Sebebi oyunun ilk saatlerinde olan exp buguyla milletin 2 saatte 57 lvl civarina kasmasi o an roll back atilip baştan başlanmaliydi oyuna ama birileri istememis olacak ki yapilmadi MAGE online hayat offline diyelim anlasilsinBirşeylerin yanlış gittiğinin farkındalar düzeltmeye çalışıyorlar fakat inanılmaz bir adaletsiz ortam oluşuyor. Oyunu tükettiler oyuncular resmen. 3 ayda 65 denildi 1 haftada oldu millet neredeyse. Hertürlü item pazarda var. Yol yakınken yeni bir sw açarak bu iş biraz çözülür
hangi moblar'dan bahesiyorsunuz acaba ben şuana kadar rastlamadım halen dün veya 3 gün önce aldığım goldu alıyorum'da24k gold gelen mobdan 12k geliyor. Açıklama yapsaydınız bari...
DW'deki Death Lord 75.sv yaratıkları dün adam başı 4k gold atarken bu gün sadece 2k gold atıyor.hangi moblar'dan bahesiyorsunuz acaba ben şuana kadar rastlamadım halen dün veya 3 gün önce aldığım goldu alıyorum'da
yaratıkların anlık olarak gold exp veya drop rateleri değişmiş olabilir bu her oyunda mevcut aslında...DW'deki Death Lord 75.sv yaratıkları dün adam başı 4k gold atarken bu gün sadece 2k gold atıyor.