Mouse ile bir yere tıklamamama rağmen karakter oraya yürüyor. Bu problem sizde var mı ?

Pitou

Üye
Oyun oynarken bazı durumlarda "Mouse" ile bir yere tıklamamama rağmen mouseyi nereye çevirirsem karakter oraya yürüyor. Bu olduğunda karakteri kontrol edemiyorum. Adama çarpıp bazen elini kaldırmadan debuff atıyor karakter. Bu sorunu aranızda yaşayan var mı?

NOT: Taş , duvar ,ağaç vb objelerin yanından geçerken takılma probleminden bahsetmiyorum. Herkes yorumlarda bunu söylemişte benim dediğim olay farklı.

Son düzenleme:

Pitou

Üye
Makro tuşlarına bir bak. Makro devreye giriyordur arada
İnt healer priestim macro ile nasıl bir işim olabilir ?
Oyunu oynamayan insanlardan yorum istemedim oynayanlar cevaplarsa sorunun çözümü için daha iyi sonuç alabiliriz.
Oyun içerisinde bir sorun var ve bunu çözmeye çalışıyorum saygısızlık yapıyorsun.

Son düzenleme:

Aziz

Üye
İnt healer priestim macro ile nasıl bir işim olabilir ?
Oyunu oynamayan insanlardan yorum istemedim oynayanlar cevaplarsa sorunun çözümü için daha iyi sonuç alabiliriz.
Oyun içerisinde bir sorun var ve bunu çözmeye çalışıyorum saygısızlık yapıyorsun.
Tuhaf ve komik tepki. Peki ben saygısızlık yapıyorum. İyi akşamlar.

AhmtDmrc

Üye
Macroyla bir alakası yok bende de oluyor. Genelde karakter ekrana yakın olduğu zaman bir npc yada gate kapısının yanından geçerken farklı bir lokasyona tıklıyorsun ancak sürekli bi noktaya takılıp kalıyor. Örneğin dağ kenarında bir slotta farm atıyorsan eğer, açık alana tıklayınca ısrarla dağ dibine doğru koşuyor karakter. Yalnız değilsin kardeşim kesinlikle düzeltilmesi gereken bir konu.

Pitou

Üye
Macroyla bir alakası yok bende de oluyor. Genelde karakter ekrana yakın olduğu zaman bir npc yada gate kapısının yanından geçerken farklı bir lokasyona tıklıyorsun ancak sürekli bi noktaya takılıp kalıyor. Örneğin dağ kenarında bir slotta farm atıyorsan eğer, açık alana tıklayınca ısrarla dağ dibine doğru koşuyor karakter. Yalnız değilsin kardeşim kesinlikle düzeltilmesi gereken bir konu.
Senin dediğin olay farklı bir konu ben ondan bahsetmiyorum. Ben yürümek istemediğim halde mouseyi nereye çevirirsem karakter oraya yürüyor.

Pitou

Üye
Bu sorun hala devam ediyor. Binlerce oyuncu icinde sadece bendemi oluyor. Neden kimse bendede oluyor yazmiyor anlamiyorum

HeaveN

Üye
Gate ordan geçerken oluyo başka yöne gidiyo gate gidiyo büyük olduğu için tıklama alanı ondan olabilir grup zindan oluyo bazen duvarların ortasından geçerken

Pitou

Üye
Gate ordan geçerken oluyo başka yöne gidiyo gate gidiyo büyük olduğu için tıklama alanı ondan olabilir grup zindan oluyo bazen duvarların ortasından geçerken
Benim dediğim olay farklı herhangi bir yerde karakter mouseyi nereye cevirirsem oraya yürüyor.Bir yere tıklamamama rağmen oto koşuyor. Tus mu yapisiyor ne anlamis değilim. Bazı kisilere sordum bendede oluyor ama warrior olduğum icin önemsemiyorum diyor adam. Ben tam debuff atacakken el düşüyor oto koşuyor . Bu durumun priestlere çok büyük zararı var.

Son düzenleme:

C.Brigante

Üye
Bahsi gecen iki olayi da zaman zaman yasiyorum. Pitou nun dedigi m1 tusu basili kalmis gibi surekli kosma genelde dorion gibi kalabalik alanlarda oluyor.Bir sure mousetan suphelendim ama diger oyunlarda boyle bir sorun olmuyor.
ikinci durum ise, genelde zindanda ve demirci arkasindayken yasiyorum. Karakterim bir yone takili kalmis gibi farkli yerlere yonlere de tiklasam inatla o takili kalan yone kosuyor. Ins duzeltilir

William Windsor

Üye
dediğiniz olayı ben de yaşıyorum bazen. genellikle dorion pazarda pazara sağ tıklayıp içeri giriyorum,
arkasından pazarı kapatınca mouse ile tıklamasam bile karakter mouse u nereye sürüklersen otomatik oraya gidiyor.
dorion ile ilgili bir bug diye düşünüyorum, böyle olduğunda 1 kere sol tık yaparsan sorun düzeliyor.

Nihâvend

Üye
iki tip sorun var; birincisinde mouse takılı kalmış gibi oluyor ve ne yöne çevirirsen çevir o tarafa gidiyor. İkincisi, gate gibi dağ, taş, kaya gibi büyük objelerin yanından içinden vs geçerken mouse ile sen ileriyi tıklıyorsun ama bizim tıkladığımız yerin üstünde yani havada gate'in duvarı, kayanın bir parçası vs oluyor ve haritada orası algılanıyor buyüzden karakter geri dönüp gate'in tepesine doğru gidiyor.

mmtakiff06

Üye
Macroyla alakası yok teleport gateler üstüne çekiyor. Dorionda Demirci üstüne çekiyor bazı bölgelerde sorun var gibi

SABERZ

Üye
o herkesde var ya, bazı teleport, taş duvar vsye tıklıyor ondan yürümeye çalışıyor :D

Pitou

Üye
o herkesde var ya, bazı teleport, taş duvar vsye tıklıyor ondan yürümeye çalışıyor :D
Ben onu demiyorum o dediğin olay farklı obje içeri çekiyor onu demiyorum ben. Benim dediğim olay Mouse ile bir yere tıklamamama rağmen mouseyi nereye çevirirsem oraya yürüyor karakter. Yani karakterimi yürütmek istemiyorum. Ama mouseyi nereye çevirirsem oraya koşuyor. ( Her zaman olan bir şey değil bazı durumlarda oluyor . Bunu ne tetikliyor bilmiyorum.)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt