İstek My bad

4BeLieve

Üye
Sabah sabah uyanıp exp kasalım derken denk geldiğimiz şeye bakarmısınız , böyle insanlara yaptırım uygulamanız vardır umarım . Kendi hatam biliyorum gülmeyin :)
dddd.jpg

HAK YİYEN CHARIN NİCKİ Aspettami

4BeLieve

Üye
Ne alaka isterse 16k taşır bu kişinin kendi tercihi. ßen hatamı kabul ediyorum asıl soru oyun içi böyle konulara bi yaptırım olcakmı olmıcakmı ?? eminim bnm gibi müzdarip olan insanlar vardır

Gensuke

Üye
Ne alaka isterse 16k taşır bu kişinin kendi tercihi. ßen hatamı kabul ediyorum asıl soru oyun içi böyle konulara bi yaptırım olcakmı olmıcakmı ?? eminim bnm gibi müzdarip olan insanlar vardır
hocam adamın dolandırıcı olduğu belli ama 1.6m yerine yanlışlıkla 16m yazmışta olabilir bunu kanıtlamaya imkan yok o yüzden bir yaptırım olacağını sanmıyorum

4BeLieve

Üye
Kendisine pm attım cevap vermedi haliyle afk dır diye düşündüm , 5dk sonra pazarı bozup yeniden pazar kurdu full eşyalı şekılde demekki afk değil ve paraya yatıyo kanıt nasıl istersin resımden harici ben bura kimseyi hedef göstermiyorum durduk yere Gmler isterlerse bulurlar böyle şeyleri.
Önemlisi bunların türeyip çoğalmaması , eğer izin verilirse kendi şahsi düşüncem daha çok olaylar olur bunun gibi..

King_OF__Archer

Üye
Kendisine pm attım cevap vermedi haliyle afk dır diye düşündüm , 5dk sonra pazarı bozup yeniden pazar kurdu full eşyalı şekılde demekki afk değil ve paraya yatıyo kanıt nasıl istersin resımden harici ben bura kimseyi hedef göstermiyorum durduk yere Gmler isterlerse bulurlar böyle şeyleri.
Önemlisi bunların türeyip çoğalmaması , eğer izin verilirse kendi şahsi düşüncem daha çok olaylar olur bunun gibi..
paşam gmler buna birşey yapmaz ,yapamaz , yapmamalı da

nedenini soracak olursan sen o itemi kendi özgür iradenle almışsın kimse sana o itemi almak için zorlama yapmamış oyunda en çok para oynaması yapılan itemler potlardır merchanta koyulan itemin altta fiyatı da yazıyor sen sadece fiyata dikkat etmemişsin bu senin şahsi hatan

4BeLieve

Üye
Paşam konunun başlığına bi bak istersen kendi hatam diyorum zaten benim burdaki tepkim yada söylenişim giden para içinmi olduğunu zannediyorsun , Gmler birşey yapmamalı derken haksızlığı savunduğunun farkındasındır bu adamlar uslanmaz bro bugün bana yarın başkasına buraya faydalı olsun dıye konu açıyoruz al sana örnek
111111.jpg

Aynı sahış aynı taktik yaptırımı olmazsa böyle insanlar oyuna türer ve ben bunan rahatsızlığımı dile getiriyorum...

haberler14

Üye
bunu yiyen oluyorsa aynısını yapmak isterim artık bende yapayım aynısını hiçbir kural hatası yok bu durumda

King_OF__Archer

Üye
gm ler bir kere pazara müdahale ederse bunun önü alınamaz bunun çözümü o itemin pazardaki ortalama fiyatı belirlenir max +% 25 -%25 fiyat farkına koyabilirsin ama bu gmnin sorumluluğunda değil sistemin sorumluluğunda olmalı ormegin bu potlar piyasada 1mil olsun sen max 1,25m min 0,75m arasında koyabilmelisin yine söylüyorum bu sistemin sorumluluğunda olmalı

orada satıcının ahlaksız olduğunu bende biliyorum muhtemelen o merchantı açıp o fiyatı gören herkes o oyuncunun ahlaksız olduğunu görmüştür ve belki de ondan bişey almamıştır

LetheWar

Üye
Geçmiş olsun.

"Dolandırıcılık, hesap paylaşımı, haksız kazanç yaratan ticaret ve diğer oyuncuların oyun deneyimini bozabilecek her şey ağır cezalar ile değerlendirilecektir."

Bu kurala göre bir yaptırımı olmalı aslında. Pot almak isteyenleri dolandırmak için kurulmuş bir pazar olduğu apaçık ortada.

Mutchee

Üye
Geçmiş olsun.

"Dolandırıcılık, hesap paylaşımı, haksız kazanç yaratan ticaret ve diğer oyuncuların oyun deneyimini bozabilecek her şey ağır cezalar ile değerlendirilecektir."

Bu kurala göre bir yaptırımı olmalı aslında. Pot almak isteyenleri dolandırmak için kurulmuş bir pazar olduğu apaçık ortada.
Ben bir dolandırıcılık unsuru göremiyorum, en fazla hokkabazlık olabilir bu. Dolandırıcılıkta karşılıklı bir unsur olması gereklidir diye düşünüyorum. Sonuçta yüksek fiyatlardan eşya satan bir sürü oyuncu var oyunda, bunları da dolandırıcı kabul etmiyoruz. Auction house için bekleyin, hatta gelene kadar oynamayın bana kalırsa. Bu pazar sistemi çok sığ.

LetheWar

Üye
Ben bir dolandırıcılık unsuru göremiyorum, en fazla hokkabazlık olabilir bu. Dolandırıcılıkta karşılıklı bir unsur olması gereklidir diye düşünüyorum. Sonuçta yüksek fiyatlardan eşya satan bir sürü oyuncu var oyunda, bunları da dolandırıcı kabul etmiyoruz. Auction house için bekleyin, hatta gelene kadar oynamayın bana kalırsa. Bu pazar sistemi çok sığ.

Bu durum özelinde konuşursak tüm potları 16m'den pazara koyması farklı, 1.6m'den koyup sadece bir tanesini 16m'den koyması farklı bir durum hak verirsiniz.
Çantanızdaki itemi isteğiniz fiyattan pazara koymanız kural hatası olamaz zaten veya olmamalı ancak aynı itemin dördünü x fiyattan birini 10x fiyattan koymanın adına hokkabazlık, dolandırıcılık ne dersek diyelim bir yaptırımı olmalı diye düşünüyorum. Pazar sistemi gelişmeli katılıyorum ancak gelişene kadar bu gibi durumlara yönetimin tutumu belli olmalıdır.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt