Metamask hakkında bilgisi olan ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RionLi

Üye
Merhabalar ilk defa meta kullanıyorum Binance hesabımdan 0xeABABBb22162******------------------- diye giden metamask hesabıma avax transfer ettim binance'de tamamlandı olarak görünüyor fakat metamask hesabıma gelen giden birşey yok ne yapmam gerekiyor konuyla alakalı yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı ?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    265.3 KB · Görüntüleme: 52
Moderatör tarafında düzenlendi:

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Merhaba,

Kripto para siteleri farklı ağlar üzerinde çalışabiliyor. Örneğin 1 tanesinin Cüzdanı X ile başlar, diğeri 0x ile. Doğru cüzdandan, doğru cüzdan numarasına gönderim yaptığınıza eminseniz bu yoğunluğa bağlı olarak geçiyor.

MetaMask hesabınızı yenilediğinizde anlık düşmüyor bazen kapatıp tekrar açmayı, telefondan bakmayı deneyebilirsiniz.

RionLi

Üye
Merhaba,

Kripto para siteleri farklı ağlar üzerinde çalışabiliyor. Örneğin 1 tanesinin Cüzdanı X ile başlar, diğeri 0x ile. Doğru cüzdandan, doğru cüzdan numarasına gönderim yaptığınıza eminseniz bu yoğunluğa bağlı olarak geçiyor.

MetaMask hesabınızı yenilediğinizde anlık düşmüyor bazen kapatıp tekrar açmayı, telefondan bakmayı deneyebilirsiniz.
Geri dönüş için teşekkürler fakat hesap adresi doğru giriş çıkış yaptım metamask hesabımdan yine görünen birşey yok avax ağını kaldırdım tekrar yükledim yine hesapta görünen birşey yok 2 saat aşkın bir süredir görünmüyor binance'de tamamlandı yazmakta

Was

Üye
bsc ağı kurulumu cüzdanında , çünkü bsc ye transfer ediyorsun gözükecekse smart chain ağında gözükmesi gerekmiyormu

RionLi

Üye
bsc ağından göndermişsin , metamaskta bsc ağını eklemen lazım youtubeden filan bakarak yapabılırsın
Ekledim başkan fakat yine birşey yok :) canlı destek bağlandım metamask bana bi "Avalanche Fuji Testnet" diye bi ağ eklememi istedi ingilizce ekledim orda 11 token yazıyor fakat fakemi anlamadım çekim aktarım transfer v.b yok
32.png

Mami

Üye
Özelden yazarsan konu hakkında her türlü yardımcı olurum.

Maximiliantr

Üye
Merhabalar ilk defa meta kullanıyorum Binance hesabımdan 0xeABABBb22162******------------------- diye giden metamask hesabıma avax transfer ettim binance'de tamamlandı olarak görünüyor fakat metamask hesabıma gelen giden birşey yok ne yapmam gerekiyor konuyla alakalı yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı ?
Metamask üzerinden zamanından benim 112 dolarım yandı, o yüzden bu oyunda da metamaskı görünce hayatımda roco coin almayacağım. metamask çok boktan bir soğuk cüzdan doğru cüzdana para göndermene rağmen hem param yanabiliyor hemde kesintisi çok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt