Mount Race Hep 1 inci nasıl Olunur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HeaveN

Üye
Selam arkadaşlar..

Mount Race Biliyorsunuz , Royal chest ödül var.

Ben merak ettim etkinlik girdim bazı oyuncular Labirent bölgesinde hiç dolanmadan direk '1 inci oluyor.
Twitch İzlediğim yayıncılar bunun açığını bulmuş direk hep 1 inci oluyor ve hep aynı adam kutu kazanıyo.

Nasıl birinci olursunuz bunu anlatcam Obs video kaydı alıp çıkış bölgesi tekrar izleyin Random deil çıkışlar.
Giren kesin çıkış biliyosa birinci oluyor yönetim bunu biliyomu bilmiyorum adamlar bedava etkinlik kazanmış oluyor bana göre adil değil bu.

Düzeltilir inşAllah bu sorun iyi oyunlar diliyorum herkese.

Aziz

Üye
Selam arkadaşlar..

Mount Race Biliyorsunuz , Royal chest ödül var.

Ben merak ettim etkinlik girdim bazı oyuncular Labirent bölgesinde hiç dolanmadan direk '1 inci oluyor.
Twitch İzlediğim yayıncılar bunun açığını bulmuş direk hep 1 inci oluyor ve hep aynı adam kutu kazanıyo.

Nasıl birinci olursunuz bunu anlatcam Obs video kaydı alıp çıkış bölgesi tekrar izleyin Random deil çıkışlar.
Giren kesin çıkış biliyosa birinci oluyor yönetim bunu biliyomu bilmiyorum adamlar bedava etkinlik kazanmış oluyor bana göre adil değil bu.

Düzeltilir inşAllah bu sorun iyi oyunlar diliyorum herkese.
Eğer herhangi bir şekilde hile, bir bug ve bu bugtan yararlanan oyuncu görürseniz lütfen oyun içerisinden videosunu, kanıtını iletin. Buradan izin verilmiyor.

İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt