xD şaka yapıyorum debir oyuncu neden üstünde 16m + para taşır ki ?
şaka yapmıyorum ne bileyim 500k 1 m falan toplanınca ben direk üstümdeki parayı bankaya koyarım bişey alıcak olursam bankadan o kadar miktar çekerim itemi alırım yani yeni bir oyun bug olabiir oyun zaten ko kopyası her an tade bug bulunup üstün boşaltılabilirxD şaka yapıyorum de
hocam adamın dolandırıcı olduğu belli ama 1.6m yerine yanlışlıkla 16m yazmışta olabilir bunu kanıtlamaya imkan yok o yüzden bir yaptırım olacağını sanmıyorumNe alaka isterse 16k taşır bu kişinin kendi tercihi. ßen hatamı kabul ediyorum asıl soru oyun içi böyle konulara bi yaptırım olcakmı olmıcakmı ?? eminim bnm gibi müzdarip olan insanlar vardır
Baba bu kadar korkarak oynamayın altı üstü oyun yahu![]()
paşam gmler buna birşey yapmaz ,yapamaz , yapmamalı daKendisine pm attım cevap vermedi haliyle afk dır diye düşündüm , 5dk sonra pazarı bozup yeniden pazar kurdu full eşyalı şekılde demekki afk değil ve paraya yatıyo kanıt nasıl istersin resımden harici ben bura kimseyi hedef göstermiyorum durduk yere Gmler isterlerse bulurlar böyle şeyleri.
Önemlisi bunların türeyip çoğalmaması , eğer izin verilirse kendi şahsi düşüncem daha çok olaylar olur bunun gibi..
Ben bir dolandırıcılık unsuru göremiyorum, en fazla hokkabazlık olabilir bu. Dolandırıcılıkta karşılıklı bir unsur olması gereklidir diye düşünüyorum. Sonuçta yüksek fiyatlardan eşya satan bir sürü oyuncu var oyunda, bunları da dolandırıcı kabul etmiyoruz. Auction house için bekleyin, hatta gelene kadar oynamayın bana kalırsa. Bu pazar sistemi çok sığ.Geçmiş olsun.
"Dolandırıcılık, hesap paylaşımı, haksız kazanç yaratan ticaret ve diğer oyuncuların oyun deneyimini bozabilecek her şey ağır cezalar ile değerlendirilecektir."
Bu kurala göre bir yaptırımı olmalı aslında. Pot almak isteyenleri dolandırmak için kurulmuş bir pazar olduğu apaçık ortada.
Ne alaka isterse 16k taşır bu kişinin kendi tercihi. ßen hatamı kabul ediyorum asıl soru oyun içi böyle konulara bi yaptırım olcakmı olmıcakmı ?? eminim bnm gibi müzdarip olan insanlar vardır
Ben bir dolandırıcılık unsuru göremiyorum, en fazla hokkabazlık olabilir bu. Dolandırıcılıkta karşılıklı bir unsur olması gereklidir diye düşünüyorum. Sonuçta yüksek fiyatlardan eşya satan bir sürü oyuncu var oyunda, bunları da dolandırıcı kabul etmiyoruz. Auction house için bekleyin, hatta gelene kadar oynamayın bana kalırsa. Bu pazar sistemi çok sığ.