Ne kaldı geriye ?

N1pple

Üye
Evet bu soruyu oyunun dengeleme ekibine sormak istiyorum, ne kaldı geriye ? Bizler oyuncuları geri çekecek yeni oyuncular çekecek hamleler bir an önce yapılmalı derken sizler 3hafta sonra bir yama getirip onda da farming simülatör tadında güncelleme paylaşıyorsunuz, yetmiyor bizler 1yaratık keserken 1 mana parasını bile çıkartmıyor dengelenmesi lazım diyoruz gidip yaratığın defansı resistleri hpsi düşürülüyor eyvallah ama o da ne bu saydıklarım %20 düşüyorsa coin oranı %40 düşüyor yine aynı yere çıkıyor ne fark etti acaba? Bizler oyuncuları geri getirin bunun için çalışma fikirleri şikayetler yorumlar iletirken dengeleme ekibi 2-3 aydır tam tersi ilerliyor resmen içerde birisi var oyunu gelişimini baltalıyor oyuncuları kaçırmak için bunları yapıyor diyeceğim o derece başarısız hamle üstüne hamle geliyor. + olarak haddar lunaskar gibi yerlerde 8pc oyunu rowla sömürenlere çözüm bulamayıp coinleri kısıp herkesi mağdur etmek exp kasan adama küfür gibi, yetmezmiş gibi dv de asasların net büyük avantajları var bowl bile gitmiyorlar sadece farmcıları kesiyorlar bu şekilde denge mi olur dedikçe siz haddar lunaskar gibi haritalardan coin drobunu azaltıp dv gidin diye insanları dv topluyorsunuz bu iyi birşey güzel birşey pk artsın dv de risk ödül oranı var eyvallah ama o da ne bir bakıyoruz dv de sunucu sayısı 1 e düşmüş allahın işine bak sen asaslarımız yorulmasın diye hem sunucu sayısı azalıyor hem de kesimlik kurbanları oraya yönlendiriyorlar ne güzel güncelleme ama, unutmadan yinelemek istiyorum mana potundan para kazanma politikanız değişmedikçe bu coin drop oranı farmdan zarar etme olayları son bulmayacak.

GizliPriest

Üye
Row farmin bitmesi güzel oldu ekip olun dv de farmlayim. O da mı olmuyor boş saatleri bulup o saatler de farmlayin. O da mı olmadı kastiginiz goldu satmayip item dizin gelene kafa tutun:)

N1pple

Üye
Row farmin bitmesi güzel oldu ekip olun dv de farmlayim. O da mı olmuyor boş saatleri bulup o saatler de farmlayin. O da mı olmadı kastiginiz goldu satmayip item dizin gelene kafa tutun:)
Ben zaten aksi birşey yazmadım 8-10pc ile rowu suistimal edip aldığı gbleri satanların önüne geçilmesi gerekiyordu ama bunu o bölgelerde solo farm atan veya yeni başlayan insanlara işkence çektirerek yapmak zorunda değiliz, solo ise coin drobu olduğu gibi kalabilirdi vb ufak dokunuşlar yapılabilir. Ha keza herkesi dv de farm yapmaya yöneltmek güzel fikir ama yeni yeni item dizen oyunda tutunmaya çalışan insanları bowlda tutunamayıp sadece farmcı darlayan asasların eline atmanın bir mantığı olduğunu düşünmüyorum, zira asassan zevk al değilsen öl mantığının izahı yok. Her oyuncuyu dv de farm atmaya teşvik edip bunu sadece dv 1 kanalını açık tutarak dayatmanın anlamı yok açarsın 2. kanalı zaten pk atmak isteyen adamlar nereye gitmesi gerektiğini biliyor gitmiyorsa zaten adam farma çıkmıştır bu kadar basit yani. Ben kendi adıma konuşacak olursam o kastığım goldu satmıyorum zaten gayette itemli bir hesaba sahibim parti bulmakta solo farmlamakta sorun yaşamıyorum ama bu demek değildir ki başkalarının haklarını savunmayalım yanlışa yanlış demeyelim.

MaRaKeSH

Üye
En başından beri row un kullanım şeklinin bu olacağı belliydi ki rowu destekleyen biri olorak söylüyorum. ama sırf birileri bunu kötüye kullandı diye diğer oyuncuları bundan mahrum bırakmamalıydı oyun. oyunda birşeyleri düzeltmek için sürekli nerf getirmenin yanlış olduğunu neden anlamak istemiyolar. bir yenilik getirip onu counterlamak yerine sil gitsin yaparak insanları oyuna küstürüyorsunuz. Birilerini mutlu etmek için birilerini mutsuz edeceğinize ya herkesi mutlu edin ya herkesi mutsuz edin. coini azaltacağına rowu kapat yada rowu kullanırken coin kasmayı kapat itemi kapat. ben şuna karşıyım rowun parasını oyundan çıkarayım kullandığın elektrik parasını elektrik idaresinden gerimi alıyorsun hayır hizmetin karşılığında faturanı ödüyorsun. Oldu olacak boş mana potlarını oyuna satalım depozitolu olsun. Ama farm olmak zorunda serverda item basma kolaylaşmalı, takı artılanmalı, craft üst lvli getirilmeli, ve ısrar nerf olayı bitmeli. asas nerf getireceğine diğer joplara asas defi getir yada mageye nerf getireceğine kıyafetlere set bonusu koy resist gelsin kimse ses etmesin vb

Lady

Üye
Bu mana pot harcama olayı gerçekten çok sinir bozucu. Oyunda pot harcasam mı harcamasam mı diye düşünülür mü yahu?
Bütün yeteneklerin harcadığı mana değerlerinin büyük oranda azaltılması gerekiyor bence.
250-350 bu gibi mana harcanarak vuruş yeteneği mi kullanılır Allah aşkına?
Sanki son darbeyi atıyoruz. Su gibi mana gidiyor.

MaRaKeSH

Üye
mana konusuna kesinlikle katılıyorum gerçeten mana masrafı çok fazla oyunda dayanmıyor. 2 skilde bir mana basmak zorundayız bir dengeleme getirilmesi gerekiyor ki ben int oynamama rağmen bunu yaşıyorsam diğerlerini düşünemiyorum

aLoneW0LF

Üye
Şakaysa komik, değilse daha komik. Oyun başından başlayıp 75e ulaşıp item dizip burda yeni başlayan mantığıyla konuşamazsın. Aç sıfırdan çarı 60 level ol Dvye çık bak bakalım sana napıyorlar kafanı kaldırabiliyor musun. Aç sıfırdan çarı istediğin slotta kas 1 saatte mana paranı çıkartabiliyor musun hesabını yap. Sonra bana kanıtlarla konus oluyosa anlat ki bizde seni vay oluyomuş diyip idol yapalım. Biz kasmaya çalışanlar yani bizzat kendi deneyenler olarak olmuyor dedikçe şöyle yap böyle yap yukardan konuşuyosunuz. Tr serveri tam Tr serveri bu konuşmalarınızında aynı malum kitleye benziyo. Kolay gelsin

Opus Magnum

Üye
en azından rowa çalışmayan kanallara ufak bir buff atılabilirdi, farm öncelikleri olanlara oyunun bir güzelliği olurdu. Oyunun buff nerf konusunda çok keskin kararlar alması rahatsız edici, bir yerden kısıyorsan bir yeri artır ki rowa nın kötüye kullanımının önüne geç. Bir çok insan exp kasarken gelen coinle kendine power up, puppet falan alıyordu bunu da hiç ettiniz.

Alkoer

Üye
en azından rowa çalışmayan kanallara ufak bir buff atılabilirdi, farm öncelikleri olanlara oyunun bir güzelliği olurdu. Oyunun buff nerf konusunda çok keskin kararlar alması rahatsız edici, bir yerden kısıyorsan bir yeri artır ki rowa nın kötüye kullanımının önüne geç. Bir çok insan exp kasarken gelen coinle kendine power up, puppet falan alıyordu bunu da hiç ettiniz.
Rowa çalışmayan kanalda droplar aynı kalabilirdi. Elle emek veren adam karşılığını alırdı. Rowa kullanan adam xp alırdı sadece. Ortada bir emek yok sonuçta para verip xp alıyorsun.

18saat rowa farm amaçlı kullanıldığı için bu duruma geldik. 18 saat elle kasıp rekabet etmek mümkün değil.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
R.O.W Assistant EXP kasmanızı kolaylaştırmak amacıyla oyuna entegre edilmiş bir yardımcı sistemdir. R.O.W Assistant ile EXP dışında Coin gelmesi ve pazarda satılan coin miktarını çıkartmasını bekleyemezsiniz.
Geriye kalan durumlar için sizin tabiriniz ile ''nerf'' gelen kısımlar için, sorun olduğunu düşünüyorsanız destek bileti atın lütfen gerekli incelemeleri arkadaşlarımız yaptırıyor. Ortada bir yanlış/hata varsa zaten müdahale edilir bunu artık Rise Online World kitlesinin yeterince bildiğini düşünüyorum :)

Alkoer

Üye
R.O.W Assistant EXP kasmanızı kolaylaştırmak amacıyla oyuna entegre edilmiş bir yardımcı sistemdir. R.O.W Assistant ile EXP dışında Coin gelmesi ve pazarda satılan coin miktarını çıkartmasını bekleyemezsiniz.
Geriye kalan durumlar için sizin tabiriniz ile ''nerf'' gelen kısımlar için, sorun olduğunu düşünüyorsanız destek bileti atın lütfen gerekli incelemeleri arkadaşlarımız yaptırıyor. Ortada bir yanlış/hata varsa zaten müdahale edilir bunu artık Rise Online World kitlesinin yeterince bildiğini düşünüyorum :)
Rowa için söylediklerinizde haklısınız. Zaten bunu rowa çıkmadan söylemiştik hiç drop olmasın diye. Siz oyuncuya bir ürün satıyorsunuz ve bunun karşılığını oyuncu xp kazanarak alıyor hiç pc başında durmadan.

Ama rowa kullanmayan oyuncunun farkı nerde? Rowa çalışmayan kanalların farklı bir coin ve drop oranı olmalı.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Tabii ki ikisi arasında çok fark var ancak dengenin bozulmaması gerekiyor.
Şimdi ayrı ayrı sunuculara drop oranı vs verirsek bu sefer oyuncular maalesef illegal yollara yöneliyor ve ceza alıyorlar. Ceza almaları bizim açımızdan sıkıntı değil, kural ihlali varsa ceza alacaklar tabii ki ancak oyuncuların gözünden çok kötü bir görüntü.

N1pple

Üye
Tabii ki ikisi arasında çok fark var ancak dengenin bozulmaması gerekiyor.
Şimdi ayrı ayrı sunuculara drop oranı vs verirsek bu sefer oyuncular maalesef illegal yollara yöneliyor ve ceza alıyorlar. Ceza almaları bizim açımızdan sıkıntı değil, kural ihlali varsa ceza alacaklar tabii ki ancak oyuncuların gözünden çok kötü bir görüntü.
Ayrı ayrı sunuculara drop oranı vermiyorsunuz elle farm atan çöp coin vb kasıp çarını dizmek isteyen insanlara öneriniz nedir acaba ? Zira yeni başlayan insanlar krallık haritalarında elle hiçbir şekilde para kasamaz durumdalar son coin drobundan sonra. Keza orta seviye olup dv için kendini hazırlayan insanlar için de durum aşağı yukarı aynı zira dv kanallarını 1 e indirdiniz bu da farmcı insan başına 3-5 asas düşmesi demek resmen meze ettiniz asaslara farmcıları, uzun lafın kısası krallık haritalarında farm atılmıyor dv de slota bile gidemiyorsun varsa yoksa pvpcilere yönelik hamleler geldi krallık haritalarında farmı bitirip dv de de kanalı 1 e düşürdüğünüzü düşünerek farm atmak pve den keyif almakta olan insanlara öneriniz var mıdır veya harita vb çalışma var mı zira oyun pvpden ibaret değil.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt