1 saat olduEkibimiz durumun farkında şuan ilgileniyor , en kısa zamanda sorun düzelecektir.
maalesef ekıbınız şu basit durumu bile saatlerce geciktiriyorsa bir hayır gelmez bu işten. benim için oyun son demlerini yaşamaya başladı. böyle giderse .....Ekibimiz durumun farkında şuan ilgileniyor , en kısa zamanda sorun düzelecektir.
NE alakası varmaalesef ekıbınız şu basit durumu bile saatlerce geciktiriyorsa bir hayır gelmez bu işten. benim için oyun son demlerini yaşamaya başladı. böyle giderse .....
ya kardeşim yıkama yaglamayı geçin hiç birinizin ruhu bile duymazken yıllarca bu oyunu bekledim. ve hep destekledim halende desteklıyorum ama gel sunu bir market olarak duşun. raflarını dizmeden reyonu duzeltmeden musterı karsısına cıkarsan ne kadar degerın olur. ilgileniyoruz demeleri guzel tabikide anlık cvaplar guzel ama anlık çözumler gereklı.NE alakası varoyun yeni normal ve hoşgürü ile karşılıyorum ben, nitekim erken açılmasını oyuncularda istiyordu.
Çok seviyesiz, terbiyen eksik ben kendi fikrimi dile getirdim, hoşuna gitmeyebilirya kardeşim yıkama yaglamayı geçin hiç birinizin ruhu bile duymazken yıllarca bu oyunu bekledim. ve hep destekledim halende desteklıyorum ama gel sunu bir market olarak duşun. raflarını dizmeden reyonu duzeltmeden musterı karsısına cıkarsan ne kadar degerın olur. ilgileniyoruz demeleri guzel tabikide anlık cvaplar guzel ama anlık çözumler gereklı.