ÇÖZÜLDÜ Mob alamadığı için anneye küfür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EFoZM

E
Anlayamayanlar için: Olay sadece birinin çıkıp küfür etmesi değil, hem küfür edip, hem de haklıymış gibi seni banlattıracağım, adminlere yazdım diye üste çıkıp ezmeye çalışmasıdır. Bu cahil cesaretine sahip kişilere de aynı şekilde karşılık verilmelidir. Ayrıca tanımadığın etmediğin adama hiçbir şey söylemeden ana avrat küfür etmek normal bir davranış değildir, NORMALLEŞTİRİLMEMELİDİR!

Olay şimdi yaşandı, halihazırda benim tek başıma döndüğüm slota gelip saldırmaya başladı. Toplamda 2 mob'a beraber daldık ve daha güçlü olduğum için bende kaldı. Slotta benden mob alamadığı için ana avrat küfür etmeye başladı, üstüne "discord'da adminlere ss attım birazdan oyundan düşersin", "discord'a gelsene çok zırlıyorsun" "discord gel sesini duyalım" tarzı tehditler etmeye başladı. Gerçekten böyle çocukça şikayetlerle adam banlatabiliyorsak bende bu şahıstan şikayetçiyim. Ben tek kelime etmeden ana avrat küfretti, reported yazdıktan sonra da tehditler yağdırmaya başladı. Ticket atamıyorum çünkü şuan açıkta bir ticket var cevap bekleyen, ikinci bir ticket atmama izin vermiyor sistem. Yöneticilerden cevap bekliyorum, böyle olayların oyun alfadayken önüne geçilmesi lazım, toxic bir topluluk olur çıkar yoksa.

Moderatör tarafında düzenlendi:

IIIHEROOOO

Üye
çocukmusunuz arkadaş o anama küfür etti bu babama küfür etti o öyle yaptı bu böyle yaptı benim babam senin babanı döver hesabı adam küfür etti diye banlanacaksa hiç oynamayalım yetkili arkadaşlar insanların birbirine küfür etmesini engellemek için küfür içerikli kelimeleri sansürleme (***) şekline gidilebilir ancak kimse kimseye bağırdı küfür etti diye adam banlanmaz

EFoZM

E
çocukmusunuz arkadaş o anama küfür etti bu babama küfür etti o öyle yaptı bu böyle yaptı benim babam senin babanı döver hesabı adam küfür etti diye banlanacaksa hiç oynamayalım yetkili arkadaşlar insanların birbirine küfür etmesini engellemek için küfür içerikli kelimeleri sansürleme (***) şekline gidilebilir ancak kimse kimseye bağırdı küfür etti diye adam banlanmaz
Böyle diye diye her şeyi meşrulaştırdınız. Ben bu düşüncede insanların olduğu bir oyunda oynamak istemem.

Hakaret suçu, Türk Ceza Kanunu’nun Şerefe Karşı Suçlar bölümünde, 125. maddesinde düzenlenmiştir. Kişinin onur, saygınlık ve şerefini küçük düşürecek ve rencide edecek sözlerin birine karşı kullanılması halinde hakaret suçu işlenmiş olacaktır. Hakaret suçunun düzenlendiği Türk Ceza Kanunu’nun 125. Maddesinde sövmenin de hakaret niteliği taşıdığı belirtilmiştir.

IIIHEROOOO

Üye
Böyle diye diye her şeyi meşrulaştırdınız. Ben bu düşüncede insanların olduğu bir oyunda oynamak istemem.

Hakaret suçu, Türk Ceza Kanunu’nun Şerefe Karşı Suçlar bölümünde, 125. maddesinde düzenlenmiştir. Kişinin onur, saygınlık ve şerefini küçük düşürecek ve rencide edecek sözlerin birine karşı kullanılması halinde hakaret suçu işlenmiş olacaktır. Hakaret suçunun düzenlendiği Türk Ceza Kanunu’nun 125. Maddesinde sövmenin de hakaret niteliği taşıdığı belirtilmiştir.
dostum yanlış anladın adamın sana küfür etmesini meşrulaştırmıyorum kimsenin kimseye hakaret etmeye hakkı yoktur ancak genel olarak konuya baktığımda bunun foruma yansıması saçma iki şahsın arasında geçen tartışmadan banane ben forumda böyle saçma şikayet konularının olmaması taraftarıyım kendi aranızda çözmeniz gereken bi durum oyunun ve forumun yaş ortalaması 25+ böyle saçma şikayetler ile forum kirletilmemeli ancak hakaret içerikli kelimelerin de sansürlenerek böyle olayların önüne geçilmeye çalışılabilir çok büyük bi sıkıntınız varsa yetkililere özelden ulaşarak şikayette bulunmalısınız ha birde madde konusuna gelince git savcılığa suç duyurusunda bulun o zaman burada konu açacağına

saintx

Üye
Sırf konuya destek vermek icin kayıt oldum ne demek cocuk musunuz ya ? Arkadaşım eğlenmek icin oynanan bi oyunda kimsenin bırak ailesine şahsına küfür edemezsin!
Gerzek lol kitlesini görüyorsunuz her oyun birbirinin anasına söven ergen veletlerle dolu o kadar dolu ki artık insanlar birinin anasına sövülmesini normal karsılıyor alfa aşamasında gerekirse bencede sırf ders olsun diye başı ezilmeli en azında mute atıp insanların keyfini kacırması önlenmeli ayrıca admin adına karar verdiği icin yetkilileri kullanıp bir useri rahatsız ettiği icin ayrıca bi güzellik yapılmalı. konuyu acan kisiyi tanımam etmem ama ne istediğinizi bir düşünün herkesin birbirinin anasına sövdüğü bir oyun mu yoksa emcden eslant gateye kadar koşarken muhabbet edip tanısan yıllarca görüşen dostlar mı karar sizin ama küfür eden tipler gibi küfürü normalleştiren tiplerde uzaklastırılmalı küfürü normalleştiren tip kendi ettiğinden normalleştiriyor cünkü

EFoZM

E
dostum yanlış anladın adamın sana küfür etmesini meşrulaştırmıyorum kimsenin kimseye hakaret etmeye hakkı yoktur ancak genel olarak konuya baktığımda bunun foruma yansıması saçma iki şahsın arasında geçen tartışmadan banane ben forumda böyle saçma şikayet konularının olmaması taraftarıyım kendi aranızda çözmeniz gereken bi durum oyunun ve forumun yaş ortalaması 25+ böyle saçma şikayetler ile forum kirletilmemeli ancak hakaret içerikli kelimelerin de sansürlenerek böyle olayların önüne geçilmeye çalışılabilir çok büyük bi sıkıntınız varsa yetkililere özelden ulaşarak şikayette bulunmalısınız ha birde madde konusuna gelince git savcılığa suç duyurusunda bulun o zaman burada konu açacağına
Bu durum sadece bir örnek, bunun gibi onlarca, yüzlerce insan gelecek bu oyuna, eğer şimdiden bunlar engellenmezse yarın o malum oyun gibi herkesin birbirine sövdüğü, her an kavgalar çıkan bir ortama dönüşür, sansürlemeyle bunun önüne geçemezsin, en baştan ağır cezalar verilmeli ki örnek olsun başkalarına. Bilmiyorum neden bunu anlamamakta bu kadar ısrar ediyorsunuz.

IIIHEROOOO

Üye
Bu durum sadece bir örnek, bunun gibi onlarca, yüzlerce insan gelecek bu oyuna, eğer şimdiden bunlar engellenmezse yarın o malum oyun gibi herkesin birbirine sövdüğü, her an kavgalar çıkan bir ortama dönüşür, sansürlemeyle bunun önüne geçemezsin, en baştan ağır cezalar verilmeli ki örnek olsun başkalarına. Bilmiyorum neden bunu anlamamakta bu kadar ısrar ediyorsunuz.
hayır anlamamakta ısrar falan etmiyorum altını çizerek de tekrar söylüyorum meşrulaştırmıyorum hakaret eden cezalandırılabilir çokta güzel olur bunun arkasındayım mute atılır 2 3 gün neyse yada benzer cezalar güzel olur ancak bana şimdiye kadar kendinin kimse ile kavga etmediğini hakaret etmediğini savunamazsın benim takıldığım şey şu küfür eden banlansın kafasına karşıyım sen çok çok sakin bi insan olabilirsin tepki vermemiş olabilirsin ama bi başkası bi an gelip insanı çileden çıkartıp hakarete zorlayabilir o andada hakaret eden etti diye suçlu olmaz ve banlanması saçma olur ben gece gündüz güzel güzel karakterimi geliştirip işime bakıcam ve bi gün zibidinin biri gelip münakaşaya girdik diye karakterim banlanacak doğru olurmu ?

saintx

Üye
hayır anlamamakta ısrar falan etmiyorum altını çizerek de tekrar söylüyorum meşrulaştırmıyorum hakaret eden cezalandırılabilir çokta güzel olur bunun arkasındayım mute atılır 2 3 gün neyse yada benzer cezalar güzel olur ancak bana şimdiye kadar kendinin kimse ile kavga etmediğini hakaret etmediğini savunamazsın benim takıldığım şey şu küfür eden banlansın kafasına karşıyım sen çok çok sakin bi insan olabilirsin tepki vermemiş olabilirsin ama bi başkası bi an gelip insanı çileden çıkartıp hakarete zorlayabilir o andada hakaret eden etti diye suçlu olmaz ve banlanması saçma olur ben gece gündüz güzel güzel karakterimi geliştirip işime bakıcam ve bi gün zibidinin biri gelip münakaşaya girdik diye karakterim banlanacak doğru olurmu ?
Yoo cok basit notepad ile bile cözersin bu işi her yanlıs hareketine bi x atarsın atıyorum 5 xte adadan yolcu edersin. Gerci senin cözümün cok daha mantıklı mesela POPO demek yerine P0P0 diyip istediğine sövebilme özgürlügü

LastLegends

Üye

Katılıyorum :)

Dostum haklı olabilirsin de, bu platform Savcıya filan benziyor mu ? Yaptığın şey çok çocukça. Git mahkemeye ver madem bu şekilde düşünüyorsun.

LastLegends

Üye
Madem bu durum sadece bir örnek, Konuyu açarken şikayet konusu olarak açma, Öneri - İstek olarak aç, de ki Küfür SS ile kanıtlandığında Cezalandırılsın. En kötü ihtimalle mutelensin. " Kesinlikle ve kesinlikle küfüre karşıyım." Buradaki sorun senin olayı yansıtma şeklin çok çocukça

EFoZM

E
Şu yorumların üstüne daha ne bu foruma girerim ne de bu tarz oyuncuların olduğu bir oyunu desteklerim. Size her şey müstehak.

Vision

Senior Moderatör
Merhaba,

Şu an için bir ceza politikamız olmadığı için her cezada GM inisiyatifi bulunmaktadır. Bu tür şikayetlerinizi ileteceğiniz yer ise oyun içerisinde bulunan ticket sistemidir. Raporlamanız sonrası destek ekibi en doğru kararı verecektir.

Ek olarak kanıtlarınızla dava açabilirsiniz. Bu konuda detaylı bilgi almak için bir avukatla görüşmenizi tavsiye ederim.

**Gerekli bilgilendirme ve yönlendirme yapıldığı için konu kapatılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt