İstek Moblar Hakkında Bazı Sorunlar

apde230

Üye
1- Moblar neden doğar doğmaz alelacele biyerlere koşmak zorunda hissediyorlar abi kendilerini. Ben hareketsiz dursunlar demiyorumda koşarak spawn olacaklarsa A noktasından B noktasına koşarak doğmak yerine direkt B de doğsunlar. Peşlerinden koşup duruyoruz ve gerçekten komik duruyor. Harekete 1-2 saniye sonra başlasalar daha güzel olur bence.

2- Agresif Mobların takip mesafesi fazla uzun ve hızlılar. Bazen slotun ortasından biri geçiyor ve hurra 2 mob slottan takılıyor peşine hagardın diğer ucuna kadar kovalıyor adamı. Bu bir nebze düşürülebilir

3- Saldırı hızları. 1. Channellarda saldırı hızları oldukça normal görünen mobların diğer channellarda inanılmaz bir hızla vurmaları. Hele ki CZ de ki Divinerlar. O kadar iğrenç görünüyolar ki o mage benzeri çizimi olan Mobun elinde ki zımbırtıyla haşır huşur R combo atması. Aynı şeyler Dread Cyclops vs için de geçerli. Diğer moblarda da sorun aynı ama ağır yapılı mobların bu kadar yüksek saldırı hızına çıkmaları komik görünüyor ve yorucu oluyor. Ayrıca gerçekten Solo oyuncular için inanılmaz bir kasma engeli. Saldırı hızları düzenlenebilir.

4- Bazı mobların hiç bir değeri yok. Özellikle Hagard ve Cz gibi bölgelerde insanları farklı slotlara yaymanız bence daha güzel olur. Örneğin Hagardda Bir çok işlevsiz mob var. Görevleri için 1k saatlik oyun zamanımızda 30-40 tane kestik bir daha yüzlerine bakmadık. Ne exp veriyorlar ne bir dropları var. O kadar tasarlamışsınız bari kullanalım. Sadece yanlarından geçip gidiyoruz.

5- Critical değerleri biraz aşırı gibi. Normal vuruşları peş peşe 200-300 olan bir mob bir anda 900 critical dmg atabiliyor sanki bu biraz fazla gibi geldi bana ama tartışılabilir. Sanki normal vuruşunun 2 katı ile sınırlı kalsa oha neye öldüm soruları bir nebze azalabilir.

Şimdilik aklımdakiler bunlar.
Yönetim ekibine ilgisi için şimdiden teşekkürler.
Oyuncu arkadaşlarım için ise hatalı olduğum veya eklemek istedikleri konuları eklerlerse sevinirm.
İyi oyunlar...

Wildbaba

Üye
Pot satacaklar niye çözsünler ki sen dua et hasarları dahada artmasın.

Üstünkısa

Üye
Mage ve archer sınıfı uzaktan vurduğunda pt de mele varsa r combo yapınca hasar mageye gidiyor böyle saçma mekanik ilk defa görüyorum Ozaman uzaktan vurmanın ne anlamı kalıyor? şuan oyun knight ardream gibi ordakinden tek farkı+9+10 itemler yok 70 level gelse bile değişen bir şey olmayacak skil stat puanlarının tekrardan ayarlanması lazım

webali

Üye
Mage ve archer sınıfı uzaktan vurduğunda pt de mele varsa r combo yapınca hasar mageye gidiyor böyle saçma mekanik ilk defa görüyorum Ozaman uzaktan vurmanın ne anlamı kalıyor? şuan oyun knight ardream gibi ordakinden tek farkı+9+10 itemler yok 70 level gelse bile değişen bir şey olmayacak skil stat puanlarının tekrardan ayarlanması lazım

Kanka ben bunu oyun açıldığından itibaren dile getiriyorum kimse anlamıyor, yine söylüyorum bu bir mekanik değil hatadır!

Ne cahilliğim kaldı ne birşey bilmediğim kaldı şu konuya bir göz atabilirsin. Gerçi kitlediler konuyu ama :)

Senide tebrik ederim bu hatayı gören nadir oyunculardansın.

https://forum.riseonlineworld.com/k...sorunu-bu-sefer-konuyu-silmeyin-lutfen.11781/

jobulani

Üye
Yeni yeni de olsa olaya ayıkmanız hoşuma gitti. Zamanında çok belirttik bunu.

Üstünkısa

Üye

Üstünkısa

Üye
O konuyu okudum ya cidden kanser eder adamı sen uzaktan vuruyor diyorsun ordaki kendini zeki sanan kişi yanına geliyor vurması normal taunt taunt diyor daha dediğini anlamıyorki işin üzücü Tarafı bu oyunun geliştirici ekibi de bu adamın kafasında

Üstünkısa

Üye
Yeni yeni de olsa olaya ayıkmanız hoşuma gitti. Zamanında çok belirttik bunu.

Yeni değil de valla üşeniyordum üyelik alıp foruma katılmaya ama oyun geliştirme ekibi dekilerin ne kadar beceriksiz olduğunu gösteriyor bu durum oyunun İlk başından beri var

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt