Mobların hasar ve hpsi hakkında

cukkamen08

Üye
Oyun yönetimi selamlar, 55 Lvl asasım. Görev chıtınları var üzerimde görevlerini aldığım yaratıkları kesmek için, en az 20 skill atıyorum bir moba. Bu kısmını da geçtim 420 ve 250 defans skillini kullanıyorum sürekli. Bu halde bile bir hit %40 civarında hasar almamıza neden oluyor. Bu kadar yüksek hasarlar çok zorlayıcı. Hele mage olanlar nasıl yapıyor bu görevleri, nasıl kesiyorlar bu yaratıkları bilmiyorum. Bu denge kurulmazsa warrior priestten başka bir şey oynanamaz. Lütfen bu söylediklerimizi dikkate alın, bir şeyleri herkes için iyileştirelim diye konuşuyoruz. Aynı durumdan şikayetçi olan arkadaşlar fikirlerinizi belirtin lütfen.
Teşekkürler

JaxSui

J
Moblar hem çok fazla hem de çok seri vuruyor. Benimle aynı seviye mobu 5 tane pot içerek anca kesiyorum.

burakbasturk

Üye
Mobların vurduğu damage ve seri vurmaları acil düzeltilmeli solo oynayanların gözü yaşlı pot parasını çıkartamıyorum

Gensuke

Üye
eğer yönetim oyunu tamamen parti ile oynanacak şekilde ayarlamak istiyorsa bir sorun yok ama solo oyuncuları da düşünücez biz derlerse kesinlikla bir düzenleme yapılmalı mob hasarları konusunda

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt