Moblardan gelen goldlar yarı yarıya düşürüldü.

mj26

Üye
24k gold gelen mobdan 12k geliyor. Açıklama yapsaydınız bari...

LosTurcos

Üye
Birşeylerin yanlış gittiğinin farkındalar düzeltmeye çalışıyorlar fakat inanılmaz bir adaletsiz ortam oluşuyor. Oyunu tükettiler oyuncular resmen. 3 ayda 65 denildi 1 haftada oldu millet neredeyse. Hertürlü item pazarda var. Yol yakınken yeni bir sw açarak bu iş biraz çözülür

gold2123

Üye
Birşeylerin yanlış gittiğinin farkındalar düzeltmeye çalışıyorlar fakat inanılmaz bir adaletsiz ortam oluşuyor. Oyunu tükettiler oyuncular resmen. 3 ayda 65 denildi 1 haftada oldu millet neredeyse. Hertürlü item pazarda var. Yol yakınken yeni bir sw açarak bu iş biraz çözülür
Sebebi oyunun ilk saatlerinde olan exp buguyla milletin 2 saatte 57 lvl civarina kasmasi o an roll back atilip baştan başlanmaliydi oyuna ama birileri istememis olacak ki yapilmadi MAGE online hayat offline diyelim anlasilsin

BlackAlistar

Üye
başka birşey daha var pot parası ile farmdan gelen altın oranı aşırı dengesiz bu drurum priestler için çok fazla para harcamak anlamına geliyor priestlerin skill mana oranlarının tekrar dengelenmesi gerekiyor.

_jAkz_

Üye
Fark ettiniz mi oyuncular sürekli hata,bug bildiriyor bir tane yönetici gelip ilgileniyoruz not aldık vesaire demeye bile tenezzül etmiyor. 3-5 tane junior mod. alınmış onlar otomatik cevap çıkarıyor arada bir. Buglar çözülür elbet ama çözmek için istekli bir ekip yok gibi görünüyor malesef.

ken7

Üye
oyun guzel gerçekten ben keyıf alıyorum umarım tum sorunlar duzeltılır bıran once, tam oynanır hale gelir.

grow

Üye
oyun suan çok kötü ilerliyor İlk günkü exp fazlalıgı ve pot satıp para kasan mı dersın her sey var en temizi yeni bir server acın orada oynayalım yoksa sıkıntı

skaebneN

Üye
Evet olduğunu söylüyoruz zaten arkadaş sormuş onu cevapladım.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt