Ne bu şaka mı oyunu mu bırakalım bu nasıl bir güncelleme?

ozy

Üye
her 2 canavar kestiğimizde sürekli mouse ile mob seçmemiz gerekiyor. Amacınız ne biz sürekli fareyle mob mu seçmek zorundayız bu oyunun mob araması karşı ırk araması Z ile yapılıyor bizi oyundan soğutmaya mı çalışıyorsunuz, gidin pvp oynayın mı demek istiyorsunuz çok kuruldum bu yeni güncellemeye hatanızdan dönün. Daha fazla oyuncu kaybetmeyin.

Deasis

Üye
O kadar saçma bir isyan ki şu cidden komik. Makro kullanmayan adam zaten ekrana bakmak durumunda. Bir zahmet mausunla seç. Her şey ağzınıza verilsin istiyorsunuz ama biraz sıkıntı olabilir. Keşke size direkt 65 level karakterler verilseydi oyun başında madem bu kadar emek vermekten, kasmaktan acizsiniz. Gayet yerinde bir patch olmuş. Oyna devam.

ozy

Üye
ya kardeşim soothsayerda exp kasarken yanda film izliyorum 3 saat boyunca mobu elimle mi seçeceğim bu ne saçmalıktır. Bu durumu ciddi ciddi savunanın aklından şüphe duyarım. Bu mesaj atanlar muhtemelen magelerdir. "Nasılsa alanla dönüyoğğzz moruk" tayfası herhalde. Melee'yi bitirdiniz. Z skill at durumu artık oyunda yok.

Bogateg

Üye
İşte gerçek oyun şimdi başlıyor çok da iyi oldu makrocular isyan etmeye başlamış ,

ozy

Üye
Şu z olayının iptal edilmesini destekleyen net mageler bunun dışındaki oyuncuların destekleyeceğini sanmıyorum. İşin garibi oyun yönetimi hangi kafa ile bu Z 'yi yasakladı onu anlamış değilim.

Bogateg

Üye
Şu z olayının iptal edilmesini destekleyen net mageler bunun dışındaki oyuncuların destekleyeceğini sanmıyorum. İşin garibi oyun yönetimi hangi kafa ile bu Z 'yi yasakladı onu anlamış değilim.
Her slotta adamlar afk bırakıp gidiyordu emek vermeden exp para kasan doluydu çokta iyi oldu konunun mage ile ne alakası var dostum,

Lasrok

Üye
Merhaba,

Oyunu otomatikleştirmek amacıyla 3. parti yazılım veya donanım özelliği kullanmak, oyun kurallarına göre aykırıdır. Oyuncular arasındaki adaleti sağlamak amacıyla GM ekibi, bu kuralı ihlal eden oyuncuları kontrol etmektedir. Güncellemede yapılan bu çalışma makro kullanımının önüne geçmek için yapılmıştır.

Gökhan_

Üye
her 2 canavar kestiğimizde sürekli mouse ile mob seçmemiz gerekiyor. Amacınız ne biz sürekli fareyle mob mu seçmek zorundayız bu oyunun mob araması karşı ırk araması Z ile yapılıyor bizi oyundan soğutmaya mı çalışıyorsunuz, gidin pvp oynayın mı demek istiyorsunuz çok kuruldum bu yeni güncellemeye hatanızdan dönün. Daha fazla oyuncu kaybetmeyin.
yanlış bir güncelleme bencede

Detrau

Üye
ben priest oynuyorum her saniye gözüm ekranda böyle bir lüksüm yok seninde olmasın ne bu arkadaş hemen ağlamalar gelmiş

Gökhan_

Üye
Merhaba,

Oyunu otomatikleştirmek amacıyla 3. parti yazılım veya donanım özelliği kullanmak, oyun kurallarına göre aykırıdır. Oyuncular arasındaki adaleti sağlamak amacıyla GM ekibi, bu kuralı ihlal eden oyuncuları kontrol etmektedir. Güncellemede yapılan bu çalışma makro kullanımının önüne geçmek için yapılmıştır.
3.parti yazılımı degil bu benim mousemın özelligi k0xp açanı banlayın

Dostoyevski

Üye
Robotlaşmayın bu kadar yahu. Bir zahmet eliniz farede dursun. Onu bile çok görüyorsanız, gtada tek elle araba falan kullanın yani zor değil.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt