MP-HP potion kaldırılmasi

Dagger91

Üye
Öncelikle finans sektöründe olduğumu belirteyim.
Gün içinde oyun parasının alış fiyati bir anda yariyariya düşmesiyle birlikte böyle bir hamle yapıcağınızı tahmin ederek karakterimin bankasini komple mana potuyla doldurdum hatta ve hatta arkadaşlarımı bile uyardım bunun olabileceğiyle ilgili tabi hiç biri yetişemedi tıpkı oyunun %99 gibi O.O .
Bunun yapmanızdaki sebebin gb fiyatlarini yüksek tutarak oyunun mevcut hype'nı korumak olduğunu bilmiyenimiz yoktursanırım haklısınızda zaten en başta niye koydular demiştim kendi kendime fakat şöyle bir durum var ben okcuyum bugün 57 lwl dan 58 lwl a 2.400 2k'lık mana harcadım sadece xp kasarak buna pk yıda eklersek sadece mana giderim gunluk 30-40m civari olacaktir ( 1 x 2k mana potion 7.9k npc de )
benim bugun elime gecen ise 8-10m arasi bir para.
Oyuncuların oyunu dilediği gibi oynamasi bence en öncelikli şey olmadılır şu yaptığınız hamleden sonra büyük ihtimal insanlar slotlarda ezik skill vurup kavgalar cıkartıcak birçoğu belki para olmadığı için xp - pk grind yapamayacak vs vs...
Sizi yargılamıyorum ama madem böyle bişey yaptınız şuanda derhal potionlarin npc fiyatlarini minimum %55-60 civarında düşürmeniz gerekir bakın minimum diyorum.
Eğer ingame economy için fikir veya danışmanlık isterseniz hem finans uzmanı hem yıllarını MMO ya vermiş biriolarak size bunu bedavaya sunabilirim :)
Oyunun ekolojik dengesini alt üst etmeyin mana-hp potion bu oyunda benzin elektirik gibidir olmazsa olmazlardan.. Oyun içi paranın değerini korumanın birsürü başka yolu var lütfen dediklerimi dikkate alınız şimdiden teşşekurler iyi çalışmalar .

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt