Mobların aşırı yüksek damage atması

lordrizlog

Üye
Bu konuda bir düzenleme vs getirilecek mi? İnanılmaz yüksek ve saçma damage atıyor moblar. Çok can sıkıcı bir hal almaya başladı bu durumlar

KnuckerIII

Üye
Şimdi ekip senin bu konun üzerine bütün mobların hasarını %30 oranında azaltacaktır emin olabilirsin.

Moblar demişsin.. Hangi mobdan bahsediyorsun, kaç seviyesin, defans statların ne durumda, üzerinde buff var mı. Adamlar her elemente resistance koymuş. Onları mobuna göre kullanıyor musun?

Yok, sadece Moblar çok vuruyor diye konu açıyorsunuz.

lordrizlog

Üye
Şimdi ekip senin bu konun üzerine bütün mobların hasarını %30 oranında azaltacaktır emin olabilirsin.

Moblar demişsin.. Hangi mobdan bahsediyorsun, kaç seviyesin, defans statların ne durumda, üzerinde buff var mı. Adamlar her elemente resistance koymuş. Onları mobuna göre kullanıyor musun?

Yok, sadece Moblar çok vuruyor diye konu açıyorsunuz.
worm keserken bile full sc oynuyorum knk oyunu. konuyu da ortada sorun yok keyfimden açtım sırf muhalif olmak için

kaan26

Üye
biraz düşürülse iyi olur hp miz +lı 1.5k mob 120 150 cıvarı vuruor (genel olarak )

KnuckerIII

Üye
worm keserken bile full sc oynuyorum knk oyunu. konuyu da ortada sorun yok keyfimden açtım sırf muhalif olmak için
En azından şu şu mobu tek keserken zorlanıyorum veya başka şu mob genel olarak çok vuruyor gibi bir paylaşım yapabilirsin. Moblar demen çok genel bir kavram.

İllaki bazı Moblar zor kesilecek, ona göre de getirisi olacaktır.

Fazla vurup senin fazladan pot kullanman bile oyunun ekonomisine bir artı.

X A

Üye
Moblar şu anda gayet ideal 70 level bir mobu 59 level bi parti ile kesebiliyoruz daha ne olacak ?

Darktower

Üye
Başlangıç seviyesindeki yaratıklara bile çok kolay ölüyorsunuz. Zaten yürümek ayrı bir çile, vuruş hızları ya da belirli bir seviyeye göre saldırgan olmamaları lazım. 10 tane yartık keseceğim, 4 kere öldüm ve saldım oyunu açıkcası.

Saldırgan canavarları 40-50 seviye üstüne çıkarılabilir. Oyuncular oyunu, item yapmayı vb. öğrenene kadar canavarlar kolay olmalı.
Canavarların saldırı hızları yavaş olmalı.
Vurdukları hasarlar daha az olmalı.
Son olarak ölünce bulunduğun yerde başlama ya da haritalara yeni spawn noktaları getirilmeli. Sunak tarzı bu yerlere tıklayarka, ölünce o yerde başla olayı olmalı. Şu an spawn sistemi, git binek al yoksa oynamadan farksız.

Ayrıca grup halinde kasıp, KO'dan gelen bilgileri ile yeni oyuncuyu azarlayan, şu arkadaşları da forumda biraz engelleseniz çok iyi olur. Oyunda zaten salyalı slot korumaları, sohbetten iqsuz küfürleri ile oyuncu soğtuyorlar. Foruma hesap açacak kadar oyuna değer veren insanları bari soğutmasınlar.

unchained

Üye
Moblar sıkıntı gerçekten 700 hp ye 209 vuruyor 36 level mobu.Çar 42 level güncel görev itemli rogue.Saldırı hızları da yüksek zaten kolay ölmüyorlar

BlackAlistar

Üye
Başlangıç seviyesindeki yaratıklara bile çok kolay ölüyorsunuz. Zaten yürümek ayrı bir çile, vuruş hızları ya da belirli bir seviyeye göre saldırgan olmamaları lazım. 10 tane yartık keseceğim, 4 kere öldüm ve saldım oyunu açıkcası.

Saldırgan canavarları 40-50 seviye üstüne çıkarılabilir. Oyuncular oyunu, item yapmayı vb. öğrenene kadar canavarlar kolay olmalı.
Canavarların saldırı hızları yavaş olmalı.
Vurdukları hasarlar daha az olmalı.
Son olarak ölünce bulunduğun yerde başlama ya da haritalara yeni spawn noktaları getirilmeli. Sunak tarzı bu yerlere tıklayarka, ölünce o yerde başla olayı olmalı. Şu an spawn sistemi, git binek al yoksa oynamadan farksız.

Ayrıca grup halinde kasıp, KO'dan gelen bilgileri ile yeni oyuncuyu azarlayan, şu arkadaşları da forumda biraz engelleseniz çok iyi olur. Oyunda zaten salyalı slot korumaları, sohbetten iqsuz küfürleri ile oyuncu soğtuyorlar. Foruma hesap açacak kadar oyuna değer veren insanları bari soğutmasınlar.
oyun şuan ki genel hali ile solo oyuncular için biraz zorlayıcı bunda haklısın fakat oyunda populasyon gayet yuksek bu durumdan yararlanarak slotlar da parti kurabilrsiniz. Bazı slotlarda oyuncu olmayabilir fakat kanal değiştirdiğinizde mutlaka birilerine denk gelirsiniz. Şimdilik solo oyuncular için durum böyle maalesef çok hızlı ilerlemek mümkün değil ( bende solo oynuyorum aynı sekilde )

Yeri gelmişken ayrıca başka bir bildirimde yazmak istiyorum
Genel olarak oyundaki bir çok slotu gezdim tümü parti halinde kolaylıkla kesilebiliyor .
diğer yandan mobların kendi leveline oranla daha fazla hasar vurduğu tek bir slot bulabildim Charming Centaur bu slot diğer 61 lvl moblara göre çok yüksek hasar vuruyor bu slotun hasar durumunun incelenmesi gerekiyor.

Son düzenleme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt