Narun Tower'de ki bir çok oyuncu şuanda askıda kalmış durumda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cepnot

Üye
Narun Tower'de ki bir çok oyuncu şuanda askıda kalmış durumda

Thracian

Üye
Ekibimiz durumun farkında şuan ilgileniyor , en kısa zamanda sorun düzelecektir.

DeathlyDaggers

Üye
Oyuncunun bağlantısı kesilsin mi? diyor. Evet diyorum. Herhangi bir tepki yok.

toot

Üye
Ekibimiz durumun farkında şuan ilgileniyor , en kısa zamanda sorun düzelecektir.
maalesef ekıbınız şu basit durumu bile saatlerce geciktiriyorsa bir hayır gelmez bu işten. benim için oyun son demlerini yaşamaya başladı. böyle giderse .....

cepnot

Üye
maalesef ekıbınız şu basit durumu bile saatlerce geciktiriyorsa bir hayır gelmez bu işten. benim için oyun son demlerini yaşamaya başladı. böyle giderse .....
NE alakası var :) oyun yeni normal ve hoşgürü ile karşılıyorum ben, nitekim erken açılmasını oyuncularda istiyordu.

toot

Üye
NE alakası var :) oyun yeni normal ve hoşgürü ile karşılıyorum ben, nitekim erken açılmasını oyuncularda istiyordu.
ya kardeşim yıkama yaglamayı geçin hiç birinizin ruhu bile duymazken yıllarca bu oyunu bekledim. ve hep destekledim halende desteklıyorum ama gel sunu bir market olarak duşun. raflarını dizmeden reyonu duzeltmeden musterı karsısına cıkarsan ne kadar degerın olur. ilgileniyoruz demeleri guzel tabikide anlık cvaplar guzel ama anlık çözumler gereklı.

Thracian

Üye
Sevgili dostlar , hataların kalıcı çözümleri için ekip gerekli aksiyonları alıyor , geri bildirimleriniz için , gösterdiğiniz sabır ve hoşgörünüz için teşekkür eder iyi oyunlar dilerim. Son duyurulardan haberdarsanız eğer çok güzel telafi ödülleri geliyor , bu bir nebze sizi hoşnut eder diye düşünüyorum :)

cepnot

Üye
ya kardeşim yıkama yaglamayı geçin hiç birinizin ruhu bile duymazken yıllarca bu oyunu bekledim. ve hep destekledim halende desteklıyorum ama gel sunu bir market olarak duşun. raflarını dizmeden reyonu duzeltmeden musterı karsısına cıkarsan ne kadar degerın olur. ilgileniyoruz demeleri guzel tabikide anlık cvaplar guzel ama anlık çözumler gereklı.
Çok seviyesiz, terbiyen eksik ben kendi fikrimi dile getirdim, hoşuna gitmeyebilir
Bunu hakaret etmeden ifade edebilecek kapasiten yok ise kimsenin yapabileceği bir şey yok.
Yağlama olsa 1 saatir çözülemedi demez idim, ama uslubunca söyledim, hakaret etmeden.
Sonrasında Cevap verilmeyi hakketmeyen biri olarak gördüğüm, cevap yok.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Konu ikili tartışmaya dönmesin lütfen, ekibimiz şu an kontrollerini yapmakta en kısa sürede sorun çözüme kavuşacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt