmamıza gerek kalmaz ve masrafımız da bir dünya olmaz.
3. Sorum şu: Her şey için dungeon var, meslekler için de olacak mı? Bununla ilgili fikirlerim var aslında: Tavuk kesince yumurta ve tavuk eti geliyor, meslek ürünleri toplayabileceğimiz, günlük girilebilen dungeon olabilir. Çok fazla rekabet var ve yeterince malzeme olmadığını düşünüyorum. İnsanlar rekabetten dolayı dönemsel olarak bırakıyorlar resmen. Diğer fikrim ise, eğer yaratık olmayacaksa, sırf böyle malzemelerin toplu olduğu dungeon olabilir. Belirli sayıda malzeme toplanacak alanlar olur ve topladıktan sonra veya süre dolunca atsın dungeondan. Veya kesebileceği basit bir yaratık olur ve onu kesince otomatik çıkar dungeondan. Bu şekilde bir mekanizma olabilir. Günlük girilir yine buna, premiumu olan kişiler böyle değerlendirebilir dungeoni. Ben mesela şahsen PVE ve PVPye ara veriyorum. Çünkü meslek kasmama yardımları olmuyor. Bütün klan 85 olmaya çalışıyor... Onlar XP kasarken kimse gold farm yapmıyor ve anlamsız, doğal olarak oturup meslek kasmaya çalışıyorum.
4. Sorum şu: Bayramda meslek kasan insanlara yönelik bir etkinlik olacak mı?
İyi çalışmalar.