Moderatörler Neye Göre Seçiliyor?

Deasis

Üye
Merhaba,

Forumda bir "moderatörlük başvuru" alanı var biliyorsunuz. Moderatörlük için bazı şartlar sunulmuş. Oyun çıktığından beri o formu doldurup, gönderip yanıt bekliyorum. Bir cevap gelmiyor. Ancak forumda kayıt tarihi dün, 1-2 gün önce olan moderatörler var. Bu seçim neye göre yapılıyor yetkili ve bilgili birisi bizleri de aydınlatırsa seviniriz.

Vision

Senior Moderatör
Merhaba,

14 Nisan tarihinde discord sunucusu üzerinden Discord / Forum moderatörlük başvuru formu yayınlandı ve aramıza 8 adet moderatör adayı arkadaşı dahil ettik.

Toxic

Üye
Beyefendi size neye göre nasıl aldınız demiş kaç tane ve ne zaman dememiş

Deasis

Üye
Merhaba,

14 Nisan tarihinde discord sunucusu üzerinden Discord / Forum moderatörlük başvuru formu yayınlandı ve aramıza 8 adet moderatör adayı arkadaşı dahil ettik.
O zaman forumda yayınladığınız ilana daha önceden yapılan başvurular geçersiz mi sayıldı anlamadım? Sadece discord sunucusu üzerinden alım olduysa forumda neden öyle bir alan açtınız?
Teşekkür ederim (y)

Vision

Senior Moderatör
Formu dolduran kullanıcılar arasından, Rise Online World bünyesinde moderatörlük görevini yapabileceği düşünülen kişiler aday olarak seçildi.

O zaman forumda yayınladığınız ilana daha önceden yapılan başvurular geçersiz mi sayıldı anlamadım? Sadece discord sunucusu üzerinden alım olduysa forumda neden öyle bir alan açtınız?
Forum üzerinden açılan başvurular değerlendirmeye tabi tutuluyor. Yapmış olduğunuz başvuru olumlu sonuçlandığı takdirde tarafınıza dönüş yapılır.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt