Öneri Mobil

Eraybaba12

Üye
İyi günler oyun güzel mobilini çıkartmayı düşünüyor musunuz 1e1 yani bir oyun var yıllardır mobilini yapmadı adı lazım degil farklı kişiler çıkardı onlar ekmegini yiyor siz mobilini yapmayı düşünüyor musunuz ? Her kitleye hitap etmek açısından

Overkill

Üye
Mobilden ziyade pazar kontrolü için bir app yapılabilir ama bu tarz şeyler için çok erken.

Örnek olarak fifanın mobil uygulamasında oyuncuları transfer edip transfer listesine koyman gibi.

Eraybaba12

Üye
Çok mantıklı pazar sistemini al sat için çok mantıklı olur hiç oynamayan adam bile telefondan pazar kontrolü yapıp piyasayı takip edip kar yapabilir

DODOERDO

Üye
daha stabil olarak pc de bi çalışsın ben hala dorion a giremiyorum resmen dorion yasaklı benim için

Punkie

Üye
İyi günler oyun güzel mobilini çıkartmayı düşünüyor musunuz 1e1 yani bir oyun var yıllardır mobilini yapmadı adı lazım degil farklı kişiler çıkardı onlar ekmegini yiyor siz mobilini yapmayı düşünüyor musunuz ? Her kitleye hitap etmek açısından
daha oyunda bir sürü eksik var sen mobilmi istiyorsun birader önce şu pazar olayı ile oyundan atma sorununu çözsünler

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt