Narun tower Lava Golem nerflenmesi

Mystchal

Üye
Hangi slota dokunsak nerf yiyor. 2 saatte slottan aldığım drobu 30 saatte alamadım. Neden bu kadar nerfleniyor ? 30 saatte 2 saatlik drop alamamak ne demektir. Emek harcıyoruz uykusuz kalıyoruz. Sonucu bu olmamalı. Bari hangi slotla oynama yapıldı bilgi verilsin. Bu şekilde insanlar madur oluyor.

sanne2

Üye
Slotla alakası yok genel olarak droplar yüksek olduğu için aşağıya çekildi, baştan yapılması gereken bir hamleydi cünkü cok fazla item girdi yok yere ilk başlarda, ha bence 3 magenin rahatlikla döndügü pk olmayn slotun taki atma muhabbeti ciddi absürd zaten, ne pot gidiyo ne mana çarda ne pk ile uğraşıyor bide yüksek level epic item taki alicak :D, eğer droplar tekrar artarsa umarım o slotu hiç arttırmazlar.

Mystchal

Üye
Slotla alakası yok genel olarak droplar yüksek olduğu için aşağıya çekildi, baştan yapılması gereken bir hamleydi cünkü cok fazla item girdi yok yere ilk başlarda, ha bence 3 magenin rahatlikla döndügü pk olmayn slotun taki atma muhabbeti ciddi absürd zaten, ne pot gidiyo ne mana çarda ne pk ile uğraşıyor bide yüksek level epic item taki alicak :D, eğer droplar tekrar artarsa umarım o slotu hiç arttırmazlar.
Solo kesiyordum ben orayı. Solo olarak takı çıkaramayacak mıyım ben :D gerekitse 50 saat farm atıp bir tane takı almaya razıyım. Bir mage solo farm atamayacak mı :) ne zaman bi slota solo girecek olsam melee geliyor slotu mahvediyor bozuyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt