Mute Atılmasından Sonra 24 Saati Geçti Ama Hala Kimseyle Konuşamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mesutaydn65

Üye
Bu olayı ne zaman çözeceksiniz. Gereksiz bir insan yuzunden haklı olmama rağmen ceza aldım bişi demedim ama sıktınız. Artık konuşabilmek istiyorum. Yeter ya amma saçmaladı bu oyun

Bi de insanlara mute atmadan önce keşke sorsanız siz bu kişiye neden hakaret ettiniz. Ne oldu ne bitti. Yayıncının biri pt başkanı kendi charı yada arkadaşı neyse atac yapmıyor moblara bedava kasılıyor bende haklı olarak dedimki o neden atac yapmıyor hop attı beni atınca bende başladım trade atmaya laf sokmaya. Sonra hop hatalı ben oldum. 250 gramlık Anukis yayıncısı yuzunden

Bi de ceza nerede yazıyo kardeşim. Nerden görüyoruz biz bunu. İnanın o kadar item yaptım ki bıraktıracaksınız bana bu oyunu. Yav ne biçimm yönetim bu ya

Loglara bakın kardeşim o kadar para yatırmışım bu oyuna. Sizin yönetim tarzınız bu mu ya??

Sinir hastası olalım diye oynamıyoruz biz bu oyunu az kendinize gelin rica ediyorum.

Vision

Senior Moderatör
Merhaba,

Konuyla ilgili destek talebi gönderirseniz tarafınıza açıklama yapılacaktır. Forum üzerinden bu tarz konularda destek sağlayamıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt